Termékek Menü
0

Maya 6x6 társasjáték - Kalaha / Mancala ásványkövekkel - Philos 3255 (PG)

Maya 6x6 társasjáték - Kalaha / Mancala ásványkövekkel - Philos 3255 (PG) Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
6.690 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2018. február 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 8 évtől, 2 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

A Kalaha vagy Mancala a logikai játékok egyik legrégebbi, "legősibb" darabja. 2 személyes nagyon régi stratégiai, taktikai táblajáték. Nagyon egyszerű szabályokkal, de számtalan taktikai lehetőséggel. A játék győztese az, aki a legtöbb követ gyűjtötte össze.

Mérete: 470x130x16 mm

A Kalaha vagy Mancala társasjáték rövid játékszabálya a sok száz játszható variációból:

Két játékos közé letesszük a táblát (vízszintesen). A tábla minden kis gödrébe teszünk négy-négy követ (a két szélső nagyba nem, az lesz a gyűjtő gödör). Az adott játékos az előtte lévő sorokból játszik, tehát abból vehet ki köveket, a játékosok gyűjtő rekesze tőlük jobbra esik. A játék elején tehát minden gödör négy színes követ tartalmaz, a szélső gyűjtőrekeszek üresek. A kezdő játékos választ egy az előtte lévő sorból egy gödröt, abból minden követ kivesz és az óramutató járásával egyezően egyesével belepottyant a következő gödrökbe egyet-egyet. Amennyiben sikerült úgy csinálnia, hogy az utolsó a gyűjtőgödrébe esik, akkor újra ő jön. A gyűtőgödörbe minél több követ kell gyűjteni. Ha az utolsó kő egy olyan gödörbe kerül, ami üres volt előtte (vagyis most egy darab lett, hogy belerakott), akkor a gödörrel szemben lévő összes követ begyűjtheti (berakja a gyűjtőrekeszébe). A cél minél több kő összegyűjtése a játék végére.

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 16.

Nagyon precízek, pontosak a csomag küldéssel kapcsolatosan. Azt kaptam, amit vártam!
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációval vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor az űrlapunkat töltsd ki a legfelső menüsorban a Vevőszolgálatra kattintva, a reklamációt ne ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni! Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Letölthető játékszabály

Termék címkék: avari, kalaha, maja, mancala, mankala, maya, vari