Kedvezmény: 15%
15.900 Ft
13.490 Ft
Kizárólag WEBÁRUHÁZAS akció: 2024. 06. 01. - 2024. 11. 30.

Ludanimo 3 játék egyben kicsiknek - Djeco

Kedvezmény: 15%
15.900 Ft
13.490 Ft
Kizárólag WEBÁRUHÁZAS akció: 2024. 06. 01. - 2024. 11. 30.
Legfontosabb jellemzők

A Ludanimo egy szépen kidolgozott és igényes grafikájú társasjáték kicsiknek. A dobozban található elemek három különböző játékra adnak lehetőséget:  toronyépítés, memória és társasjáték a színekkel. 

3 éves kortól, 1-4 játékos

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. július 16.
Cikkszám: DJ08420
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: (2) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Djeco Ludanimo 3 játék egyben kicsiknek

Toronyépítés, memória és társasjáték a színekkel...

Háromféle játékot lehet játszani ezzel a gyönyörű, igényes játékkal:

1. Toronyépítés
A kicsik örök kedvence a toronyépítés. Ezzel a játékkal hatalmas tornyot lehet építeni, amibe az állatokat el is bujtathatod, mindenkit más emeleten.

2. Társasjáték
Azon gyerekeknek, akik még nem ismerik a számos dobókockát. Színes dobókockával kell játszani. Amilyen színt dobsz, az állatkáddal olyan színű kockára lépsz. A színek megtanulásához is kiváló játék.
Itt a játékmező most nem sík terep, hanem különböző nagyságú és magasságú, különböző formájú színes, vidám dobozkák.

3. Memória játék
Az állatkák elbújnak a dobozok alá. Izgalmas memória játék kicsiknek, részletesen lásd a játékszabály fülön.

A kis játékfigurákkal a társasozás előtt vagy után önállóan is lehet játszani akár szerepjátékot is. A kedves, színes és szerethető figurák játékra hívják a kicsiket.

Ajánlott: 3 éves kortól
Játékosok száma: 1-4 fő 
Játékidő: 10-20 perc

Ludanimo társasjáték játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál, vagy a "Játékszabály" fülön!

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Djeco társasjátékok
Fejlesztő játékok bölcsiseknek
Fejlesztő játékok óvodásoknak
Cicás játékok

Nyuszis játékok
Állatos játékok

Játékszabály

Djeco építő- és társasjáték: Ludanimo


3 társasjáték a kicsiknek: Körjáték, memória játék és egyensúlyozás játék
Ajánlott életkor: 3 éves kortól Játékosok száma: 1-4 játékos
A játék tartalma: 1 állatos dobókocka, 1 szín-dobókocka, 15 formadoboz (5 négyzet alapú/kocka, 5 köralapú/henger, 4 db háromszög alapú/hasáb), amely színei az alakzatok tetején vannak jelölve, 6 állatfigura.


Játék 1 Állat sétáltatás.
Tartozékok: 15 formadoboz, 1 állatfigura játékosonként, 1 szín-dobókocka.
A játék előkészülete: A 15 formadobozt helyezzük kör alakban színsor szerint rendezve: piros, zöld és kék. Az első elem legyen a kocka a piros körrel a közepén. Az állatokat helyezzük rá erre a kockára, amin a piros kör van.
A játék menete: A gyerekek sorban következve dobnak a dobókockával. Az állataik haladnak előre a következő dobozra aszerint, hogy milyen színt dobnak. - Ha egy állatfigura olyan dobozra ér, amelyik már foglalt, akkor a már ott lévő állat mellé kell állnia. Ha emiatt leesne már a többi állat, akkor, a legutoljára érkező állatfigurának vissza kell mennie egy olyan dobozra, amelyen az a szín van, amit dobott. A többi állat ott marad ahol volt. Amikor a játékosok közel érnek a kör végéhez figyelni kell, mert pontosan az utolsó dobozra kell megérkezni, vagyis az utolsó dobás színének meg kell egyeznie az utolsó doboz színével, máskülönben vissza kell lépnie a játékosnak az olyan színű dobozra, amit dobott. Ki nyer? Az a játékos, aki először ér az utolsó kockára.


