Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Tojásos játékok

7 tojásos játék a webáruházból:

1. Pattogó, tojás alakú labda

Tojás alakú pattogó labda. Össze-vissza pattog, ha leejted a földre. Viccelj meg másokat is húsvét alkalmából!

2. TOMY Bújócskázó tojások játék 1-2 éves kortól

Mit rejt a tojástartó? Hat vidám tojást, különböző arcokkal. A tojásokat felbontva színes csibéket találhatsz, akiket ha a baba a jó helyre illeszt, vidám csipogás hallatszik. Minden tojás helyén más-más formát láthatsz, így a játék formaválogatóként is hasznos lehet. A tojások fejlesztik a kéz-szem koordinációt, és pozitívan segítik a gyermek érzelmi fejlődését is. Tökéletes ajándék akár húsvétra is! 

3. Színes, tojás alakú aszfaltkréta készlet

6 darab tojás kréta található a csomagban, melyek tökéletesen illenek a kis kezekbe.

Jobb minőségű, különleges, tojás alakú aszfaltkréta, nem törik.

4. Piou Piou Djeco vicces kártyajáték gyerekeknek

Vicces kártyajáték, keltsd ki a tojásokat, vigyázz nagyon a rókára!

A játék célja három kiscsirkét "kikelteni".
Hogyan kelthetsz ki csirkét? Először is tojást kell tojnod. Tojást tojhatsz, ha felmutatsz 3 kártyát (kakas+tyúk+fészek). 

Ha összegyűjtöttél és bemutatsz 2 "tyúk" kártyát is és közben imitálod egy tyúk kotkodácsolását, kikeltheted a tojásodat (a következő körben).
Vigyázz, mert ha ellenfeled "róka" kártyát mutat neked, ellophatja a tojásodat (csirkét nem vehet el). De visszatámadhatsz úgy, hogy bemutatsz 2 "kakas" kártyát.

5. Vidám csibék társasjáték (Peek a Doodle Doo)

Most nagyon kell figyelned, hogy melyik tyúk alatt rejtőzik tojás, hiszen a kis tyúkok folyamatosan másik fészekre ülnek. Vigyázz, mert ha nem figyelsz, könnyen eltörheted a kiválasztott színes tojásodat!

 

6. Chicken Shuffle "Tojó toló" logikai tili-toli puzzle

Tologasd az átlátszó darabokat addig, amíg az összes tojást el nem takarod! Vigyázz, hogy állatot közben nem takarhatsz el (áttolni lehet rajta).

Cserélhető lapok vannak hozzá sokféle feladattal.

7. Fa tojás játék - szeletelhető fa tojások

Vágd fel a tojásokat és a tépőzár segítségével tapaszd újra össze őket. 

További húsvéti ajándék ötletek >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek