Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Fészekfoglaló - madárvilág természetismereti kártyajáték - EG

Kattints a képre több képhez
További képek
Fészekfoglaló - madárvilág természetismereti kártyajáték - EG
Fészekfoglaló - madárvilág természetismereti kártyajáték - EG
Fészekfoglaló - madárvilág természetismereti kártyajáték - EG
Ár:
3.590 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Életkor: 8 éves kortól
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
A Fészekfoglaló egy izgalmas madártannal foglalkozó stratégiai kártyajáték. A játékosok célja a különböző élőhelyekre betelepíteni az összes madárfajt. A játékban nem csak a madarakkal, hanem a rájuk leselkedő mindennapi veszélyekkel is megismerkedhetnek a résztvevők. 

Leírás

A Fészekfoglaló egy izgalmas stratégiai és ismeretterjesztő kártyajáték, melyben különböző élőhelyekre tudjuk madarainkat betelepíteni.
A játékot a véletlenszerűen bekövetkező események, és az eltérő számú tojások teszik még érdekesebbé.
A kártyákkal nem csak a stratégiai érzéket fejleszthetjük, hanem a madarak, a rájuk ható események, környezeti hatások megismerésén túl a kognitív képességeket is.
A játék további különlegessége, hogy az ismeretszerzést a QR kódok segítségével könnyen folytathatjuk az online térben.

A környezeti nevelést nem lehet elég korán elkezdeni.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szakemberekkel közösen kidolgozott, már óvodáskortól játszható stratégiai játékban nemcsak a madarakkal és azok élőhelyeivel ismerkedhetnek meg a gyerekek és szüleik, hanem a szárnyas barátainkra nap mint nap leselkedő veszélyekkel is szembesülhetnek.
Rakjunk fészket!

A játék során négyféle élőhelyet − erdőt, mezőt, vízpartot és várost − kell madarakkal benépesíteni. A kezdőpakliban a hazánkban eddig megfigyelt 417 madárfajból 80 található meg. A gyönyörűen megrajzolt madárképek alatt a fajra jellemző átlagos tojásszámot is megtalálhatjuk, aminek döntő szerepe van az egyes madarak sikerességében.
A fészekfoglalást azonban, a valósághoz hasonlóan, különböző váratlan és véletlenszerű események befolyásolják. A 24 darab eseménykártya tesz minden egyes kört izgalmassá és változatossá.

A házi macskák elszaporodása, a tarvágás vagy akár a fészkelésre alkalmas odúk megléte mind-mind befolyásolja a költés sikerességét. A küzdelem során a játékosok élményszerűen és észrevétlenül ismerkedhetnek meg a madárvilágra ható összetett természetvédelmi problémákkal, miközben megoldásokat is kapnak ezen problémák megelőzésére, illetve kezelésére.

Egyedi azonosító és pontgyűjtési lehetőség A webre feltölthető, egyedi azonosítóval ellátott kártyacsomagokban található QR-kódok beolvasásával az érdeklődők még tovább bővíthetik ismereteiket a madárvilágról, a természetvédelemről.

A 2015-ben kifejlesztett és népszerű mYnest applikáció madárismereti, fotómegosztó és különböző madaras játékokat, kvízeket is tartalmazó alkalmazás. Letölthető telefonra, vagy online webalkalmazásként is használható. Az alkalmazásban pontgyűjtésre is van lehetőség, majd ezeket a pontokat különböző ajándékokra lehet beváltani.
A Fészekfoglaló kártyajáték csomagolása (a fedlap hátsó oldala) egy egyedi kódot tartalmaz, amelynek regisztrálását követően 100 extra ponttal ajándékozzuk meg a játékosokat.

Ajánlott: 8 éves kortól
Játékosok száma: 2-4 fő
Játékidő: 30 perc

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Tudományos játékok
Kvíz társasjátékok
memória játékok
állatos játékok
játékok 8-12 éveseknek

Vélemények

4.75
4 értékelés
5
(3)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 05.
Összességében klassz a játék :-) gyors játszmákat is lehet vele játszani. ami nekem hiányzik a kártyákról a több ismeretterjesztő információ, tudom hogy a QR kódokkal lehet több infót szerezni, de még klasszabb lenne ha eleve a kártyán lenne.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 13.
Szuper játék, 10-12 éves gyermekeinkkel nagyon szeretjük!
| 4 / 5 csillag!
2019. 04. 02.
Szép képek, vastag tartós lapok, talán a papír minősége lehetne kicsit jobb. Pörgős, jó játék, 6,5 éves fiam kedveli, jó választás volt.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 23.
Végre egy szép természettel foglalkozó játék. Jó kis taktikai kártya és nem utolsó sorban ismeretterjesztő is. Gratulálok a játék készítőinek és örülök, hogy az Okosjáték boltban ilyen különleges dolgokat lehet kapni.
Köszönöm, Rita

Kapcsolódó termékek