Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Schleich lovak

Schleich lovak lovassal vagy anélkül, lovas szettek. Istálló és lovarda is megtalálható választékunkban. Minden ami lovas és Schleich.
Rendezés:

Mitől olyan különlegesek éppen a Schleich gyártó ló figurái? Miért a gyerekek kedvence?

A Schleich márka arról híres, hogy az állat figuráit tökéletesen igyekszik megalkotni. Évről évre fejleszt azon, hogy minél élethűbbek legyenek az állatok kicsinyített másai.

A lovak különösen kedveltek nem csupán a lányok, de a fiúk körében is. Szerepjátékot inkább a lányok szoktak játszani a Schleich lovakkal, így a Schleich bővítette választékát, hogy lány lovasok is vannak a ló figurákon.

Milyen Schleich lovakat lehet kapni?

A leggyakoribb típusokat igyekeznek megalkotni, valamint figyelembe veszik, hogy melyik típusokat szeretik a gyermekek. A gyerekeken kívül felnőttek is gyűjtik ezeket a ló figurákat. A lovakat is megismerhetik a gyerkőcök, ha utána néznek, hogy amivel játszanak milyen ló, mi jellemző arra a fajtára.

A leggyakoribb típusokon kívül, mint az angol telivér, fríz és lipicai, ritkább típusúakat is találhatunk.

Árukereső.hu Árukereső.hu