Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

10 gyereknapi ajándék ötlet fiúknak

Május 26-án a gyerekeket ünnepeljük. Összegyűjtöttünk nektek 10 ajándék ötletet, amely segítségetekre lehet a tökéletes meglepetés kiválasztásában. Itt minden korosztály számára találtok ajándékot:

1. Harry Potter MATCH, ötödölő társasjáték másképpen! 6 éves kortól

A Harry Potter MATCH a népszerű ötödölő, vagy amőba játék egyedi megoldással.

A játék lényege, úgy, ahogy általában egy amőba társasjátékban, hogy 5 ugyanolyan szimbólumot (ez esetben képet) rakjunk egymás mellé vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan. 

Részletek a képre kattintva:

2. Planet társasjáték 8 éves kortól

Planet társasjátékban megépítheted saját bolygódat! 

A játékot többek között a három dimenziós földgömb teszi különlegessé, melyre mágnesesen tapadnak az elemek.
Te alakíthatod ki a bolygódat, melyen óceánok, hegyek, síkságok, jégvidékek, és sivatagok lesznek.
12 körös a játék. Nem túl hosszú, ideális családi társasjáték!
Ha ügyesen alakítod a földgömbödet, minél nagyobb egy bizonyos terület (pl. hegyvidék), annál valószínűbb, hogy elnyerhetsz értékes kártyákat (állatokat), de közben figyelned kell a "küldetés" kártyádra is, hogy melyik területet érdemes a földgömbödön legnagyobbra építened.
A játékban nagy szükséged lesz az előre gondolkodásra, előre tervezésre.
Szuper családi társasjáték, ami csak felnőttek körében is nagyon élvezetes, felnőtteknek is kihívást tartogat!

3.  Air Power Soccer "Légpárnás" focilabda - benti foci 5 éves kortól

Kint már besötétedett, vagy esik az eső, ez nem riaszthat el többé a focitól! Focizz otthon! Ez a labda nem gurul, hanem a léghokihoz hasonló módon a föld felszíne felett mozog.

4. Buborék rakéta kilövő

Buborékfújó és rakétakilövő játék egyben. Töltsd meg a tálcát a buborék folyadékkal, ugorj a párnára és lődd ki a buborék rakétát, miközben felrepül, buborékokat hagyva maga után.

A rakéta feje szivacsból készült a balesetmentes landolás érdekében. 

5. Tetris kocka 8 éves kortól

Ez a logikai kocka 7db tetris puzzle elemből áll.  Ki tudod rakni a kockát a darabokból?

6. Down Force társasjáték

Imádod az autóversenyzős játékokat? Akkor ezt Neked találták ki! Vásárold meg a legjobb versenyautót, és irány a pálya! Használd ki a kanyarokat, szorítsd be a többieket - de persze a játék tartogat még csavarokat! Tedd meg hát a téteket, és drukkolj a bajnokodnak!

Wolfgang Kramer legendás játéka, új külsővel és kihívásokkal!

Taktikázz és száguldj végig a pályán!

Szereted a Forma1 hangulatát? Egy vagány versenyjátékot keresel? Vagy emlékszel a Top Race társasjátékra, és szeretnéd újra átélni az élményt? Akkor a Downforce minden kétséget kizáróan a te játékod lesz!

7. Ukick - a dekázó tollas! (Tollas és utcai dekázó foci eszköz egyben) 6-7 éves kortól

Az UKick szabadtéri játék megdöntötte a legnagyobb játszótéri őrületet az elmúlt években. A tollaslabda és az utcai foci elemeinek fúziójával a cél az, hogy a UKick minél tovább maradjon a levegőben. Használd a kezed vagy a lábad, játssz egyedül vagy a barátokkal.

8. ParkoLogika 6 éves kortól

Tedd próbára parkolási tudásod, az új 60 feladványos Parkologikában!
Ebben az egyedi következtetős játékban a játékosnak meg kell találnia hogy mely autó, hol parkol a feladványban megadott nyomok és utasítások segítségével. Szabálytalanul parkolni TILOS!

9. Cortex társasjáték 8 éves kortól


Cortex egyik jelentése "agykéreg". Ez nagyon jól mutatja a játék lényegét. Ebben a játékban bizony nem a szerencsédre, hanem az agyadra, gyorsaságodra, megfigyelésedre, memóriádra és egyéb képességedre lesz szükség!

Gyerekeknek fejlesztő játék, felnőtteknek pedig partijáték, ami garantáltan megmozgatja az agyad minden részét: válaszd ki a hiányzó elemet, párosíts, találj ki labirintusokból, tapints ki valósághű felületű lapokat – és ezzel a kihívásoknak még nincs végük!

10. Skull társasjáték 14 éves kortól

A Skull egy klasszikussá vált blöffölős-licitálós partijáték, amelyben minden játékos 3 virágos és egy koponyás lapot kap, és ezekből minden körben letesz egyet maga elé – amíg valaki el nem kezdi a licitet.
A tét: amekkora számot mondott, annyi virágos lapot kell felfordítson, legyen az a lap előtte vagy más játékos előtt – de ha felcsap egy koponyás lapot, elveszít egyet a sajátjai közül. 

 

Még több gyereknapi ajándékért kattints ide >>


Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek