Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Ajándék tippek 12 éves fiúnak

Tinédzsernek ajándékot választani nem egyszerű dolog. Főleg nem egy fiúnak. De nem lehetetlen! 12 játékot gyűjtöttünk össze a webáruházból, amelyek elgondolkodtatóak, fordulatosak, egy szóval: megunhatatlanok, és tökéletes ajándékként szolgálnak szülinapra, vagy akár karácsonyra.

Társasjátékok 12 éves fiúknak:

1. Tiltott fellegek társasjáték

A Tiltott fellegek megérkezett a A Tiltott Sivatag és a Tiltott Sziget nagy sikerű kooperatív társasok után! Készen állsz a kalandra?

Egyszerű szigetfelfedezésnek indult...
...játéksorozattá nőtt. Az óceán és a sivatag után most az ég is próbára tesz titeket! Közösen kell kialakítanotok a platformot minimális információk birtokában, és közben egy igazi elektromos áramkört is meg kell építenetek, mellyel be tudjátok majd indítani a rakétát!

 

2. Gravitrax

Gravitrax kezdőkészlet segítségével megismerkedhetsz ezzel a nagyszerű golyópálya építő készlettel. A Gravitrax a golyópályák és az építés örömét egyszerre magában hordozza.
A pályát emelőkből, egyenes és kanyarodó sínekből, akadályokból tudod összerakni, azonban a pályába szétszórót, elkapót, szabadesés pályaelemet, örvényt is be tudsz építeni.
A pályát kreatív módon a 100db elemből számos változatban összeszerelheted.
Számold ki, hogy a golyónak mekkora lendületre, vagy épp mágneses erőre lesz szükségük ahhoz, hogy tovább tudjanak haladni.
Ismerkedj meg a Gravitrax játékkal!

3. Flipper játék

Asztali flipper 6 db világító és hangot adó ütközővel, pontszámlálóval. Autentikus hangok és kinézet, mint egy régi flipperen.

 

4. Escape the room a szanatórium rejtélye szabadulós játék

Dr. Gravely szanatóriuma sötét titkokat rejt… Vajon sikerül megfejteni, és kijutni időben az intézmény
zárt ajtói mögül?

A játékosok meghívást kapnak a századfordulón Foxcrest híres szanatóriumába. De wellness-vendégekből foglyokká válnak. Most egy csapatként, összefogva kell kiderítsék, hogyan juthatnak ki. Lépésről lépésre kell megfejtsék a rejtvényt, apró nyomokat megvizsgálva és a közöttük lévő összefüggéseket megtalálva.

A Csillagvizsgáló rejtélye után egy újabb kihívás!

5. Kutyavilág társasjáték

A Kutyavilág társasjátékban megismerkedhetsz a kutyák életével. Célod, hogy három csontot elvigyél a búvóhelyedre. Kalandod során, ételt kell keresned, melyet akár a kukák felborításával is szerezhetsz vagy az éttermeknél kaphatsz. Megjelölhetsz villanyoszlopokat, ha a szükség úgy hozza, újságot kell kihordanod a kijelölt állomásokra. Mindig légy résen a sintér és más kutyák megnehezíthetik a dolgod. 

Mindenki gondolkodott már azon vajon milyen lehet a kutyák élete. Ezzel a társasjátékkal most megismerhetjük.

6. Weykick asztali foci

Mágneses foci játék kisebb méretben gyerekeknek. Léghoki szerű ügyességi focis játék kicsiknek és nagyoknak! Nem légbefúvós, hanem mágneses elven működő focis játék otthonra.

7. Kingdomino társasjáték

Kingdomino az év családi társasjátéka lett 2017-ben. Elnyerte a legrangosabb, Spiel des Jahres nemzetközi díjat.
Gyors, meglepően taktikus családi társasjáték – sokkal több, mint egy dominó!
Dominószerű, osztott lapocskákból királyságot építeni elég izgalmas dolog tud lenni, pláne, hogy előre meg kell tervezni,
hová teszi az ember a következő elemet... Az összefüggő területek, mint a búzatábla vagy az erdő, pontokat érnek,
de a hely korlátozott, egy 5x5-ös négyzeten belül kell ügyeskednie az embernek!

8. Circuit Maze áramkör tervező játék

Tudományos, logikai és "labirintus" játék egyben. Elektromos áramkör tervező, építő játék a Thinkfuntól, 60 feladvánnyal...

A Thinkfun, építve a hagyományaira, újabb labirintusjátékkal lep meg bennünket. Ebben az egyszemélyes feladványokat tartalmazó játékban ismét a játékos tudomány világába visz minket: ezúttal egy áramkört kell kiépítsünk, és ha a feladványt sikeresen oldottuk meg, a felvillanó lámpa a jutalmunk!

9. Skull kártyajáték

A Skull egy klasszikussá vált blöffölős-licitálos partijáték, amelyben minden játékos 3 virágos és egy
koponyás lapot kap, és ezekből minden körben letesz egyet maga elé – amíg valaki el nem kezdi a licitet.
A tét: amekkora számot mondott, annyi virágos lapot kell felfordítson, legyen az a lap előtte vagy más
játékos előtt – de ha felcsap egy koponyás lapot, elveszít egyet a sajátjai közül. 
Magába foglalja a pörgős játékmenetet, az önfeledt szórakozást és persze a barátaid blöffjeinek megsemmisítését, amikor rájössz, hogy megpróbáltak átverni.

10. Fekete történetek - 50 hátborzongató történet

Egy nő, akire puskát fogtak egy kocsmában… Egy halott fazon egy telefonfülkében… Egy másik karakter, aki félúton megbánta, hogy kiugrott az ablakon… És egy negyedik, akinek annyi bűne volt csupán, hogy nem kapcsolta fel időben a villanyt!

Derítsd fel a rejtélyes mondatok mögött rejtőző történetet! 

A Fekete történetekben kissé morbid, de a maguk módján humoros meséket találunk, amik csak arra várnak, hogy megismerjük őket! 

Egyedül a mesélő tudja a teljes történetet, mindenki más csak egy mondatot tud - ami a kiinduláshoz épp hogy elegendő segítség. A játékosok célja, hogy kikövetkeztessék a teljes sztorit, eldöntendő kérdések segítségével, amikre a mesélőnek őszintén, egy egyszerűen igennel vagy nemmel kell válaszolnia. Miután a játékosok – a nyomozók – minden információt kikövetkeztettek, a mesélő összegzésként felolvassa a komplett esetet, és már lehet is játszani a következőt a lehetséges 52 közül!

11. Downforce társasjáték - a sebesség és taktika játéka

Imádod az autóversenyzős játékokat? Akkor ezt Neked találták ki! Vásárold meg a legjobb versenyautót, és irány a pálya! Használd ki a kanyarokat, szorítsd be a többieket - de persze a játék tartogat még csavarokat! Tedd meg hát a téteket, és drukkolj a bajnokodnak!

Wolfgang Kramer legendás játéka, új külsővel és kihívásokkal!

Taktikázz és száguldj végig a pályán!

Szereted a Forma1 hangulatát? Egy vagány versenyjátékot keresel? Vagy emlékszel a Top Race társasjátékra, és szeretnéd újra átélni az élményt? Akkor a Downforce minden kétséget kizáróan a te játékod lesz!

12. Nevezd meg! Felismered a zeneszámokat? kvíz társasjáték

Megérkezett a Nevezd Meg, szórakoztató családi társasjáték. Szereted a jó zenét? Akkor ez a fergeteges kvíz társasjáték neked való.

De nem csupán zenei hangokat kell felismerni a játékban.

Nevezd meg! Egy hang, egy megfejtés! Ki találja ki elsőként?
Különböző hangokat kell felismerni, minél gyorsabban beazonosítani. Egy ország? Egy állat? Egy hangszer? Egy foglalkozás?

Itt most kiderül, hogy mennyire vagy járatos a popkultúra világában is.

Szórakoztató társasjáték családoknak, vagy baráti társaságoknak 400 feladvánnyal 5 témakörben.

A közismert nemzetközi slágerek garantálják a jó alaphangulatot! 

 

Reméljük megtaláltad a tökéletes meglepetést. Ha még nem sikerült, nézz körül további ajánlataink közt:

Játékok tiniknek >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek