Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Az érzelmek birodalma társasjáték

Kattints a képre több képhez
Ár:
7.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2019. október 21.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Életkor: 7 éves kortól, 2-6 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Érzelmi intelligencia fejlesztése játékosan nem egymás mellett, hanem egymást segítve az Az érzelmek birodalma társasjátékkal. Egymást segítjük, és közben megéljük az érzelmeket...

Az első pszichológiai játék, mellyel gyerekek, szülők és nagyszülők is együtt játszhatnak. Fejleszti az érzelmi intelligenciát, az önismeretet, segít a kapcsolataink ápolásában és a beszélgetéseink elmélyítésében. Az érzelmek birodalma kooperatív, pszichológiai társasjáték családoknak és baráti társaságoknak készült.

Az életkornak megfelelően különböző "nehézségi" szinteken játszhatjuk.

A játék a szokásos társasoktól eltérően nem versengésre, hanem együttműködésre ösztönöz. A cél, hogy a Kiszolgáltatottság völgyéből mindannyian együttműködve eljussunk a Bizalom Várába. Kockadobás alapján haladunk előre egyenként, és a mezőkön szereplő különféle érzelmek csapdájába esünk. Minden mezőn található egy-egy érzelem. Az adott érzelemnek megfelelően húzunk egy kártyát, melyen kérdések szerepelnek. A kártyán az is szerepel, hogy hányat lépünk előre, ha válaszoltunk, és mi a teendő, ha nem akarunk válaszolni. Menet közben lehetőségünk van a társainkat is előbbre juttatni a táblán. A játék közben jobban megismerjük az érzelmeket, önmagunkat és a társainkat. Ha bátrak vagyunk, és segítjük egymást, egyre feljebb jutunk, és végül mindannyian megérkezünk a Bizalom Várába.

Ajánlott: 7 éves kortól
Játékosok száma: 2-6 fő 

Vélemények

4.50
2 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 30.
Nagyon jó játék, minden benne van ami egy kisgyerek érzelmi fejlődéséhez szükséges. Köszönjük az alkotóknak és az okosjatek.hu-nak.
| 4 / 5 csillag!
2016. 11. 10.
Bizalmi légkör szükséges hozzá.
A kártyák témái (veled történt, valakivel történt, miből láttad, mit éreztél) lehetnének változatosabbak, mert unalmassá tették a játékot. Inkább csak meséltek a csoporttagok, minden kártyáról mindent.
Jó érzés a 6 pontot szétosztani :)