Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Tojásos játékok

7 tojásos játék a webáruházból:

1. Pattogó, tojás alakú labda

Tojás alakú pattogó labda. Össze-vissza pattog, ha leejted a földre. Viccelj meg másokat is húsvét alkalmából!

 

 

2. TOMY Bújócskázó tojások játék 1-2 éves kortól

Mit rejt a tojástartó? Hat vidám tojást, különböző arcokkal. A tojásokat felbontva színes csibéket találhatsz, akiket ha a baba a jó helyre illeszt, vidám csipogás hallatszik. Minden tojás helyén más-más formát láthatsz, így a játék formaválogatóként is hasznos lehet. A tojások fejlesztik a kéz-szem koordinációt, és pozitívan segítik a gyermek érzelmi fejlődését is. Tökéletes ajándék akár húsvétra is! 

 

 

3. Színes, tojás alakú aszfaltkréta készlet

6 darab tojás kréta található a csomagban, melyek tökéletesen illenek a kis kezekbe.

Jobb minőségű, különleges, tojás alakú aszfaltkréta, nem törik.

 

4. Piou Piou Djeco vicces kártyajáték gyerekeknek

Vicces kártyajáték, keltsd ki a tojásokat, vigyázz nagyon a rókára!

A játék célja három kiscsirkét "kikelteni".
Hogyan kelthetsz ki csirkét? Először is tojást kell tojnod. Tojást tojhatsz, ha felmutatsz 3 kártyát (kakas+tyúk+fészek). 

Ha összegyűjtöttél és bemutatsz 2 "tyúk" kártyát is és közben imitálod egy tyúk kotkodácsolását, kikeltheted a tojásodat (a következő körben).
Vigyázz, mert ha ellenfeled "róka" kártyát mutat neked, ellophatja a tojásodat (csirkét nem vehet el). De visszatámadhatsz úgy, hogy bemutatsz 2 "kakas" kártyát.

 

5. Tojásfutam társasjáték

Indulhat a verseny a tojások  megmentésére! Egy igazi, vicces zsúr játék gyerekeknek!

Mentsd meg a tojásokat, anélkül, hogy összetörnéd őket! A Tojásfutam társasjáték során tyúkanyóvá kell válnotok, akik mindent megtesznek, hogy a tojások épségben eljussanak a serpenyőtől a fészekig! A tükörtojásokat először fel kell tekerni, majd be kell őket tenni a tojáshéjba. Ezek után mentsétek ki a mágneses tyúkkal a tojásokat a serpenyőből, hogy biztonságosan eljuttathassátok őket a fészekbe. De vigyázat! Elég egy rossz mozdulat, a tyúkanyó elejti a tojást, ami a földre esve kettétörik!

 

 

6. Chicken Shuffle "Tojó toló" logikai tili-toli puzzle

 

Tologasd az átlátszó darabokat addig, amíg az összes tojást el nem takarod! Vigyázz, hogy állatot közben nem takarhatsz el (áttolni lehet rajta).

Cserélhető lapok vannak hozzá sokféle feladattal.

7. Színváltós, világító tojás

Szuper húsvéti ajándék ötlet! Piros tojást kaptál? Vagy inkább zöldet? Vagy változik a színe?

Led lámpa, mely színváltós, tojás alakú.

 

Húsvéti ajándék ötletek >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek