Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

10 legjobb húsvéti ajándék ötlet gyerekeknek

A húsvét a gyerekek második kedvenc ünnepe a karácsony után. Nem csoda, hiszen a locsolkodás és a tojásfestés mellett, a szülők mindig gondoskodnak valami meglepetésről számukra. Legyen szó édességről, vagy akár nagyobb ajándékról, játékról a gyerekek mindig nagyon várják a Húsvét hétfőt, mikor megkereshetik az elrejtett meglepetéseket. Ha nálatok is szokás valamilyen ajándékkal meglepni a kicsiket a csoki mellé, válassz olyan játékot, aminek igazán örülnek, és amit biztosan használni fognak, és nem csak porosodik a polc tetején.

1. Kukucska fa készségfejlesztő játék nyitható ajtókkal - a "Farm" 1 éves kortól

Minden gyerek imádja nyitogatni az ajtót. Most biztonsággal megtehetik! Bekukucskálhatnak az ajtók mögé, hogy meglessék, melyik állat bújt el mögötte. Az állatok mágnesesek, így nem esnek ki könnyen. Kiváló minőségű készségfejlesztő játék fából a Melissa Dougtól.

Kukucsfa játék nyitható ajtókkal >>

2. Bunny Boo nyuszis fa készségfejlesztő játék 2-3 éves kortól

Válassz egy feladatot, és építsd meg a képen látható ábrát! A játék 60 feladványt tartalmaz. A megoldás külön füzetben található praktikus szempontból, mert a piciknek nehéz értelmezni a 3D nézetet, így a megoldó füzet a szülőknek és (fejlesztő) pedagógusoknak szól.

Bunny Boo készségfejlesztő játék >>

3. HABA répatolvaj - kooperációs társasjáték ovisoknak, 3 éves kortól

Együttműködésen alapuló társasjáték ovisoknak. Vakond kertésznek sok a dolga. Szorgalmasan vet, gereblyéz, és learatja a termést. De egy falánk nyúl is be-belopózik a kertbe és megeszi a répákat. Némi szerencsével és közös taktikával begyűjthetjük a répákat, mielőtt a nyúl elcsenné őket. 

Répatolvaj társasjáték >>

4. Nyuszi hopp társasjáték 3 éves kortól

A Nyuszi Hopp! társasjáték a 3 éves korosztályt célozza meg.

Gyűjts össze Te először 4 különböző színű répát a kis kosaradba.

A répákat egy nyuszi alakú csipesszel kell összegyűjteni, ami fejleszti a kézügyességet.

A játék fejleszti: finommotorikát, mely később az íráshoz szükséges, szabálykövetést, színek azonosítását, szem-kéz koordinációt, szabálykövetést.

Nyuszi hopp társasjáték >>

5. Nyúlmentő akció - nyuszis társasjáték ovisoknak

A nyári zivatarok bizony kiszámíthatatlanok! Ezért is szorulnak most segítségre a nyuszikák, hiszen üregüket elárasztotta az esővíz!
A pocsolyák miatt pedig nehézkes számukra a kijutás. 5 kijáraton át tudnak kijönni az üregből, viszont mindenképp számítanak rád!
Segíts nekik, hogy mindenki biztonságban legyen a felszínen. A játékot az nyeri, aki a legtöbb nyuszinak tudott segíteni.

Nyúlmentő akció társasjáték >>

6. Nyúl Ugró logikai játék gyerekeknek 7 éves kortól

Egyedül játszható logikai játék 7 éves kortól.

Segíts a nyusziknak eljutni a biztonságos odukba!

1. Válassz egy feladványt a feladatfüzetből.
2. Helyezd el az állatokat és a gombákat a feladvány szerint az alaplapon.
3. A játék célja, hogy az összes táblán található (fehér és szürke) nyuszit eljuttasd az oduk valamelyikébe.
A nyuszik csak ugrálhatnak, méghozzá csak olyan irányba, ahol át tudnak ugrani legalább egy akadályt (gombát vagy állatot).
A rókák csak előre vagy hátra mozoghatnak, de bármennyit (akár a tábla egyik végéből a másikba).

Ha megoldottad a feladatot, ellenőrizheted a feladványfüzet hátulján.

Nyúl ugró logikai játék >>

7. Brainbox Farm - memória játék 4 éves kortól

Ismeritek a BrainBox játékokat? A Brainbox egy memóriafejlesztő, ismeretterjesztő, kvíz játékcsalád. Mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló témakört, amiben szívesen kipróbálná magát. Húsvéthoz kapcsolódóan a BrainBox Farm játékot ajánljuk kisebbeknek, már 4 éves kortól, de garantáljuk, hogy minden korosztály jól szórakozik majd.

Figyeld meg a kártyán lévő állatokat, épületeket figyelmesen! Majd dobj a dobókockával, és próbáld megválaszolni a dobókocka segítségével kidobott kérdést. Emlékszel a kártyán lévő ábrákra és információkra? Az összes kérdést is megválaszolhatod, ha tudod!

BrainBox Farm memóriajáték >>

8. Logikacsalád készségfejlesztő logikai játék 6 éves kortól

A kiskacsák az anyukájuk a követik mikor úszni mennek a tóba. Állítsd sorba az azonos színű kacsákat (számok szerinti növekvő, vagy csökkenő sorrendbe). Az azonos színű kacsák egy családba tartoznak, így egymáshoz közel úsznak. Csak egy megoldás létezik, rájössz-e hogy melyik az? Ha készen vagy, a megoldást ellenőrizheted, de ne less! :)

Logikacsalád társasjáték >>

9. Röf Röf Oink pörgős, gyors, vidám malacos kártyajáték 6 éves kortól

A Röf Röf Oink egy pörgős, vicces reakciójáték, amelyben a leggyorsabb és legfigyelmesebb játékos nyerhet. Figyelni kell laplerakáskor az egyező állatokra, vagy a kártyán lévő számokra, de rácsapni és állathangot utánozni is jókor kell.
De csak óvatosan a csapkodással, meg a hangutánzással, mert a malac kártya mindenkit megtréfálhat!

Röf Röf Oink kártyajáték >>

10. Chicken Wing - vicces csirke darts 6 éves kortól

Dobd fel a hangulatot ezzel az izgalmas társasjátékkal! A Chicken Wings társasjátékot 1-4 fő tudja játszani. Hajtogasd ki a keretbe foglalt, kétoldalas darts táblát, majd akaszd fel olyan helyre, ahol szabadon hajigálhattok. (fára, falra, stb. nyugi, nem hagy semmi nyomot!). Ha ezzel készen vagytok, mindenki kapjon elő egy-egy fakanalat, helyezzen rá egy cseklő-nyakló gumicsirkét, aztán irány a dobálózás!

Chicken Wings vicces darts >>

Még mindig nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Mi sosem fogyunk ki az ötletekből:

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek