Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Gyereknapi ötletek

Gyereknapi ötletek                Gyereknapi ajándék ötletek itt >>>

Ötletek gyereknapra. Nem fontos, hogy elmenjünk programra és sok pénzt költsünk a gyereknapon. A gyerekeknek a szüleikkel töltött tartalmas idő sokkal emlékezetesebb lehet. 

Összegyűjtöttük azokat a játékokat, amelyeket a családok a legjobban szeretnek játszani együtt.

Legyenek azok kerti játékok vagy társasjátékok, nagy örömet okoznak nem csupán a kicsinek, de a nagyobbaknak és a szülőknek is. Melyek ezek a játékok?

 

Csúzli tollas

Egyedi, különleges rugalmas hálós, kihúzhatós csúzli tollas játék gyerekeknek.
Rakd a labdát a hálóba. Húzd hátra, majd engedd el, és a labda repül messzire! A másik játékos megpróbálja elkapni. 
Csúzli tollas vásárlás, rendelés itt >>>

Viking sakk a kertben - Kubb játék

Nem kell megijedni, nem logikai sakk játékról van szó, hanem könnyed ügyességi játékból, amit sokan, akár az együtt család is játszhat.

Utcai hoki játék

Kapjátok fel az ütőket, a hoki labdát és irány a pálya! Kedvező ára miatt minden családtagnak lehet venni egy ütőt (egy szettben két ütő van). Akár az egész utca gyerekei is összecsaphatnak mérkőzni! A legkedveltebb szabadtéri játékunk!

És akkor a legjobb, legkedveltebb családi társasjátékok, amit gyereknapon szeretnek a családok játszani:

1. Gyümölcsöskert, ahol a legkisebb gyermek 3 éves

Nyerjünk együtt, szedjük le a gyümölcsöket a holló előtt.

A gyümölcsöskertben a fák telis-tele vannak gyümölcsökkel. Az alma, körte, cseresznye, szilva már mind megérett, le kell szedni, mielőtt a holló érne oda. A holló akkor tud győzni, ha összeáll a képe a játéktábla közepén.

2. Max a macska 4 éves kortól

Max egy izgalmas játék, ami nagyobb gyerekeknek is élvezhető. Együtt vitatják meg, melyik kis állatot juttassák először haza, vagy hogy mikor adják oda a csemegét Maxnak. Vagy hogy hogyan éreznek, mikor Maxnak sikerül az egyik kisállatot elcsípnie.

3. Suspend ügyességi játék 8 éves kortól

Függő elemeket kell felrakni a drótfára úgy, hogy egyensúlyban maradjon.
Függőséget okoz! Ha unod már a Jenga játékot, próbáld ki a Suspendet!

4. Bang vadnyugatos társasjáték 8 éves kortól

A BANG társasjáték egy igazi western hangulatú játék, amelyben egy csapat ravasz bandita és egy elszánt  seriff küzd egy mással. A seriffet inkognitóban dolgozó seriffhelyettesek segítik, de feltűnik a színen egy renegát is, aki saját céljai eléréséhez ki akarja használni a harcoló feleket!

5. Dixit társasjáték, 2010-ben az Év játéka

Gyönyörű társas játék, amelyben már a kártyán lévő képek látványa is élményt nyújt. Egyszerű játékszabály, nagyszerű játék! Kiváló családi társasjáték, vagy party játék, buli játék.

A fenti játékok megvásárolhatóak az Okosjáték játék webáruház oldalán, kattints a képre:

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek