Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

LÜK Mini alaptábla LDI003 (DI)

LÜK Mini alaptábla LDI003 (DI) Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
3.590 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. július 24.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 5 éves kortól 10-12 éves korig, 1 játékos
Szerezhető hűségpontok: 36
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

LÜK Mini tábla a LÜK füzetekhez 5 éves kortól ...

A LÜK Mini tábla számos füzettel használható. A füzetek korosztályonként kaphatóak, számolással vagy olvasással vagy nyelvtanulással, vagy logikával, és még sok más téma köré csoportosított füzetek léteznek.

LÜK Mini kíválóan alkalmas játékos tanuláshoz, iskola elõkészítéshez.

5 éves kortól használható füzetek kaphatóak hozzá egészen 10-12 éves korig.

Külön izgalmat és újabb sikerélményt jelenhet még az önellenõrzés lehetõsége, hiszen a kirakókészletbõl kialakított minta máris megmutatja, hogy helyes-e a megoldás.

LÜK játék menete:

LÜK Mini táblát kétféleképpen lehet használni. Másképpen a zöld színű LÜK füzetek és más módon a narancssárga és piros füzetek esetében. A zöld füzetek esetében:

1. Vegyél elő egy LÜK füzetet és a LÜK Mini táblát. Válassz ki a füzetből egy oldalt. Kihajtva rakd le a füzetet, majd az alsó részére helyezd el a kinyitott tábla átlátszó részét. Vedd ki az 1. számmal ellátott lapocskát. Keresd meg a felső lapon lévő 1-es számmal ellátott kép párját a szabály szerint az alsó lapon, és a helyes megfejtésre rakd rá a kezedben lévő (1-es) lapocskát. Folytasd így, amíg az összeset be nem rakod az átlátszó részbe.

 

3. Most ellenőrizheted, hogy jól oldottad-e meg. Hajtsd a LÜK Mini tábla piros felét az átlátszó részre, majd fordítsd meg, és hasonlítsd össze a füzetben található mintával. Ha nem egyezik, próbáld újra, ha egyezik, ügyes voltál! 
 

A narancssárga és piros színü LÜK füzetek esetében vegyük ki a számozott lapocskákat. Vegyük kézbe az 1. számú műanyag lapocskát, válasszunk ki egy feladatlapot, és nézzük meg rajta az 1. feladatot. A feladatok számai piros színűek. Gondoljuk végig, mi lehet a megoldás: a lehetséges megoldások mellett a feladatlapon egy-egy fekete szám található, 1-től 12-ig. Rakjuk a lapocskát a piros részre arra a számra, melyet a helyes megoldásnak tartunk. Ha az összes bent van, akkor csukjuk össze a táblát, forsítsuk meg úgy, hogy az átlátszó műanyag részen legyenek, nyissuk ki és ellenőrizzük a megoldást.

     

Paraméterek
Életkor 5-8 év
Játék kategória LÜK tanulójáték
Márka Mini LÜK
Mit fejleszt Szem-kéz koordináció
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 3001-5000Ft
Gyártó LÜK, Játék webáruház:okosjatek.hu
Játékosok száma 1
Korosztály 5 éves kortól 12 éves korig
Jelleg készségfejlesztő, képességfejlesztő, oktató, logikai fejlesztő játék
Fejlesztő terület térlátást, logikai gondolkodást, memóriát, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, számolási készséget, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, reakció készséget, forma felismerést, ábra olvasást, finommotoros készségeket, megosztott figyelmet, tudásszerző képességet, azonosságok és különbségek felfedezését, rész- egész megfeleltetését, színek és formák megkülönböztetését, ellentétel egymáshoz rendelését, méretek és arányok viszonyítását, irányok felismerését, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést fejlesztő játék
Kompetencia szövegértési és szövegalkotási, matematika, tudásszerző képesség, tanulási képesség, idegen nyelvi kompetencia, szociális-, környezeti és természettudományi, életviteli, életpálya-építési, kommunikáció, hatékony önálló tanulás, kezdeményező képesség, esztétikai kompetencia
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 30.

Nagyon tetszik, ajándékba adtam egy iskolába készülő gyermeknek.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 26.

Örülök, hogy rátaláltam az okosjáték.hu-ra. A LÜK-öt imádja a kislányom, nagyszerű fejlesztő játék.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 28.

6 és fél éves kislány kapta, az elején kis segítséggel ugyan de tudott vele játszani és azóta is szívesen tölti szabadidejét a többi feladattal váltakozva.
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 23.

