Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Családi program, gyerekprogram - Óriási társasjáték esemény!

III. Kertvárosi Játékválasztó

2019. október 13. vasárnap 10-18 között

a Szentmihályi Kulturális Központban
1161 Budapest, János utca 141-153.

Több mint 200 kipróbálható társasjáték várja 
a családokat, gyerekeket 4 éves kortól

Belépő: 600Ft/fő, vagy 2000Ft/családi jegy egész napra,
kedvezményes vásárlási lehetőség a helyszínen!

Ne maradj le! A Játékválasztó facebook esemény oldala: ITT

Kíváncsi vagy 2019 társasjáték újdonságaira?

Érdekel, hogy melyek lettek 2019 év díjnyertes társasjátékai?

Kipróbálnád őket?

Nincs türelmed a játékszabályokat végigböngészni? 
Egyszerűbb lenne, ha elmondja valaki?
Rögtön ki is próbálnátok a társasjátékot?
Eldönthetitek a sok közül, hogy melyik tetszik a családnak?

Akkor gyere el a játékválasztóra! Várunk!

Ne zsákbamacskát vegyél, próbáld ki!

Játékválasztó Családi Élménynap! Óriási társasjáték party és vásár!

 

2019 október 13.-án az Okosjáték játékbolt és webáruház  Játékválasztó néven egy óriási családi társasjáték partyt szervez.

A rendezvény célja többek között az új társasjátékok bemutatása, maga a társasjátékozás népszerűsítése.

2019 október 13.-án 10-18 óra között 200 társasjáték vár hogy kipróbáld 3 éves kortól 99 éves korig!
Részletek itt >>>


További inforámáció a képre kattintva, vagy itt: https://www.okosjatek.hu/jatekvalaszto

Nagyon sok család eltávolodott egymástól, mondja az egyik szervező az Okosjátéktól. Szeretnénk bemutatni, hogy már nem csupán a Gazdálkodj Okosan, Monopoly, Ki nevet a végén és társai léteznek. Olyan kíváló társasjátékok vannak, amivel az egész család örömmel játszik. Néha nehéz olyan játékot találni, ami a szülőknek is valóban élmény, így szívesebben leülnek a gyermekkel játszani. A társasjáték sokkal közelebb hozza a családtagokat. Valóban léteznek olyan társasjátékok, amik el tudják csábítani a gyerekeket a TV és számítógép elől. Melyek ezek? Szívesen megmutatjuk, ha eljöttök! 

Az is sokszor probléma, hogy megvesz egy család egy társasjátékot és elriad a játékszabály elolvasása közben. Magához a játékhoz már el sem jutnak, a társasjáték a szekrény mélyén "végzi". A Játékválasztón áthidaljuk ezt a problémát, Elmondjuk a játékszabályt, nem kell otthon órákig értelmezni. Továbbá a család már olyan játékot vásárolhat a karácsonyfa alá, amit már kipróbált és tetszett neki. Nem zsákbamacskát vesz. Ha bemegyünk egy "sima" játékboltba, akkor csupán a doboz hátulján olvashatjuk el a pár semmitmondó leírást, aztán csak ajándékozáskor derül ki valójában, ha kibontottuk a dobozt, hogy mit rejt, mennyire jó a játék. Sokszor csalódás is lehet. Az Okosjáték boltban a dolgozók segítenek a játék választásban, most a Játékválasztón a játékmesterek fognak tudni segíteni.

Az Okosjáték játékbolt továbbá a magyar játékgyártókat, feltalálókat is próbálja segíteni azzal, hogy népszerűsíti őket. Több magyar játéktervező-készítő is bemutatkozik majd az októberi rendezvényükön!

Régi, gyerekkori kedvenceiddel is összetalálkozhatsz! Retro játékok új kiadásban! Gyere el és találkozz régi "ismerőseiddel", játékostársaiddal!

Nem szeret a gyermeked veszteni, ezért nem társasjátékoztok? A Játékválasztón bemutatunk sok olyan játékot, ahol nem egymás ellen játszunk, hanem közösen, közös cél elérése érdekében. Ezek a kooperatív társasjátékok, melyek az együttműködésen alapulnak. Gyere és próbáld ki őket!

A játék boldoggá tesz! Hatása nem csupán a játék közbeni örömérzés, mosoly! A játék és társasjáték hosszabb távon meghatározza a hangulatodat! Legyél örök gyermek, és gyere játszani!

2016-ban ők vártak játszani:

Sárosdi Virág gyógypedagógus-logopédus, a Gyereketető blog vezetője is vár titeket a Játékválasztón. Virág 6 gyermekéből kettőt otthon tanított. Szívesen segít abban a Játékválasztó eseményen október 9.-én, hogy melyik játék mely területet fejleszti a leghatékonyabban, illetve egy-egy adott terület fejlesztésére is tud majd játékötletet mutatni. Bemutatja majd a saját termékeit is. Megismerhetitek, mi a lapbook, hogyan könnyíti a tanulást. Virág hozza magával a Minden hétre egy betű anyagokat is, és sok más játékát.
A fő üzenete az, hogy a gyerekek szeretnek tanulni, tudnak is tanulni, csak a megfelelő módon kell megközelíteni őket. Ez az eszköz pedig a játék és a tevékeny tanulás.

 dr. Skita Erika is ott lesz a Játékválasztón!
A gyerekek számtalan érzelmet tapasztalnak meg egyetlen nap során. Ezekkel nem mindig tudnak jól bánni. Ám fontos, hogy megtanítsuk őket az érzelmeik kezelésére, hiszen az így szerzett önkontroll, az irányítás képességének tudata segít az önbizalmának megerősítésében is.
Az érzelmekről való kommunikáció ma még nem a mindennapjaink része. Megmutatjuk, hogyan tudod behozni a témát úgy, hogy ne tűnjön erőltetettnek, és mindannyian jól érezzétek magatokat közben. Ráadásul mindeközben megtanuljátok figyelembe venni az érzelmeket és így jobb döntéseket hoztok, valamint megerősödik az együttműködési készség és az empátia is.
Várunk titeket szeretettel, és sok EQ játékkal, gyakorlattal! 
dr. Skita Erika kommunikációs hídépítő, EQ Certified tréner www.ertsunkszot.huwww.facebook.com/Ertsunkszot

Fa Kinga Pénzügyi Őrangyal vagyok. Két kislányom van Bogi 16 éves Fruzsi 11 éves. Családoknak segítek a pénzügyi stratégiájuk megtalálásában és kidolgozásában. A célom, hogy minél több családot lássak el, pénzügyi ismeretekkel és a gyakorlatban is megvalósítható ötletekkel. Első online tananyagom a háztartások pénzügyeibe vezet be. 
Mit hoz Kinga? "Egy saját fejlesztésű pénzügyi társasjátékot, ami egy pénzügyi társasjáték sorozat első eleme, ami szerintem hiánypótló. A játékokkal, így ezzel is mind azt szeretném megtanítani, amit majd felnőttként a mindennapokban napról napra használunk, az okosabb pénzkezelés érdekében.  Bevásárlólistával megyünk vásárolni, először tájékozódunk, megkeressük a legjobb ár-érték arányú termékeket, ezúttal zöldségeket és gyümölcsöket, és csak utána vásárolunk. Miért érdemes rám hallgatni? Mert pénzügyi tervezőként rengeteg tapasztalatom van, hogy milyen hibákat követnek el a felnőttek, pedagógusként, gyógypedagógusként pedig tudom, hogyan tanulnak a leghatékonyabban a gyerekek. Most a két tudást ötvöztem."
 

 Radosza Sándor személyesen mutatja be találmányát, a radosza gyűrűket. A Radosza-gyűrűk 5-10 éves gyermekek számára készített térbeli képességfejlesztő taneszköz- és logikai játékcsoport. A Radosza-gyűrűk bármely változatának használata fejleszti a logikus gondolkodást, a térlátást, a memóriát, a kombinációs-és koncentrációs képességet, a kézügyességet, valamint a finommotorikát. Alkalmas otthoni játékra, házi feladatok elkészítésére, tanórai gyakorlásra, napközis foglalkozásra, táborban, és osztály- illetve évfolyamverseny rendezésére. Alkalmazásával az unalmas gyakorlás izgalmassá válik.

 Már több mint 260 magyar általános iskolában bizonyított a MathterMinds (“Matekmesterelmék”)  eszközkészlete, amely az oktatás és a szórakoztatás ötvözése révén az  5-10 éves korosztály számára teszi könnyebbé a matematikatanuláshoz szükséges készségek elsajátítását. Feltalálója, Auth Andrea 2004-ben egy külvárosi pécsi általános iskola hátrányos helyzetű gyermekeivel foglalkozva tapasztalta, hogy “nem  nagyon megy nekik a matek és a számolás”. Ezért arra gondolt, kifejleszt egy módszert, amivel kicsit “becsapja” őket: tanulás közben higgyék azt, játszanak. Csak játszanak. Gyere, és ismerd meg, próbáld ki a Játékválasztón!

 Táncsics Judit is őmaga személyesen mutatja be a Benefittot és a Landet.  Saját és környezete gyerekneveléssel kapcsolatos kudarcai miatt fejébe vette, hogy valamit tennie kell a kisgyermekes szülők pszichológiai jólléte érdekében. Valami mást, mint a már ismert - de nem minden esetben bevált vagy követhető - megoldások.
A Plukkido két játéka a Benefitto és a Land függőleges felületre helyezhető, mágneses táblajáték rengeteg figurával, melyeket különböző, gyerekek számára izgalmas kaland alkotásához használhattok hétről-hétre. Minden, ami a figurákkal történik a gyermek és a szülő viselkedésének, együttműködésének függvénye. Legyen szó reggeli oviba indulásról, önálló öltözködésről, testvérek közti megegyezésről, étkezési szokások átalakításáról, a hiszti elkerüléséről és szinte bármiről, ami a hétköznapokban köztetek kommunikációs harcokat eredményez.

 Játékmester jön a Mikulásiroda képviseletében is! Mi is a Mikulásiroda? A Mikulásirodától rendelt gyönyörű levéllel meglepheted gyermeked egy felejthetetlen, igazi levéllel: a Mikulástól! 
Gyermeked biztos feltette már Neked a kérdést, hogy ő miért nem kap olyan levelet, ami neki van címezve. Most itt az alkalom: egyenesen a Mikulástól fog levelet kapni!

  Bóér Zsuzsa is rész vesz majd a Játékválasztón. Zsuzsa blogja a Logopédia mindenkinek elsősorban azt mutatja be, hogy miként tudunk játékokat használni a logopédiai fejlesztésre. Minden bejegyzéshez videó is tartozik, ami bemutatja az adott játékot használat közben.

 Tevékenységünk főbb irányvonalai egyrészt a művészetpedagógia, melynek központja a Varázsműhely Művészeti Gyermekklub, másrészt a képességfejlesztés, melyhez a támogatást a Varázsvár Játszóház állandó és időszakos programjai biztosítják. A Varázsműhely profi művésztanárok vezetésével gyermekek komplex művészeti nevelését végzi nagy sikerrel már évek óta.

 Budapest XVI. kerületi nyelviskolánk az első Helen Doron nyelviskolák között nyitott meg  2004 szeptemberében, amikortól lehetőség nyílt Magyarországon is Helen Doron módszerével angolt tanulni.
Miben különbözünk egy felnőtt oktatásra berendezkedett nyelviskolától? Fontos, hogy nálunk a tanulókörnyezet is az észrevétlen nyelvelsajátítást segíti. A szőnyegen ülve játszunk, asztalt, székeket csak akkor használunk, ha a tanítási helyzet megkívánja. Óráik során használják az Okosjáték játékait is.

A gyermekek figyelmét lekötni nem könnyű feladat! A kedvenc játék is egysíkúvá, unalmassá válhat bizonyos idő után, viszont egy sokoldalúan használható játék megsokszorozza a vidám perceket, alkalmazása kihívás felnőttnek és gyermeknek egyaránt. Az Okosjátékban akár specifikus, akár multifunkcionális játékot keresünk, megtaláljuk. Különösen nagy figyelmet fektetünk a kiválasztásra, hiszen a játék a munkaeszközünk! Foglalkozásainkon angol nyelvi környezetben játszunk, tehát a gyerekeknek nem áruljuk el a játékszabályokat magyarul, ezért különös öröm, amikor az angol magyarázatból, cselekvésből jönnek rá a szabályokra.
Egyik nagy kedvencünk a Super Sorting Pie, melynek sokoldalúsága újra és újra meglep minket is – a Nagy Játékválasztón ezzel fogunk játszani együtt, magyarul és angolul egyaránt. A nálunk tanuló gyerekek abszolút kedvence pedig - legyenek ovisok vagy iskolások - a Diamoniak kártyajáték, így ezt is kipróbálhatjátok asztalunknál! - Helen Doron Budapest 16 - Angol Gyerekeknek http://budapest16.helendoron.hu/ https://www.facebook.com/angolgyerekeknek/

 Játékmesterünk lesz továbbá Czapáry Katalin a torpetanoda.hu-tól. 

Czapáry Katalin vagyok, közel 20 éve dolgozom tanítónőként. Diplomámat 1994-ben szereztem az Illyés Gyula Pedagógiai Főiskolán Szekszárdon.  2007-ben az ELTE TÓFK levelező tagozatán fejlesztő, differenciáló pedagógusi képesítést szereztem.
Fejlesztő, differenciáló pedagógusként kooperatív technikák alkalmazásával, differenciált óraszervezéssel teszem hatékonnyá az ismeretek elsajátításának folyamatát a lassabban haladók számára is. Nagy súlyt fektetek a részképességek fejlesztésére a tanórák során is, beépítve a játékos feladatsorokat a napi gyakorlatba. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek minden esetben a saját képességeiknek megfelelő feladatokat kapják, legyen sikerélményük, motivációjuk, s váljon örömforrássá számukra a tanulás.

Vallom, hogy a gyermekek élettani jellemzője a kíváncsiság, a tapasztalatok megszerzése iránti vágy, ennek megfelelően a foglalkozások szervezésében előnyben részesítem a játékos, mozgásos, cselekvésen keresztül történő ismeretelsajátítást.

 Egyik kedves és lelkes játékmesterünk az október 9-i Játékválasztó társasjáték eseményen Balog Rita Francia nyelvtanár!


Maya Fitness és Mozgás Stúdió vezetői is játékmesterek lesznek a Játékválasztón!
A Maya Fitness közel 6 éve várja a 16. kerületben minden tornázni vágyó vendégét 500 nm-en, 4 légkondicionált teremmel, heti 100 csoportos órával, gyermekfelügyelettel és számtalan tanfolyammal. 
A vendégeik számára fontos a családias környezet, hogy változatos óratípusok közül választhatnak, kedvező áron, profi oktatók segítségével őrizhetik meg fittségüket. 
A vendégeik számára fontos a családias környezet, hogy változatos óratípusok közül választhatnak, kedv ező áron, profi oktatók segítségével őrizhetik meg fittségüket. apén, jólesik beszélgetni még egy kicsit. Látogass el hozzájuk! http://www.mayafitness.hu/

Himer Csilla pénzpedagógus szeretettel várja a gyerekeket és a szülőket könyveivel október 9.-én a Nagy Játékválasztón az Erzsébetligeti Színházban!

Pénzmesék című pénzügyi nevelést segítő mesekönyvsorozat a gyerekek nagycsoportos korától segít a szülőknek abban, hogy élményszerűen, játékosan mutathassák és taníthassák meg a kicsiknek és kicsit nagyobbaknak (elsősorban első osztályosoknak, de akár még harmadikosoknak is), hogy a pénz a barátunk is lehet. A mesék végén foglakoztatókönyvi feladatok, szülő és gyermeke közötti beszélgetést kezdeményező kérdések találhatóak. A szülők pedig internetről letölthető segédletet is kapnak a könyvek mellé, hogy magabiztosan tudjanak gyermekeik idegenvezetői lenni a pénz birodalmában.

Persze a nagyobbak sem maradnak hasznos olvasnivaló nélkül. A Kamaszkassza - Zsebpénzügyi kézikönyv című kötet 10-15 éveseknek szól. Két testvér meséli el, hányféle akadályon, bakin, vicces melléfogáson keresztül sikerült nekik és családjuknak kialakítani azt a zsebpénzügyi rendszert, ami a család minden tagja számára a legjobbat hozza ki a zsebpénzből, és tanít meg sok mindent a pénzkezelésről.

A Nagy Játékválasztó Napon Himer Csilla ingyenes pénzügyi nevelési tanácsadással is szülők rendelkezésére áll. És ez még nem minden! Himer Csilla csak a Nagy Játékválasztó Napon könyveit különleges, máshol nem kapható szerzői csomagban kínáljuk, ráadásul csak ezen a napon jelentős kedvezénnyel!

A Világgá megyek népmese társasjátékot a szerzője, Farkas L. Rozália mutatja be.
Népmeséink és mondáink a magyar kulturális örökség féltve õrzött kincsei. A Világgá megyek társasjáték a magyar népmesék elemeinek, mondavilágának bemutatásával és segítségével vezeti végig a kicsiket és a nagyokat a mesék vándorútján.A játék segít abban, hogy részesei lehessünk ennek a csodálatos, réges-régi tudásnak.
Kikapcsolódhatunk a mindennapok szürkeségébõl, s ha már amúgy is sokféle fantázia- világgal találkozhatnak a gyerekek a modern rajzfilmekben, mért ne legyen ez a világ,(amit maguk is megformálhatnak): a hagyományok világa, az anyanyelv gazdag kifejezõkincsével, a hazai tájak bemutatásával és az eredeti magyar népmesék szellemiségével megformált világ! Mindezekkel pozitív értékrendet sajátíthatnak el. 
Játékmesterünk, azaz aki a játékot vezeti: Farkas L. Rozália, a játék megalkotója, a Emese Kis Csillaga Közhasznú Kulturális Alapítvány elnöke.

Egyik játékmesterünk a LaserCitytől lesz! Jártál már a Lasercityben? A LaserCity 2016. június közepén nyílt meg, azzal a céllal, hogy helyszínt biztosítson a 6 évesnél idősebb gyerekek és felnőttek részére, élvezetes kikapcsolódással egybekötött születésnapoknak és rendezvényeknek.
A többi lézerharc pályához képest náluk előny a tiszta környezet, az állandó friss levegő keringetés és a legfontosabb, hogy a legújabb fejlesztésű fegyverekkel tudnak a gyerekek játszani.

A Tantaki oktató programcsaláddal is megismerkedhesz a játékválasztón! JÁTÉKOS gyakorlási lehetőség! Ha még nem próbáltad ki a Tantaki oktatóprogramokat, itt ingyen megteheted: http://www.tantaki.hu/demok

 Décsei Nóra - Nyírkapapír: 6 évvel ezelőtt aktivizáltam magam a XVI. kerületben, mint elhivatott kreatív kézműves programszervező, foglalkozásvezető és animátor. Magánemberként és a Nyirkapapír Vállalat Kft. ügyvezetőjeként is :) szívügyem a gyerekek sikerélményhez juttatása, alkotókészségük, szunnyadó kreativitásuk felébresztése, kitartásuk erősítése. Közel 30 szülinapi zsúr, 15 fesztivál, 4 év táboroztatás, Manómozizás és számtalan kézműves foglalkozás után határozottan kijelenthetem: az alkotó légkör, a tevékenységekben való elmélyülés, a feladatok átgondolása, a tervezés és az megfelelő (ön)értékelés megtanulása nem csupán élvezhető, de szükséges is a gyermekek fejlődéséhez és szocializációjához. Végtelenül örülök, hogy mindezt megtapasztalhattam és nagyon sok gyermeknek adhattam a munkám által. Az Okosjáték Játékválasztó eseménye tökéletesen beleillik a rekreációt és fejlődést támogató célkitűzéseimbe, ezért nagy örömmel vállaltam játékmesteri szerepet! Mindent bele 9-én! :)

Szüllőné Bíró Ágnes vagyok, vegyészmérnök, az Alkotó Részecskék blog szerzője. Foglalkozásaim során a természettudomány bemutatását tűztem ki célul,  egész kis gyermekek számára (6-10 éves korig).  A játékos kísérleteket a gyerekek maguk hajtják végre. A projekt által kínált kémiai és fizikai kísérletekben csak olyan anyagokat használunk a gyermekekkel, amik minden átlagos háztartásban megtalálhatóak, és alkalmat adnak játékos módon a természettudományos alapfogalmak megismerésére. Ágiról bővebben itt olvashatsz: http://alkotoreszecskek.blog.hu/2016/09/11/en-reszecske_azaz_rolam

 A Mesebeli Csillagtár családi napközi vezetője és munkatársai is vállalták, hogy játékmesterek lesznek a Játékválasztón. 2014 szeptemberétől indult a Mesebeli Csillagtár családi napközi, ahol a gyerek igazán gyerek lehet.
"Kertes, tágas, jól felszerelt XVI. kerületi (Szentmihály) családi házunkban szeretettel vállaljuk 1- 3 éves korú gyermekek bölcsődei ellátását." - Pilipecz Mária vagyok, pedagógus. Három gyermekem, két unokám van, Nagyiként, szeretettel foglalkozom a hozzánk járó gyerekekkel is - ezt érzik, és viszonozzák. 

