Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Hamsterbande társasjáték - Hörcsögbanda Haba - HA

Kattints a képre több képhez
További képek
Hamsterbande társasjáték - Hörcsögbanda Haba - HA
Hamsterbande társasjáték - Hörcsögbanda Haba - HA
Hamsterbande társasjáték - Hörcsögbanda Haba - HA
Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Életkor: 4 éves kortól, 1-4 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
A Hörcsögbanda egy együttműködésen alapuló, szép kivitelű társasjáték. A játékosok célja, hogy a tél beállta előtt a kis hörcsögöknek megfelelő mennyiségű élelmet gyűjtsenek össze. 

Leírás

A Hörcsögbanda egy együttműködős társasjáték egyedi megjelenésű játéktáblával, mozgó elemekkel (pl lift).

A hörcsögöknek a tél beállta előtt össze kell gyűjteniük az élelmet! Segíts nekik! Győzzetek közösen! Kooperatív játék, ahol együtt nyerhettek, nem egymás ellen.

Egyedül (1fő) is játszató játék.

Ajánlott: 4 éves kortól
Játékosok száma: 1-4 fő

Hörcsögbanda társasjáték játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál!

  • A játékról véleményünket lentebb olvashatjátok a "Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt..." fülön!

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Party, buli társasjátékok
fejlesztő játékok óvodásoknak
kooperatív játékok
állatos játékok
játékok 3-5 éves gyerekeknek
játékok 5-8 éveseknek

Letölthető játékszabály

Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt...

HÖRCSÖGBANDA


A Hörcsögbanda egy vidám, aranyos kooperatív gyűjtögető játék 1-4 fő részére már 4 éves kortól. A játékidő rövid, kb. 10-15 perc.

A játék lényege, hogy a hörcsögök, vagyis mi, még a falevelek lehullása előtt feltöltsük az éléskamránkat. Először elő kell készíteni a játékteret: összeilleszteni a táblát, felhelyezni a különböző mozgatható elemeket, a leveleket felrakni a fára és az ételeket a megfelelő termőhelyre rakni. Különleges játékélményt nyújtanak a táblán található mozgatható elemek, melyekkel a hörcsögöket tudjuk mozgatni. Ezután a hörcsögbábukat a nappaliba helyezzük és kezdődhet is a játék. A kezdőjátékos fog gondoskodni a sün figuráról – minden kör elején, mielőtt még dobna, egy falevelet kell a süni mellé rakni a fáról. A játék menete egyszerű: dobunk a kockával és lépünk – a mozgatható elemek egy mezőnek számítanak, az azokkal történő utazás nem számít külön lépésnek. Ha olyan mezőre lépünk ahol valamilyen termény van, begyűjthetünk egyet – mindig csak egy étel lehet egyszerre nálunk. Amikor egy másik hörcsög mellé érünk akár át is adhatjuk neki az ételünket – ha nincs nála semmi. A begyűjtött terményeket a megfelelő raktárba kell vinni. Fontos továbbá, hogy a többletlépések sosem vesznek el! (Nehezítésként később játszhatjuk úgy a játékot, hogy a többletlépések elvesszenek.)
A játék akkor ér véget, ha az utolsó élelemjelzőt is sikerült elraktározni a megfelelő helyre, vagy a kezdőjátékos az utolsó falevelet is a sün elé tette. Előbbi esetben nyertünk, az utóbbi eshetőségnél viszont nem vesztettünk, csak legközelebb jobban kell igyekeznünk!
A Hörcsögbanda nemcsak kooperatív játék, hiszen akár egyedül is lehet vele játszani. Valamint, ha nagyobb izgalmakra vágynánk, akkor nehezíteni is lehet: a játék elején kevesebb falevelet helyezünk el a fán. Ha pedig csak ketten játszanának vele azt is ki lehet próbálni, hogy nem egy, hanem két-két bábuval játszunk egyszerre.
Mivel alapvetően kooperatív játékról van szó, így előre meglehet beszélni, hogy ki milyen ételt gyűjt. A játék célja egymás segítése, a csapatmunka, hiszen csak így győzhetünk. 
Szerintünk az egyik legaranyosabb kooperatív társasjáték, melyet jó szívvel ajánlunk olyan testvéreknek, akik között vita alakulhat ki, hogy ki nyeri a játékot. A Hörcsögbanda társasjáték remek választás kis- és nagycsaládosoknak, ahol több különböző korú és nemű testvér is akad.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 06.
Szeretjük a kooperálós játékokat. Köszönjük a remek lehetőségeket.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 25.
Nagyon szeretjük az állatokat, elsősorban ezért is választottuk ezt a játékot. Amikor megtudtam, hogy kooperatív, eldőlt, hogy elviszem, nem nagyon szeretnek a gyerekeim veszíteni. Látványra nagyon tetszik, 4 puzzleből áll a tábla és vannak mozgatható elemei, amik élvezetesebbé teszik a játékot. Könnyed nem egy gondolkodós játék, de élvezik ahogy gyűjtögetik az élelmiszert, hisz az a cél, hogy mielőtt beköszönt a tél legyen elég elemózsia.
Olyanoknak ajánlom, ahol elkél a gyerekek közötti együttműködés segítése… itt garantáltan nincs balhé, csak jó élmények

Kapcsolódó termékek