Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

10 gyereknapi ajándék ötlet fiúknak

Gyereknapi ajándék ötletek >>           

Május 28-án a gyerekeket ünnepeljük. Összegyűjtöttünk nektek 10 ajándék ötletet, amely segítségetekre lehet a tökéletes meglepetés kiválasztásában. Itt minden korosztály számára találtok ajándékot:

1. Varázs színező táblák és puzzle egyben - autós, járműves 3 éves kortól

Az egyik oldala a tábláknak egyetlen varázstollal kifesthető varázs színező, mely többször is felhasználható, és ami nem maszatol.

A táblák  másik oldala pedig pár darabos puzzle.

2. Vicces arcok - Kalózok, szuperhősök - matricás kreatív játék fiúknak 3 éves kortól

Több, mint 160 matricával (szemek, orr, vicces tárgyak) kidíszíthető 20 arc!

3.  Air Power Soccer "Légpárnás" focilabda - benti foci 5 éves kortól

Kint már besötétedett, vagy esik az eső, ez nem riaszthat el többé a focitól! Focizz otthon! Ez a labda nem gurul, hanem a léghokihoz hasonló módon a föld felszíne felett mozog.

4. Intelligens gyurma - mágneses, szupermágnes szökőár 5 éves kortól

A szupermágneses szökőár akár egy cunami, megállíthatatlanul körbefonja, majd elnyeli a mágneseket. Figyelem, a hatás minden mágnes esetén érzékelhető, de annak eredményessége nagymértékben függ a mágneses erő nagyságától, így a maximális eredményhez a kínálatban is megtalálható hihetetlenül erős neodímium mágnest használjunk. Rendeld meg még ma és engedd, hogy a szökőár Téged is elárasszon üdeségével és élénkségével!

5. Bungee Bouncer - Habszivacs ugrálós játék 5 éves kortól

Nem fér el a trambulin a kertben, lakásban? A megoldás a Bungee Bouncer ugrálós játék gyerekeknek!

Egyszerűen állj a habszivacs alapra, majd húzd magad felé a zsinórt a fogantyú segítségével és kezdj el ugrálni!

6. Pixie Crew Egyedi, minecraft-ot idéző pixel táska 7 éves kortól

Pixel mozaikokkal díszíthető táska fiúknak. Díszítsd táskád Minecraft mintákkal! Ha megunod, készíts újat!

A csomag 200 darab pixel mozaikot tartalmaz a díszítéshez.

7. Ukick - a dekázó tollas! (Tollas és utcai dekázó foci eszköz egyben) 6-7 éves kortól

Az UKick szabadtéri játék megdöntötte a legnagyobb játszótéri őrületet az elmúlt években. A tollaslabda és az utcai foci elemeinek fúziójával a cél az, hogy a UKick minél tovább maradjon a levegőben. Használd a kezed vagy a lábad, játssz egyedül vagy a barátokkal.

8. ParkoLogika 6 éves kortól

Tedd próbára parkolási tudásod, az új 60 feladványos Parkologikában!
Ebben az egyedi következtetős játékban a játékosnak meg kell találnia hogy mely autó, hol parkol a feladványban megadott nyomok és utasítások segítségével. Szabálytalanul parkolni TILOS!

9. Cortex társasjáték 8 éves kortól

ÚJDONSÁG!


Cortex egyik jelentése "agykéreg". Ez nagyon jól mutatja a játék lényegét. Ebben a játékban bizony nem a szerencsédre, hanem az agyadra, gyorsaságodra, megfigyelésedre, memóriádra és egyéb képességedre lesz szükség!

Gyerekeknek fejlesztő játék, felnőtteknek pedig partijáték, ami garantáltan megmozgatja az agyad minden részét: válaszd ki a hiányzó elemet, párosíts, találj ki labirintusokból, tapints ki valósághű felületű lapokat – és ezzel a kihívásoknak még nincs végük!

10. Logic Cards - Gyufaszálas fejtörők 12 éves kortól

Ha Te is szereted a gyufaszálas gondolkodtató logikai játékokat, akkor a Logic cards Matchsticks kártyáit Neked találták ki! A Logic cards Matchsticks 53 darab különböző típusú gyufaszál feladvány kártyát tartalmaz 5 féle nehézségi szinten. Izgalmas, kihívásokkal teli pakli, amik garantáltan megmozgatják az agytekervényeidet!

Még több gyereknapi ajándékért kattints ide!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek