Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Kooperatív játékok, együttműködős játékok

Kooperatív játékok: Az együttműködési készség, szocializáció játékai. Ahol nem az számít, hogy ki nyer! Kooperatív társasjátékok.
Rendezés:

Kooperatív, csapatépítő játék, ahol az egyén egyedül mit sem ér 3+1 tipptársas!

Sokszor hallani, hogy egy versenyben nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel és a szórakozás, a kooperatív vagyis csapatépítő játékok pedig pontosan ezen a kijelentésen indultak el, megtanítva a játékosokat, hogy ne egyénileg küzdjenek a győzelemért, hiszen a sok kicsi együtt megy csak igazán sokra, összefogva könnyebb elérni az áhított célt! Most 3+1 csapatépítő játékot listázunk Nektek, amit nem csak gyerekek játszhatnak!

1. Katicabál, hát ez kész mulatság!

A tét nem kevesebb, mint a hangyákat megelőzve csupa színes díszben elsőként landolni a katicabálon, mindezt közösen, csapatmunkával, no meg nem kis kézügyességgel, hiszen láttál már katicát, aki egyedül, a Te segítséged nélkül fel tudott volna öltözni? Nem véletlenül, hiszen a cél nem más, mint pöttyöt cserélni a barátaiddal, s együtt eljutni a katicabálra, mielőtt még a hangyák ropnák a zenére, és ellopják előletek a bulit! A társas 2002-ben elnyerte az év gyerekjátéka díjat!

2. Sztorikocka minden mennyiségben

A sztorinak csak a képzelet szabhat határt, vagy esetünkben a kocka, mely útmutatóként rendre felvillant a dobó előtt egy képet, melyet a történetbe kell szőnie! Úgy érzed, a gyerekedben vagy épp a baráti körödben van az új J. K. Rowling? Ne habozz, rendeld gyorsan a sztorikockát, és teszteld, mennyire indult be a sztorigenerátor! Gyilkosság történt, s az éj leple alatt kell nyomozni, vagy éppen támadnak a Dínók? Sportlázban lángolsz, s égsz a vágytól, hogy Te magad is megismerhesd Bozont és barátai legújabb Scooby-Doo történetét, melyet még le sem forgattak, hiszen a sztori még bőven arra vár, hogy kitaláljátok a Sztorikocka segítségével? Marvel, Dc, rettegjetek, a Powers kiadásban a Te csapatod válik a szuperhősmesék alkotójává! Cspaatban szebb az élet, fogjatok össze, és szőjétek meg a történetetek szálait mesterien Ti!

3. Szabadulós társas nagyobb csoportokra szabva

Nagyon kreatívan Exit 1, 2 - és spoilerveszély, ja nem -, 3 névre keresztelt sorozatunk igazi móka és kacagást biztosít mindenkinek, aki úgy dönt, vérbeli Houdini, és egy elhagyott kunyhó, titkos labor, vagy a fáraó sírkamrája sem foghat ki az átlagon felüli képességein, ha a kijutásról van szó, azonban hasznos, ha csapatot gyűjtesz magad köré, hisz egységben van csak igazán az erő!

Képzeljétek csak el, mikor a barátokkal robogtok az autóban, ami hirtelen leáll, ezért bementek az út szélén lévő házikóba, hogy az éjszakát melegben töltsétek a farkasordító hideg - vagy épp az ordító farkasok társasága helyett, azonban mire magatokhoz tértek reggel, az ajtóra számzár, az ablakokra pedig törhetetlen retesz kerül… vagy éppen Dr. Lombikok vagytok, és egy újságban talált álláshirdetésre jelentkeztek, azonban a laborba érve az egyik lombikból feltörő gőz elkábít, s mire magatokhoz tértek, már elvágják előletek a kiutat egy hatalmas zár… vagy elég csupán pár rossz lépés, óvatlan másodperc, hogy elszakadjatok Tutanhamon sírjában a csoporttól, s velük a kijutástól, mely a rátok záruló ajtó túloldalán várna reátok… Nincs hát több mese, csapatmunkára fel, jussatok ki közösen a fejtörőket megtörve!

A játékok egyszer játszhatóak!

+1 húsvéti tipp: Répatolvaj

Óvakodj a répatolvaj nyuszitól, aki csak arra vár, hogy elcsenhesse a kemény munkával nevelt kis répákat, míg te, a kis Kertész erőt, energiát, izgalmat nem kímélve gondoztad, és igyekszel learatni, mielőtt még a nyuszi a mezőre lép és a saját puttonyába rejti a finomságot! A játék célja, hogy együttesen, egy csapatként előbb szerezzetek meg 4 répát, mint ahogy a nyuszi bezsákolná őket!

TERMÉK SZŰRÉS
Életkor
Fiú/Lány
Kategória
Mit fejleszt
Márka