Jelenleg második osztályos vagyok és gyógypedagógus is. Nagyon jól tudom hasznosítani a fejlesztéseken és óra alatt is. Azoknak szoktam odaadni akik előbb végeznek a feladatokkal, mondanom sem kell elég nagy a versengés.Köszönettel!
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 17.

Nagyon hasznos fejlesztő játék. 4 éves lányomnak rendeltem, a korosztályának megfelelő füzetekkel. Klassz, gondolkodtató feladatokat tartalmaz, bár van egy -két olyan feladat benne, ami nem egyértelmű, felnőtt felügyelete azért szükséges a megoldáshoz. De szívesen oldja a feladatokat, és biztosan rendelek majd később is füzeteket hozzá! :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 14.

Okos jó játék, amit imád az unokám. A szállitás is rendben volt, a csomagolással is elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 20.

Szuper! Tényleg fejlesztő!
A lányom 6,5 éves most készül iskolába, rengeteg füzet van az ő korosztályának. A későbbiekben biztosan megveszem majd a kisiskolásoknak való füzetet, illetve ha korban megérik rá akkor a nagyobb táblát is.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 10.

A rendelés és szállítás teljesen rendben volt. Csomagolás korrekt. Meg voltam elégedve.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 05.

Nagyon hasznos mindenkinek ajánlom! Értelmes játék amit nagyon élveznek a kislányaim!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 12.

Már ismertem, nagyon jó játék, a gyerekek nagyon szeretnek vele játszani. Na és persze nagyon hasznos, fejlesztő játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 06. 09.

Egyszerűen szuper! 5 éves kisfiamnak vettem, nagyon tetszik neki. Imádja hogy egy jó pofa minta a megfejtés.
| 5 / 5 csillag!
2015. 01. 09.

Nagyon hasznos, mindenkinek ajánlom!!! Ami a legfontosabb a gyermekemnek van kedve vele játszani, és eközben én nagy megelégedésemre játszva tanulunk! Amikor a visszacsatolótáblán is ugyanaz az eredmény a gyermekem arcán pedig nagy a boldogság, akkor érzem csak igazán, hogy érdemes volt rá áldozni!
Köszönöm! :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 30.

Ismerősöm által találtam rá erre az oldalra,és nagyon örülök ,hogy a Mini LÜk táblát és még néhány tanuló füzetet választottam hozzá nagycsoportos gyermekemnek. Nagyon jó választás volt,szívesen csinálja a feladatokat.
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 17.

Középső csoportos unokámnak rendeltem. Nagyon tetszett az egész családnak, ügyesen megoldotta a feladatokat.
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 04.

Igényes kivitelezésű az alaptábla, nagyon jól, játékosan tanulva használható a készségfejlesztő kiegészítő füzetekkel.
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 01.

A lányom imád ezzel az oviban "játszani", így vettem itthonra is neki! Nem bántam meg! :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 10. 28.

Unokaöcsémnek rendeltem aki jövőre kezdi az iskolát. Szuper jó. Jó kis feladatok, és a különböző feladatsorral rendelkező füzetek mindig más "agytornát" igényelnek, így nem unalmas :). Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2014. 09. 28.

Iskolába készülünk, ezzel a céllal vásároltam LÜK Mini játékot. Azt hittem, hogy a fiam nem fog vele játszani, de majd erőltetem...
Szerencsére nagyon szereti és szívesen előveszi, játszva okosodik, fejlődik. Nagyon örülök a játéknak!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 10.

Örülök,hogy rátaláltam az oldalukra mert nehéz a fejlesztőjátékok beszerzési forrásait megtalálni.
Már 3éve próbálom kisfiam számára beszerezni az ilyen és ehhez hasonló játékokat./kisebb-nagyobb sikerrel/.
Kisfiam 5éves születésnapjára vettem a Mini Lük alaptáblát a családdal meg összefogtunk és vettünk hozzá több füzetet. Nagyon nagy sikere volt, van és remélem lesz is! Köszönjük szépen!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 08.

A LÜK Mini tábla nagyon igényes kivitelezésű, jól használható eszköz, a hozzá való füzetek pedig pedagógiai szempontból is magas színvonalúak.
| 5 / 5 csillag!
2012. 04. 22.

"Lányom középső csoportos óvodás. Gondolkodtam, hogy Bambinot vagy már Minit vegyek neki. Örülök, hogy a LÜK Mini mellett döntöttem. A legegyszerűbb füzeteket választottam hozzá, és az első feladatokkal kezdtük, mert azok könnyebbek. Nagyon hamar át tudtunk térni a nehezebb feladatokra a LÜK füzetekben."
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő