8.490 Ft

Knarr társasjáték

8.490 Ft
Legfontosabb jellemzők

Gyűjtögetős viking témájú családi kártyajáték, melyben a játékosoknak vikingeket kell toborozniuk a hajóikra, hogy különböző területeket fedezhessenek fel és kereskedjenek.

Életkor: 10 éves kortól, 2-4 játékos részére

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. május 22.
Cikkszám: 755098
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Knarr társasjáték

Gyűjtögetős viking témájú családi kártyajáték 10 éves kortól, melyben a játékosoknak vikingeket kell toborozniuk a hajóikra, hogy különböző területeket fedezhessenek fel és kereskedjenek.

A játék könnyen tanulható, egyszerű játékszabálya van, így hamar rá lehet érezni a játék menetére. A játék több körből fog állni, a játékosok a körükben több akciót hajthatnak majd végre: mozgatják a középső táblán lévő pontjelölőjüket és vagy toboroznak, vagy felfedeznek.

Toborzásnál egy viking kártyát lehet kijátszani a játékos saját hajója mellé, a megfelelő színhez. Ilyenkor a játékos megkapja a kijátszott kártya oszlopában lévő összes kártyán látható bónuszokat. Majd a játékos középről elvesz egy kártyát, amely a kijátszott vikingkártya színével megegyező résznél található.

Felfedezésnél a játékosok új vidékeket fedeznek fel, vagyis a középen lévő célkártyák közül választanak egyet a 6 kártya közül. Ilyenkor a játékosoknak ki kell fizetniük a felfedezés költségét, vagyis annyi vikingkártyát kell beadni, amennyit a célkártya kér. A célkártyán is vannak bónuszok, melyeket a játékos szintén megkap.

A játék során kereskedni is lehet, a játékos körönkét egyszer az akciója előtt vagy után karpereceket költhet el, hogy bónuszokat vásároljon a célkártyáiról.

Amikor valaki elér 40, vagy több győzelmi pontot a pontozósávján, akkor a játék hamarosan véget fog érni. A fordulót még be kell fejezni, majd az a játékos fog nyerni, akinek a legtöbb pontja lesz.

A kártyajáték tartalmaz még egy Ereklyék játékváltozatot is, valamint a játékosok hajótáblái kétoldalasak, így lehet majd nehezíteni is az játékot.

Könnyed, kártyagyűjtögetős, hamar lejátszható családi kártyajáték viking témakörben. Baráti társaságoknak is szívesen ajánljuk.

Tartalma:

  • 1 játéktábla
  • 92 kártya
  • 2 tárolódoboz
  • 4 hajótábla
  • 28 jelző
  • 8 jelző fából
  • 1 játékszabály

Ajánlott: 10 éves kortól
Játékosok száma: 2-4 fő
Játékidő: 30 perc

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Játékok 8-12 éveseknek
Stratégiai társasjátékok
Taktikai játékok
Az összes Gémklub játékot itt találod

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu