3.990 Ft

Apropó popó társasjáték

3.990 Ft
Legfontosabb jellemzők

Aranyos grafikájú gyorsasági-megfigyelős kártyajáték, melyben a cél, hogy a játékosok minél több párt, kártyát gyűjtsenek össze, melyek különböző állatok arcait és hátsó felüket ábrázolják.

Életkor: 6 éves kortól, 2-6 játékos részére 

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. május 14.
Cikkszám: PPG8132HU
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: (1) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Apropó popó társasjáték

Aranyos grafikájú gyorsasági-megfigyelős kártyajáték már 6 éves kortól, melyben a cél, hogy a játékosok minél több párt, kártyát gyűjtsenek össze, melyek különböző állatok arcait és hátsó felüket ábrázolják.

A játék nagyon egyszerű és hamar lejátszható, a kártyák pedig kétoldalasak és mindegyiken viccesen ábrázolják az állatokat. A játék menete egyszerű, minden játékosnak lesz egy saját paklija, amelyet majd megpróbálnak bővíteni. Ezután a középen lévő kaksimező köré kell felcsapni mindenkinek a paklija legfelső lapját úgy, hogy a másik oldala kerüljön képpel felfelé.

Innentől kezdve már csak arra kell figyelnie a játékosoknak, hogy találnak-e valamilyen egyezést a lent lévő kártyákon - azonos állat fejét és hátsóját kell meglelni. Ha egyezést találnak, minél gyorsabban az egyezéseket tartalmazó paklira kell csapni. Ilyenkor több kezet is lehet használni, valamint érdemes odafigyelni, hiszen nemcsak két helyen lehet egyezés.

Aki a leggyorsabban találta meg az egyezéseket megszerzi az adott kártya alatt lévő kártyapaklit. Hibázás esetén viszont el fog veszíteni a saját paklijából 3 kártyalapot. Az a játékos fog nyerni, akinek a legtöbb lapja lesz a játék legvégére. A játék akkor ér véget, ha valakinek elfogynak a lapjai.

Bár így is elég izgalmas a játék, de akadnak még akciókártyák is a pakliban: valamelyik lapnál állathangot kell utánozni, más lapoknál pedig minél gyorsabban a kaksimezőre kell csapni,

Az egyszerű kártyajátékkal fejleszthető a gyerekek gyorsasági- és megfigyelőkészsége, miközben jól szórakozhatnak játék közben.

Tartalma:

  • 64 játékkártya
  • Kaksimező
  • Szabályfüzet

Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 2-6 fő
Játékidő: 15 perc

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Party, buli társasjátékok
Kártyajátékok gyerekeknek
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Vicces játékok
Úti,utazó játékok
Játékok 5-8 éveseknek
Figyelem fejlesztő játékok

Vélemények

3.00
(1 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
7 éves kislánynak vettük, neki nagyon tetszik. Alapvetően gyorsaságra épülő játék, ha csak ketten játsszák gyors is a kicsit más szabályok miatt, de mikor 3-an játszottunk, nem akart vége szakadni.
Felnőtt szemmel nem túl érdekes.
2024. 04. 12.
Árukereső.hu Árukereső.hu