Játék 2 Csattanás, puffanás, robaj – szegény állatok!
Tartozékok: 15 formadoboz, 6 állatfigura
A játék előkészülete: A formadobozokat és állatokat a játékosok elé kell helyezni karnyújtásnyira. A nagy kockát a játéktér közepére kell helyezni.
1. változat: A játékosok sorban választanak egy dobozt vagy állatfigurát és a másikra teszik azokat. A játékos, aki miatt ledől a torony, az veszít.
2. változat: 1 “szín “ és 1 “állatos” dobókockával. A gyerekek a 2 kockával dobnak sorban. A dobókockák meghatározzák, hogy melyik dobozt, vagy állatot kell az építményre helyezni a gyereknek. Amikor a játékos soron következik, választhat egy dobozt, vagy egy állatot a kockadobása szerint. Ha a játék vége felé nincs olyan doboz vagy állat, amit dobott a játékos a 2 kockával, akkor a következő játékos dob. A dobozokat és az állatokat egymásra, vagy egymásba kell helyezni, hogy egy építményt képezzenek. A játékos, aki miatt leomlik a torony, veszít.


Játék 3 Rejtőzés és keresés
Tartozékok: 6 nagy formadoboz (3 kocka és 3 henger), 1 állatos dobókocka, 6 állatfigura.
A játék előkészülete: A 6 dobozt helyezzük a játék középpontjába. A felnőtt elrejti a 6 állatfigurát találomra a 6 doboz alá.
A játék menete: Az első gyerek dob a dobókockával, és megpróbálja megtalálni azt az állatfigurát, amit dobott úgy, hogy felfordít egy kiválasztott dobozt. Ha megtalálja az állatfigurát, akkor azt megnyerte és maga elé helyezi. Ha nem találja meg a keresett állatfigurát vagy üres dobozt forgat, akkor a következő játékos dobhat. És így tovább... Speciális eset: Ha olyan állatot dobnak, amit már megtaláltak, akkor is a következő játékos dobhat.


Ki nyer? Az a játékos, aki a legtöbb állatot találja meg. Inspiratív formakészletének köszönhetően, sok más módon is felhasználhatóak a Ludamino elemei (Pl. építkezős-, szerepjáték… a többit bízzuk a gyermekek fantáziájára).

Vélemények

5.00
(2 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
2022. 04. 18.
Igényes, szórakoztató játék a legkisebbeknek is.
2020. 12. 14.

Letölthető játékszabály

Termék címkék:
állatos játék dieco dieko dijeco DJ8420 djeco djeco játék djeco játék budapest djeco játék budapesten djeco játékok djeco játékok budapest djeco játékok budapesten djeco társas djeco társasjáték djeko gyerek játékok gyerekjátékok igényes játék igényes játékok játék 3 éves kortól játék webáruház játékbolt játékok gyerekeknek jó társasjáték 3 éveseknek jó társasjáték 4 éveseknek jó társasjáték 5 éveseknek jó társasjáték kicsiknek karácsonyi ajándék ötletek gyere korai fejlesztés ludamino nyuszi óvodás társasjáték ovodásoknak fejlesztő játékok társas játék társasjáték társasjáték 3 éves társasjáték 3 éves gyerekeknek társasjáték 3 éves gyereknek társasjáték 3 évesnek társasjáték 3-6 éveseknek társasjáték 4 éves gyerekeknek társasjáték 4 éveseknek társasjáték 4-5 éveseknek társasjáték 4-6 éveseknek társasjáték ajánló társasjáték áruház társasjáték boltok Budapest társasjáték boltok Budapesten társasjáték online áruház társasjáték ötletek társasjáték ötletek gyerekeknek társasjáték ovisoknak társasjáték óvodásoknak társasjáték piciknek társasjáték rendelés társasjáték rendelés online társasjáték tapasztalatok társasjáték üzlet társasjáték üzlet Budapest
Árukereső.hu Árukereső.hu