Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

A tudományos játékok a tanulás nyűge helyett örömet és sikerélményt nyújtanak

A tanulást nem lehet elég korán kezdeni, tartja a közkeletű bölcsesség.

A kérdés már csak az, hogy hogyan lehet a gyerekeket olyankor is rávenni, hogy megtanuljanak valamit, amikor éppen nincsen semmi kedvük hozzá, vagy nem érzik vonzónak, érdekesnek az adott tanulnivalót. A válasz természetesen a tudományos játékok használatában rejlik. De miben is segítenek valójában a tudományos játékok, egyáltalán mitől tudományos egy játék?

A szórendet akár meg is fordíthatjuk, így inkább a játékos tudomány kifejezés lesz az, ami jobban megmagyarázza a dolgot. Egy-egy iskolai tantárgy, legyen az fizika, matematika, vagy éppen nyelvtan, sok esetben nem tartozik a gyerekek számára kedves időtöltések közé, és ha őszinték akarunk lenni, ez nem is csoda, hiszen egyik-másik tantárgy eléggé unalmas és száraz, legalábbis azon a módon, ahogyan az iskolában előadják. Ezen a problémán segítenek a tudományos játékok, melyek éppen játékos mivoltuknál a legfontosabbat érik el, tudniillik felkeltik a gyerekek érdeklődését.

     

Márpedig ha egy gyereket érdekel valami, azt úgy szívja magába, mint szivacs a vizet, és sokkal eredményesebben megjegyzi, valamint használni is tudja a játékos formáéban megszerzett tudást. A változást mindenki, aki használja a tudományos játékok családjának bármelyik tagját, nagyon hamar tapasztalni fogja, ugyanis az addig az adott tárgyat nem szerető, attól húzódozó gyerek is a szó pozitív értelmében átesik a ló túlsó oldalára, és szó szerint lelkesedni fog az addig utált tantárgytól.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek
SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }