Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Hangok után nyomozunk - Sound detectives Orchard toys OR078

Kattints a képre több képhez
További képek
Hangok után nyomozunk Orchard toys
sound detectives 1
orchard toys
hangok után nyomozunk
Ár:
4.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 3 éves kortól, 2-4 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Hangok után nyomozunk Sound detectives társasjáték segítségével a gyerekek ismerkedhetnek a különböző hangokkal. A játékhoz egy ingyenesen letölthető applikációra is szükség lesz. 

Leírás

Hangok után nyomozunk - Sound Detectives

Figyelj a hangokra és kapd el a betörőt! Legyen játék a tanulás! A hangokat a telefonra ingyenesen letölthető Orchard toys applikáción találod.

A játék menete:
Minden játékos választ egy detektívet, és beleilleszti a talpba, majd össze állítja a detektívhez illő játéktáblát, ügyelve, hogy a tábla tetején a rabló még szabad legyen ( nem a ketreces oldala). Detektívet helyezzétek a tábla aljára. Keverjétek össze a hang kártyákat és képpel felfelé helyezzétek az asztalra. Töltsétek le az ingyenes applikációt okos telefon segítségével majd keressétek meg a Sound Detective részt és nyomjátok meg a play gombot. A play sound érintésével játszhatjátok le a hangot, majd minél gyorsabban meg kell találnotok az asztalon található lapkák közül ( a játék applikáció nélkül is játszható lásd lentebb). Aki elsőnek felveszi a helyes lapkát az képpel lefelé a táblájára helyezi (lábnyom legyen felül). A next sound érintésével a következő hangot hallhatjátok. Az nyer, aki elsőként rakja tele a lábnyomokkal a táblája mezőit, azaz eléri a rablót, megfogja, és megfordítja a rablókártyát, majd visszarakja a helyére a rácsok mögé került bűnőst.

Könnyebb változat:
A játék előkészítése hasonlít a fentiekhez, de miután összekevertétek a kártyákat, minden játék elé raknak hatot-hatot színükkel felfelé, jól láthatóan. Mialatt az első hangot hallgatjátok, közben figyelitek, hogy a hang gazdájának képe nála van-e. Ha megtalálja, megfordítja, és ráteszi a tábláján a következő üres mezőre, és rárakja a detektívjét. Az nyer, aki először rakja fel mind a hat kártyáját a táblájára, és végül felfordítja a tábla tetején található rablókártyát (ketreces oldal).

Nehezített változat:
Megegyezik az alapjáték szabállyal, annyi különbséggel, hogy a lehelyezett lapkákat pár percig memorizáljuk majd lefordítjuk őket képpel lefelé, és memória által kell a hangokhoz tartozó képeket megtalálni. 

Applikáció nélkül is játszható!!!
Saját hangunkkal is utánozhatjuk a képeken lévő állatok, tárgyak stb. hangját.

  • Keverjük össze a kártyákat, és lábnyomokkal felfelé rakjunk hatot minden játékos elé.
  • Amikor rákerül a sor, a játékos felemel egy kártyát, úgy, hogy csak ő lássa, és megpróbálja a képen látható állat vagy tárgy hangját utánozni, mozdulatokkal is segítheti a felismerést.
  • A többi játékos próbálja kitalálni, minek a hangját hallja. Aki először eltalálja, megkapja a kártyát, és lábnyomokkal felfelé rárakja a táblájára, majd ráhelyezi a detektívet, aki így tud előre haladni a rabló felé.
  • Aki elsőként ér a tábla végére, megfordítja a rablót és megnyeri a játékot.

A játék erősíti a hallási figyelmet, fejleszti az egyeztetési képességet és a memóriát. Serkenti a megfigyelő képességet.

Ajánlott: 3 éves kortól
Játékosok száma: 2-4 fő

A Hangok után nyomozunk társasjáték játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál, vagy a "Játékszabály" fülön!

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Party, buli társasjátékok
fejlesztő játékok óvodásoknak
memória játékok
állatos játékok
Nyomozós játékok
Játékok 3-5 éves gyerekeknek


 

 

Letölthető játékszabály

Játékszabály

OR 078 Hangok után nyomozunk - Sound Detectives

Figyelj a hangokra és kapd el a betörőt! Legyen játék a tanulás!
A hangokat a telefonra ingyenesen letölthető Orchard Toys applikáción találod.
A gyermekek játszva tanulnak, és mi az Orchard Toys-nál szenvedélyesen igyekszünk olyan fejlesztő játékokat és kirakókat készíteni, melyekkel tökéletes egyensúlyba kerül a játék és a tanulás.

