Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Rókanyomon izgalmas társasjáték - Gamewright - YO

Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
4.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2019. június 26.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 6 évtől, 2-4 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Rókanyomon társasjáték 

Iskolás korú gyerekek és az egész család kedvence is a Rókanyomon társasjáték, mely 2018-ban az év gyerekjátéka lett Franciaországban! Ebben a játékban nem egymás ellen játszunk, hanem egymást segítve kell a rejtélyt kinyomozni. A játékot a különleges nyomolvasó teszi igazán különlegessé. Ennek segítségével derítjük ki lehet a tettes. Siessetek, nehogy a gazfickó meglógjon!

A játék kezdetén lefelé fordítva kiválasztunk egy csibészkártyát, ő lesz a „bűnöző”, akit el kell kapnunk. Ezt a kártyát betesszük a nyomolvasóba. Mind a 16 névkártyát betesszük körbe a játéktábla alá. Az a dolgunk, hogy kitaláljuk: közülük ki vajon a csibész. Kettőt közülük már a játék elején fel kell fordítani. 
Mielőtt dobna egy játékos, meg kell mondania, hogy gyanúsítani vagy nyomozni szeretne. Ha gyanúsítani szeretnénk, akkor a kockákkal 3 szemet kell dobnunk 3 dobásból, és akkor kezdhetjük a gyanúsítást, azaz fölfordíthatunk még két tetszőleges személykártyát. Ha nem sikerül a gyanúsítás, mert nem jött ki a kockákkal a 3 szem, akkor a róka lép 3-at. Jöhet a másik játékos, és eldönti, hogy gyanúsít vagy nyomoz. Érdemes kommunikálnunk ez ügyben a többiekkel is. Ha valaki nyomozni szeretne, akkor 3 dobásból csupa tappancsot kell dobni. Ahány tappancsot dobtunk, annyit léphetünk valamelyik tappancsmező felé a saját bábunkkal. Ha sikerül egy tappancsmezőt elérnünk, akkor húzhatunk egy nyomjelölő kártyát. Betesszük a nyomfejtő szerkezetbe, kinyitjuk az ablakocskát, és leolvassuk, hogy van-e a csibészen a kártyán lévő tárgy. Ez alapján végigvizsgáljuk a tábla körül a képpel felfelé szereplő gyanúsítottakat. Minden lépésnél szűrjük a lehetséges gyanúsítottakat, amíg ki nem derül, hogy csak 1 olyan róka van, akire minden leírás ráillik. Például van rajta sál, nincs sétabotja, viszont van rajta kesztyű.

Ha egyetértenek a játékosok, hogy ki lehet az elkövető, akkor ki kell vennünk a csibészkártyát a nyomfejtő szerkezetből, hogy megbizonyosodjunk: helyes-e vajon a feltételezésünk.
Ha helyes, akkor a játékos nyomozók győztek, gratulálunk a játékosoknak!
 Azonban ha a róka elér az út végére, és addig nem találjuk ki, hogy ki a csibész, akkor a ravaszdi meglógott a rétessel.
 
Jó nyomozást kíván az Okosjáték játékbolt!

A Rókanyomon egy díjnyertes társasjáték, amely fejleszti a kis detektívek kooperációs és logikai készségeit.

A játékosoknak nyomozókként össze kell dolgozniuk, hogy kiderítsék, hogy melyik róka volt az "elkövető". Nagyon ötletes kooperatív családi társasjáték. A gyerekek érdeklődését végig fenntartja, izgalmas játék, mely merőben új, más mint a "megszokott" társasjátékok.

Kis nyomozók nagy rejtélye! Izgalmas, nyomozós társasjáték 6 éves kortól.

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 04.

Igényes kivitelezés.Gyerekek kedvence!
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 03.

Mióta megvettük, nem telik úgy el nap, hogy ne játszanánk vele. Nagyon izgalmas játék, fejleszti e memóriát, koncentrációt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 17.

Remek társasjáték,nagyon jó választás.Unokáimmal /5 év-9év/ minden alkalommal ezzel játszunk,nagyon izgalmas, nem hosszú,az érdeklődést végig fenntartja,többször játszuk egy alkalommal, megunhatatlan.ez lett a kedvenc.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 02.

Most karácsonyra kapta meg kisfiunk (5éves) és a világ legjobb játékaként értékelte. Szuper, hogy együttműködve kell megtalálni a tettest és ha csak ketten játszunk vele, akkor is nagyon élvezhető.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 30.

7éves lányomnak vettem a játékot karácsonyra. Nagyon szeretûnk vele játszani, izgalmas és fejleszti a memóriát is. A játékszabályt többször el kellett olvasnom, hogy teljesen megértsem a részleteket is, de utána tényleg nagyon élvezetes.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 26.

Vélemények alapján választottam társasimádó kisfiamnak a játékot. Telitalálat volt! Még a felnőttek is élvezik .Aki próbálta meg fogja vásárolni a gyerekeinek!
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 12.

Nagyon izgalmas kooperativ játék, már régóta vártuk hogy megjelenjen magyarul is.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 08.

Nagyon remek, izgalmas játék. Jó, hogy megvettem az őszi szünetre. Mindennap 2-3 alkalommal kellett játszanunk a gyerekekkel: )
A legjobban az tetszik, hogy együtt keressük a nyomokat, nem a versengés a cél.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 18.

Izgalmas, aranyos és szép. 6 éves lányunk csak velünk együtt (segítséggel) tudja játszani, 8 éves lányunk már a barátaival is tud játszani Rókanyomont.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 12.

Végre egy merőben új társasjáték! Egészen más, mint az eddigiek. Nagyon élvezetes, a gyerekeknek ugyanúgy, mint nekünk szülőknek.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 12.

A legjobb gyerekjáték! Gyerekek legnagyobb kedvence! Nagyon örülök, hogy megvettük!
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációd van vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor kérjük NE ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni, hanem töltsd ki az űrlapunkat a legfelső menüsorban a Reklamáció és Elállásra kattintva. Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő