6.990 Ft

Pizsamaparti Babarókánál társasjáték

6.990 Ft
Legfontosabb jellemzők

Babarókáéknál pizsamaparti van, az összes kisállat elbújt a takarók alatt. A játék célja, hogy segítsünk Mamarókának megtalálni az állatokat és lefektetni őket. Aranyos memóriajáték egy kis csavarral kisgyerekeknek.

Életkor: 3 éves kortól, 2-4 játékos részére

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. május 27.
Cikkszám: 271011
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Pizsamaparti Babarókánál Pagony társasjáték

Babarókáéknál pizsamaparti van, az összes kisállat elbújt a takarók alatt. A játék célja, hogy segítsünk Mamarókának megtalálni az állatokat és lefektetni őket. Aranyos memóriajáték 4 éves kortól egy kis csavarral kisgyerekeknek a Pagony márkától.

A játék 3 fordulóból áll, de kicsikkel játszva bármelyik forduló után abba lehet hagyni. Egy-egy forduló addig tart, amíg a pakli összes kártyáját fel nem fordítjuk.

A játékosok a körük során két akció közül választhatnak: vagy kártyát csapnak fel, vagy kukucskálnak. Ha kukucskálnak, akkor nem fordíthatnak fel kártyát. Kukucskálás során a játékos felemelheti az egyik pokrócot és megnézheti, hogy milyen állatok bujkálnak alatta.

Ha nem kukucskálnak akkor felfordítanak egy kártyát - ha az adott játékos úgy gondolja, hogy van ilyen állat a pokróc alatt, akkor a kártyát maga elé teszi és a következő játékos jön. Ha viszont egy olyan kártyát fordított fel, ami szerinte nincs a a pokróc alatt, akkor felcsap még egy kártyát és ugyanúgy eldöntheti, hogy a pokróc alatt bujkál az adott állat, vagy sem.

A forduló addig tart, amíg el nem fogy a húzópakli. Ilyenkor a játékosok felemelik a pokrócokat és leellenőrzik a saját kártyájukat és a pokróc alatt megtalálható állatokat. Ha egyeznek, akkor felvehetik az állat lapkáját és maguk mellett gyűjthetik őket. Ha viszont olyan állatkártya is van a játékosoknál, ami nem volt a pokróc alatt, akkor annyi kispárnát kell elvenni, amennyit hibáztak - ezek a játék végén mínusz pontot fognak érni.

Ezek után jöhet a következő forduló. A játék végén az összegyűjtött állatokat sorba kell rendezni és alájuk kettesével a párnalapokat - ő megint elbújt. Az nyer akinek így a legtöbb állatkártyája maradt.

A játékban van nagyobbaknak való játékmód és kooperatív játékváltozat is a legkisebbeknek, vagy éppen a legügyesebbeknek.

Aranyos társasjáték Babarókával és barátaival mellyel fejleszthető a kisgyerekek megfigyelőkészsége és memóriája is.

Tartalma:

  • 28 db pizsamás állatkártya
  • 12 db pokróckártya
  • 28 db állatlapka az állatok egy-egy részletével
  • 22 db kispárna
  • 3 db vászontakaró (cseresznyés, autós, gombás)
  • 1 db vászonzsák
  • játékszabály

A Pizsamaparti Babarókánál társasjáték játékszabályát megtalálod a "Letölthető játékszabály" fül alatt!

Ajánlott: 4 éves kortól
Játékosok száma: 2-4 fő
Játékidő: 20 perc

Magyar társasjáték!
Kiss Judit Ágnes Babaróka könyvei alapján.

A doboz mérete: 19 x 19 x 3,5 cm

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Játékok 3 éves kortól
Kooperatív játékok
Játékok karácsonyra
Mesékhez kapcsolódó játékok
Magyar társasjátékok
Az összes Pagonyos játékot itt találod

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!

Letölthető játékszabály

Termék címkék:
ajandekotletek állatos memória játék babaróka babaróka társasjáték családi társasjátékok fejlesztő játék fejlesztő játék gyerekeknek fejlesztő játék óvodásoknak fejleszto jatekok fejlesztő játékok 3 éveseknek fejlesztő játékok 4 éveseknek fejlesztő játékok gyerekeknek fejlesztő játékok ovisoknak fejlesztőjáték fejlesztőjátékok fejlesztős játékok gyerek fejleszto jatekok gyerek társas gyerek társasjátékok gyerekeknek társasjáték gyermek fejlesztő játékok készségfejlesztő játékok 3 évese kiss judit ágnes kooperációs társasjátékok kooperatív játék kooperatív társasjáték kooperatív társasjáték gyerekekn kooperatív társasjáték kicsiknek kooperatív társasjáték óvodásokn kooperativ tarsasjatekok magyar fejlesztésű társasjáték magyar játék magyar társasjáték magyar tarsasjatekok memori memória fejlesztő játék memoria fejleszto jatekok memória fejlesztő játékok óvodásnak memória játék memória játék 3 éveseknek memoria játék gyerekeknek memória játék ovisoknak memória játék óvodásoknak memória jatekok memória játékok gyerekeknek memória játékok óvodásoknak memória javító játék memóriafejlesztő játékok memóriajáték memóriajáték 3 éveseknek memóriajáték gyerekeknek memóriát fejlesztő játékok memory játék óvodai fejlesztő játékok pagony játék pagony társasjáték társas gyerekeknek tarsas jatek társasjáték társasjáték bolt társasjáték gyerekeknek társasjáték magyar társasjáték rendelés társasjáték webáruház tarsasjatekok társasjátékok gyerekeknek
Árukereső.hu Árukereső.hu