Szmutni Ibolya: A Hintafa blogon jelmondata talán az lehetne: olvass és játssz velünk minél többet, minél jobbat!  Elsősorban a gyerekeim olvasóvá és társasjátékokzóvá válását igyekszem végigkövetni hétről-hétre. Bár abban mindannyian egyetértünk (remélem), hogy az olvasás az egyik legfontosabb alapkészség, mégis sokan nem szeretnek olvasni. Úgy gondolom ez részben amiatt van, hogy nem találnak rá érdekes, lebilincselő könyvekre. Remélem a mi kedves élményeinken keresztül mások is feldezik saját könyves kincseiket. Hogy jön mindehhez a  társasjátékozás? Jót játszani legalább akkora öröm, mint egy jó könyvbe belemerülni. Ráadásul a játékokkal számtalan olyan készség fejleszthető, amikre az iskolai keretek között nincs sem alkalom, sem lehetőség. Bónuszként pedig összehozza a családot.

 Játékmesterünk "zöld" témában Bakné Treczker Klára: "Végzettségem szerint okleveles erdőmérnök és környezetmérnök vagyok, e két “zöld” szakma által lefedett témakörökben kínálok nyelvileg és szakmailag is igényes szakfordítást és lektorálást angol-magyar nyelvpárban."


Az ugrálóvárat a Kalandpark Játszóház bitzosítja a gyerekek részére a Játékválasztó rendezvényen.

Kálmán bácsi Zenedéje sok szeretettel várja a kerületi gyerekeket a Játékválasztón. A Nagy Játékválasztón megismerhetnek, meghallgathatnak minket és velünk is énekelhetnek. Kipróbálhatják a citerákat és megismerhetik kis zenészeinket, óráinkat, hangszereinket. 
Kálmán bácsinál egyébként citera, furulya, szaxofon, klarinét tanfolyamok közül választhatnak a kezdők és haladók. Mazsorett oktatás, Zenekar és Gyerekkórus is színesíti a kínálatot. Aki jó hangulatra, kikapcsolódásra, barátokra és vidám zenetanulásra vágyik annak köztünk a helye. Sok jó programot, fellépéseket, életre szóló élményeket ígérhetünk. 
Várunk minden érdeklődőt, beiratkozót, bemutatkozót sok szeretettel! Kálmán bácsi és Mónika néni

A legkisebbek szórakoztatásáról délelőtt a Boldog Bölcsi CSANA gondoskodik.
Boldog Bölcsi Családi Napközi  a XVI. kerület kertvárosi részén.
Szeretettel várjuk jelentkezéseteket a XVI. kerület kertvárosi részén, családias hangulatú, kislétszámú csoportunkba 1-3 éves korig.
Érdeklődni Karvaly Gyöngyinél a +3670 3834540-es telefonszámon.
www.boldogbölcsi.hu
www.orzikek.hu
Esküvő, keresztelő, névadó, születésnap, céges családi és sportnap-játszókuckó, gyerekbarát programok, gyerekfelügyelet az Őrzikékkel.
Felnőtteknek szórakozás-gyerekeknek Őrzikék !
www.orzikek.hu
www.mobilovi.hu

A Kultúrgyerek ebben az évben indult gyerekkönyv webáruház és programajánló oldal. Nálunk minden kérdésre választ kap az érdeklődő, jól használható keresőkkel szűrhet-, és állíthatja be elvárásait. Gazdag termék jellemzőt kapnak az egyes kiadványok, hogy az olyan legyen, mintha a vásárló kézbe venné a könyvet. Ennek érdekében akár chat-en is kapcsolatba léphet velünk. Hívhat. írhat, kérdezhet, mindenre válaszolunk.
A kiadványok állandó 20% kedvezménnyel kaphatók, a XVI. és XIV kerületben ingyenes házhoz szállítást biztosítunk.    
www.kulturgyerek.hu

 

Játékmester jön a Pöttömshop-ból is. Találd meg nálunk gyermeked számára az ideális lábbelit, amely már az első lépésektől elkíséri és óvja a csöppségek lábát.
Asso, D.D.Step, Siesta és más hazai, illetve külföldi gyártók termékeit forgalmazzuk, legyen szó általános, utcai viseletről, óvodai-bölcsődei szandálról vagy gyógyászatilag elismert szupinált lábbelikről.
Üzletünket Budapesten, a XVI kerületben nyitottuk meg, hogy még közelebb hozzuk neked a kényelmes vásárlás élményét.

 

Lepje meg gyermekét egy egyedülálló élményt nyújtó gyermekzsúrral!
http://www.gyerekzsur-gourmandiskola.hu/gyerekzsur-program

 

 

Az esemény díszvendége Kovács Péter, XVI. kerület Polgármestere.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek Hírek