Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Ajándék tippek 12 éves fiúnak

Tinédzsernek ajándékot választani nem egyszerű dolog. Főleg nem egy fiúnak. De nem lehetetlen! 6 társasjátékot gyűjtöttünk össze a webáruházból, amelyek elgondolkodtatóak, fordulatosak, egy szóval: megunhatatlanok, és tökéletes ajándékként szolgálnak szülinapra, vagy akár karácsonyra.

Társasjátékok 12 éves fiúknak:

1. Hexpanse társasjáték

Sci-fi rajongóknak!

Magyar fejlesztésű sci-fi társasjáték, mely meghódította a világot!

Vezesd győzelemre sereged, szerezd meg az irányítást a Naprendszer felett a négy frakció valamelyikével - a kompromisszum nem opció!

 

2. Bang társasjáték, vicces, izgalmas vadnyugati kártyajáték

Inkább a vadnyugatért és a western filmekért lelkesedik?

A BANG társasjáték egy igazi western hangulatú játék, amelyben egy csapat ravasz bandita és egy elszánt  seriff küzd egy mással. A seriffet inkognitóban dolgozó seriffhelyettesek segítik, de feltűnik a színen egy renegát is, aki saját céljai eléréséhez ki akarja használni a harcoló feleket!
A BANG! kártyajátékban minden játékos egy-egy ilyen szereplő bőrébe bújhat, tipikus vadnyugati figuraként küzdve meg a többiekkel.

 

3. Agricola családi társasjáték

Az Agricola új változata egy remek családi játék, ahol a résztvevők egy-egy gazdálkodó család életétek útját egyengetik. Gondoskodnak az élelemről, a lakhatásról, de ami a legfontosabb a gyarapodásról. A birtok földterülete, jószág, termény, és portéka és persze a viskó kőházzá alakítása mind-mind részét képezi ennek a gyarapodásnak. Aki a játék végére a legjobban osztotta be és használta fel a rendelkezésre álló erőforrásait, s ezáltal a legvagyonosabb családot "neveli ki", az lesz a győztes.

 

 

4. Munchkin alapjáték - humoros társasjáték tiniknek

Munchkin alapjáték: Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd hátba.

Ez egy ilyen játék: vérbeli "fentezi", kártyás-társas, méghozzá a javából – jócskán nyakon öntve hülyeséggel, pardon, szarkazmussal, stílusparódiával és humorral.

Aki a legmagasabb, tizedik szintet először eléri, az nyert! Főleg tapasztalatot.

Három dolog, ami a Munchkinhoz kell: 1. egy szabad óra, 2. egy dobókocka, 3. egy konténernyi rekeszizom, hogy kibírjuk a röhögőgörcsöket. Egy játék, ami kiparodizál mindent, ami fantasy, mindent, ami kártyajáték és mindent, ami szerepjáték. Debil szörnyek, eszement fegyverek, lökötten aranyos karakterek, remek illusztrációkkal.

 

5. Escape the room - A csillagvizsgáló rejtélye

Szabadulószoba otthon? Miért ne?

Gyönyörű és egyedi, kooperatív nyomozós játék, ahol minden részlet számít!
A játékosoknak valódi rejtéllyel van dolguk! A csillagvizsgáló hajdani tulajdonosa eltűnt, azóta pedig különös dolgok történnek – furcsa zajokat hallani, ismeretlen eredetű szagok terjengnek... A játékosok megpróbálják lépésről lépésre megfejteni a rejtvényt, minden apró nyomot alaposan megvizsgálva – vajon sikerül időben megtalálniuk a professzort?

 

6. Small World társasjáték

A Small World egy könnyedebb civilizációfejlesztéses játék 2-5 játékos számára. A cél a táblán látható világot elfoglalnunk, amely azonban kicsi lesz mindenki számára. A különböző speciális tulajdonságokkal szereplő fajokat megfelelőképpen kell bevetnünk. A terjeszkedést gyakran a szomszédos gyengébb fajok kárára kell megtennünk, ezzel számtalan ellenségre szert téve. A túlterjeszkedett birodalmat megfelelő időben kell feladni, hogy egy újat indítsunk útjára. 

Small World a Days of Wonder legújabb nagydobozos játéka  gyönyörű kivitelezéssel, kiváló minőségben készült el. A  játékidő 40-80 perc, de ennél még hosszabb is lehet.

 

Reméljük megtaláltad a tökéletes meglepetést. Ha még nem sikerült, nézz körül további ajánlataink közt:

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek