Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Nyuszis játékok

8 nyuszis játék a webáruházból:

1. Nyúl Ugró

Egyedül játszható logikai játék 7 éves kortól.

Segíts a nyusziknak eljutni a biztonságos odukba!

1. Válassz egy feladványt a feladatfüzetből.
2. Helyezd el az állatokat és a gombákat a feladvány szerint az alaplapon.
3. A játék célja, hogy az összes táblán található (fehér és szürke) nyuszit eljuttasd az oduk valamelyikébe.
A nyuszik csak ugrálhatnak, méghozzá csak olyan irányba, ahol át tudnak ugrani legalább egy akadályt (gombát vagy állatot).
A rókák csak előre vagy hátra mozoghatnak, de bármennyit (akár a tábla egyik végéből a másikba).

Ha megoldottad a feladatot, ellenőrizheted a feladványfüzet hátulján.

 

2. HABA répatolvaj - kooperációs társasjáték ovisoknak, piciknek

Kooperatív, vagyis együttműködésen alapuló társasjáték 1-6 gyerek részére 3-4 éves kortól. Vakond kertésznek sok a dolga. Szorgalmasan vet, gereblyéz és learatja a termést. De a falánk nyúl is be-belopózik a kertbe… Némi szerencsével és közös taktikával begyűjthetjük a répákat, mielőtt a nyúl elcsenné őket. 

3. Bunny Boo nyuszis fa készségfejlesztő játék 2-3 éves kortól

Bunny Boo nyuszis Smart Games játék a "nyúl a kalapból" varázslat hangulatát idézi. Az biztos, hogy a játék maga el fog varázsolni!

Válassz egy feladatot, és építsd meg a képen látható ábrát!

A feladat egyszerű, de a megoldása nem mindig. A nehezebb feladatok felé haladva azonban már rájövünk, hogyan érdemes forgatni, berakni az elemeket.

A játék 60 feladványt tartalmaz. A megoldás külön füzetben található praktikus szempontból, mert a piciknek nehéz értelmezni a 3D nézetet, így a megoldó füzet a szülőknek és (fejlesztő) pedagógusoknak szól.

4. Lotti Karotti társasjáték 3 éves kortól

Vidám, könnyed társasjáték nyuszikkal és répával. Verseny a lédús és ízletes répáért a nyuszikkal!

Válasszatok, hogy melyik nyuszikkal lesztek. Indulhat is a játék! Húzz egy lapot, ahány ábrát látsz rajta, annyit lépj előre, felfelé a dombon a nyusziddal. Vigyázz, mert ha répát húzol, akkor forog alattatok a talaj, és lyukba eshetsz, a nyuszid kezdheti előről a versenyt.

Főleg a szerencsén múlik, de nagyon vidám, kedves, kedvenc játék!

5. Little association - társasjáték két-három éves kortól

Találd meg Te elsőként gyorsan az állatok élőhelyét!

A legfiatalabb játékos fordítsa fel a pakli legfelső kártyáját. Minden játékos próbálja megtalálni, hogy a felfordított képrészlet melyik élőhelyhez tartozik. Ha rájöttek a megoldásra, akkor gyorsan meg kell markolniuk azt az állatot, akihez a képrészlet tartozik, és helyezzék az élőhelyére.

Az a játékos, aki sikeresen találja meg az állatot és az élőhelyet, megnyeri a felfordított kártyát. (pl.: a felfordított kártya egy halat ábrázol. A hal a béka élőhelyének része, a tavacskában lakik; az a játékos, aki a leggyorsabban elkapja a békát és a tóba helyezi, nyeri meg a „hal” kártyát)
Aztán a következő játékos fordít fel egy kártyalapot, és a játék a már ismertetett módon folytatódik.

6. Ugráló gumi mint gyerekkorunkban

Hogy a Te gyereked is átélhesse amit anno nagyon szerettél! Ahogyan legtöbben ismerik: tipi-topi, rábeki, vagy gumizás néven...

Gumi ugrálós játékhoz mint gyerekkorunkban, vastag ugráló gumi, strapabíró, ez nem szakad el egykönnyen.

Három személy kell hozzá, de szék lábával egyedül is játszható :)

7. Puzzle duo ellentét párok 2 éves kortól

Párosítsd össze a lent-fent, duci-sovány, alszik-ébren van, stb. ellentétes képeket. Mindegyik puzzle darab rendkívül vastag, igényes papírból van a Djecotól megszokott minőségben.

Rendkívül tartós, erős szép dobozban, amelyet magaddal is vihetsz a zsinór fogantyúnál megfogva.

8. Nagyobbaknak: Dixit társasjáték, a 2010-es év társasjátéka

A játék lényege:

Válassz egy képet, mondj róla valamit, majd a többiek is választanak a saját képeik közül egy olyat, ami az általad mondottakra legjobban hasonlít.  A választott képeket megkeveritek, kirakjátok képpel felfelé és mindenki tippel, hogy melyik kép lehetett a Tied (melyikről meséltél te). Pontot az kap, aki kitalálta, valamint az is, aki olyan képet tett, amiről mások azt hitték, hogy azt az rakta, aki éppen mesélt.
A mesélő akkor kap pontot, ha legalább egy ember kitalálta, hogy melyik az ő képe, de nem mindenki! Nem is olyan könnyű úgy egy képről mesélni, hogy az legalább egy embernek felismerhető legyen, de azért ne legyen olyan egyértelmű, hogy mindenki kitalálja.


Gyönyörűen illusztrált kártyalapok!

Nagyon jó családi vagy társasági ("parti") társasjáték a Dixit!

 

Húsvéti ajándékot keresel?

Nézz körül húsvéti játék ötleteink között:

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek