6.990 Ft

Brainbox - A világ országai Új kiadás!

6.990 Ft
Legfontosabb jellemzők

Memóriajáték és gyerekeknek való kvízjáték egyben. A kártyákon az egyes országok jellegzetességeit láthatjuk kisebb képeken, és tudnivalókat is olvashatunk.10 másodperc alatt minél több információt kell megjegyezni, hogy a kérdésekre válaszolni tudjunk.

Életkor: 8 éves kortól, 1 több játékos részére

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. május 22.
Cikkszám: G1-13601
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Brainbox - A világ országai Új kiadás!

A Brainbox - A világ országai memória és kvízjáték segítségével az iskolás korú gyermekek megismerkedhetnek a világ országaihoz kapcsolódó különlegességekkel és nevezetességekkel, mindezt játékos formában.

A földrajzi témájú Brainbox játékban a játékos feladata, hogy 10 másodpercig megfigyeljen egy húzott kártyát, a rajta lévő minden képes és írott részlettel.
Miután lepergett a homokórában a homok, a játékos dob a nyolc oldalú kockával, és megpróbálja megválaszolni a dobott számnak megfelelő kérdést. 

A vizuális memóriát fejlesztő játék az általános műveltség megszerzéséhez és az országok, a földrajz iránti kíváncsiság felkeltéséhez is tökéletes játék, amit a szülők és a gyerekek is örömmel játszanak, és a pedagógusok is szívesen használnak.

A Brainbox játékok nem igényelnek nagy helyet a játék során, sőt, még asztal sem kell hozzájuk, így kiváló úti játékok, amit repülőn, vonaton és autóban is játszhatunk. 
Egyedül is játszható a játék.

Az összes Brainbox játékunkat itt találod: Brainbox játékok teljes választéka

Tartalma:

  • 55 db kártya
  • 1 db 10mp-es időmérő
  • 1 db 8-oldalú dobókocka

Ajánlott: 8 éves kortól
Játékosok száma: 1 több játékos
Játékidő:10 perc

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Földrajz témájú játékok
Kvíz társasjátékok
Memória játékok
Úti,utazó játékok
Játékok 8-12 éveseknek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!

Youtube videók

Termék címkék:
barainbox brainbox a világ országai brainbox családi társasjáték brainox díjazott játék díjazott játékok díjazott társasjáték díjazott társasjátékok díjnyertes játékok gyerekeknek díjnyertes társasjáték díjnyertes társasjátékok gyereke díjnyetes társasjátékok fejleszto jatekok fejlesztő játékok gyerekeknek fejlesztőjátékok földrajz játék földrajz társasjáték G1-13601 gyerek játékok gyerekjátékok gyermek kvíz iq játék gyerekeknek játék webáruház játékbolt játékok gyerekeknek játékok utazáshoz kártya gyerekeknek kártya játék kártya játékok kártyajáték kártyajáték felnőtteknek kártyajáték gyerekeknek kártyajátékok kedvenc társasjáték képességfejlesztő játékok gyerek készségfejlesztő készségfejlesztő játékok gyereke kvíz játék gyerekeknek kvíz társasjáték legjobb társasjáték legjobb társasjáték gyerekeknek legjobb társasjátékok legkedveltebb társasjátékok legkeresettebb társasjátékok memória kártya játékok okosító játékok szuper társasjáték szuper társasjátékok tanító játékok tanító játékok gyerekeknek társas játék társas játékok gyerekeknek társasjáték társasjáték Budapest társasjáték családnak társasjáték felnőtteknek társasjáték játékok társasjáték rendelés társasjáték vásárlás társasjáték vélemények társasjáték webáruház társasjátékok utazó utazó játék utazós játék utazós játékok úti játék
Árukereső.hu Árukereső.hu