Ennek a játéknak a gondos megtervezésében a következő célok vezettek:
- erősítse a hallási figyelmet
- fejlessze az egyeztetési képességet és a memóriát
- serkentse a megfigyelő képességet

Életkor: 3-6 éveseknek
Játékosok száma: 2-4
A készlet tartalma: 4 összekapcsolható hosszúkás játéktábla, 4 detektívfigura talppal, 24 hangkártya, 1 útmutató

A játék előkészítése:
Minden játékos választ egy detektívet, és beleilleszti a talpba, majd összeállítja a detektívhez illő játéktáblát, ügyelve, hogy a tábla tetején a rabló még szabad legyen. A detektívet helyezze a tábla aljára. Keverjék össze az asztalon a hangkártyákat színükkel felfelé fordítva.
Töltsék le az ingyenes Orchard Toys app-ot egy Apple vagy Android készülékre.

A játék menete:
- Az Orchard Toys app-on keressük meg a Sound detectives képernyőt, és játsszuk le az első hangot.
- Minden játékos figyel, és ha rájött, minek a hangját hallotta, gyorsan megkeresi a hangkártyák között a képét.
Aki elsőnek felveszi, megfordítja, és a lábnyomokkal felfelé lerakja a táblája első mezőjére, majd ráállítja a detektívet. Így folytatódik a játék.

A győztes: Az nyer, aki elsőként rakja tele lábnyomokkal a táblája mezőit, azaz eléri a rablót, megfogja, és megfordítja a rablókártyát, majd visszarakja a helyére a rácsok mögé került bűnöst.

Könnyebb változat
A játék előkészítése hasonlít a fentiekhez, de miután összekeverték a kártyákat, minden játékos elé raknak hatot-hatot színükkel felfelé, jól láthatóan.
Mialatt az első hangot hallgatják, minden játékos figyeli, hogy a hang gazdájának képe nála van-e. Ha megtalálja, megfordítja, és ráteszi a tábláján a következő üres mezőre, s rárakja a detektívet.

Az nyer, aki először rakja fel mind a hat kártyát a táblájára, és végül felfordítja a táblája tetején a rablókártyát.

Applikáció nélkül
Saját hangunkkal is utánozhatjuk a képeken lévő állatok, tárgyak stb. hangját.
- Keverjük össze a kártyákat, és lábnyomokkal felfelé rakjunk 6-ot minden játékos elé.
- Amikor rákerül a sor, a játékos felemel egy kártyát, úgy, hogy csak ő lássa, és megpróbálja a képen látható állat vagy tárgy hangját utánozni, mozdulatokkal is segítheti a felismerést.
- A többi játékos próbálja kitalálni, minek a hangját hallja. Aki először eltalálja, megkapja a kártyát, és lábnyomokkal felfelé rárakja a táblájára, majd ráhelyezi a detektívet, aki így tud előre haladni a rabló felé.
- Aki elsőként ér a táblája végére, megfordítja a rablót, és megnyeri a játékot.

Jó szórakozást!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Termék címkék: 3 évesnek játék, 3 évesnek szülinapi ajándék, állatos játék, családi társasjátékok, gyerekjátékok, gyorsasági megfigyelős, játék webáruház, játékbolt, játékok gyerekeknek, jó társasjáték 3 éveseknek, jó társasjáték 4 éveseknek, jó társasjáték 5 éveseknek, jó társasjáték kicsiknek, karácsonyi ajándék ötletek gyere, kedvenc ovis társasjáték, kedvenc társasjáték, megfigyelős játék, megfigyelős társasjáték, memória, memória játék, Orchard Toys, Orchard Toys játékok, Orchard Toys társasjátékok, óvodás társasjáték, születésnapi ajándék ötletek gye, szülinapi ajándék ötletek gyerek, tábla játék bolt, társas játék, társas játékok gyerekeknek, társasjáték, társasjáték 3 éves, társasjáték 3 éves gyerekeknek, társasjáték 3 éves gyereknek, társasjáték 3 évesnek, társasjáték 3-6 éveseknek, társasjáték 4 éves gyerekeknek, társasjáték 4 éveseknek, társasjáték 4-5 éveseknek, társasjáték 4-6 éveseknek, társasjáték ajánló, társasjáték áruház, társasjáték boltok Budapest, társasjáték boltok Budapesten, társasjáték családnak, társasjáték online áruház, társasjáték ötletek, társasjáték ötletek gyerekeknek, társasjáték ovisoknak, társasjáték óvodásoknak, társasjáték piciknek, társasjáték rendelés, társasjáték rendelés online, társasjáték tapasztalatok, társasjáték üzlet, társasjáték üzlet Budapest, társasjáték webáruház, társasjátékok, társasjátékok 3 éves gyerekeknek, társasjátékok 3 éves kortól, társasjátékok 3-4 éveseknek, társasjátékok 3-5 éveseknek, társasjátékok boltja, társasjátékok gyerekeknek, társasjátékok óvodásoknak, társasjátékok rendelése, társasjátékok webáruház, vidám társasjáték, vidám társasjátékok