Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

LÜK Mini alaptábla - LDI200 (DI)

Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
3.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled házhozszállítással: 2018. december 12.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 5 éves kortól 10-12 éves korig, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

LÜK Mini tábla a LÜK füzetekhez 5 éves kortól ...

A LÜK Mini tábla számos füzettel használható. A füzetek korosztályonként kaphatóak, számolással vagy olvasással vagy nyelvtanulással, vagy logikával, és még sok más téma köré csoportosított füzetek léteznek.

LÜK Mini kíválóan alkalmas játékos tanuláshoz, iskola elõkészítéshez.

5 éves kortól használható füzetek kaphatóak hozzá egészen 10-12 éves korig.

Külön izgalmat és újabb sikerélményt jelenhet még az önellenõrzés lehetõsége, hiszen a kirakókészletbõl kialakított minta máris megmutatja, hogy helyes-e a megoldás.

LÜK játék menete:

LÜK Mini táblát kétféleképpen lehet használni. Másképpen a zöld színű LÜK füzetek és más módon a narancssárga és piros füzetek esetében. A zöld füzetek esetében:

1. Vegyél elő egy LÜK füzetet és a LÜK Mini táblát. Válassz ki a füzetből egy oldalt. Kihajtva rakd le a füzetet, majd az alsó részére helyezd el a kinyitott tábla átlátszó részét. Vedd ki az 1. számmal ellátott lapocskát. Keresd meg a felső lapon lévő 1-es számmal ellátott kép párját a szabály szerint az alsó lapon, és a helyes megfejtésre rakd rá a kezedben lévő (1-es) lapocskát. Folytasd így, amíg az összeset be nem rakod az átlátszó részbe.

 

3. Most ellenőrizheted, hogy jól oldottad-e meg. Hajtsd a LÜK Mini tábla piros felét az átlátszó részre, majd fordítsd meg, és hasonlítsd össze a füzetben található mintával. Ha nem egyezik, próbáld újra, ha egyezik, ügyes voltál! 
 

A narancssárga és piros színü LÜK füzetek esetében vegyük ki a számozott lapocskákat. Vegyük kézbe az 1. számú műanyag lapocskát, válasszunk ki egy feladatlapot, és nézzük meg rajta az 1. feladatot. A feladatok számai piros színűek. Gondoljuk végig, mi lehet a megoldás: a lehetséges megoldások mellett a feladatlapon egy-egy fekete szám található, 1-től 12-ig. Rakjuk a lapocskát a piros részre arra a számra, melyet a helyes megoldásnak tartunk. Ha az összes bent van, akkor csukjuk össze a táblát, forsítsuk meg úgy, hogy az átlátszó műanyag részen legyenek, nyissuk ki és ellenőrizzük a megoldást.

     

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 29.

Nagyon jó fejlesztő játék. Unokámnak vettem, a bambino füzeteken már túl van. Most a Mini sorozatot kapja. Talán először nem lesz annyira könnyű a megoldás, de szereti ezeket a gondolkodtató, képes feladványokat. Remélem, segít neki a fogalmak, számok, logikai feladatok megértésében mire iskolába kerül.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 08.

Óvodapedagógusként és logopédusként is mondhatom nagyon jó fejlesztő játék, nagyon szeretik a gyerekek! Most már saját magamnak is beszereztem :) Így a saját picikém is tud majd játszani vele.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 08.

Nagyon jó termék, remélem kislányom ennek segítségével megszereti az olvasást!☺
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 05.

A legjobb iskolára felkészítő fejlesztő játék!
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 02.

Tudtam, hogy jó a játék, ezért rendeltem. A boltot viszont nem ismertem, de nagyon örülök, hogy már igen. Gyors, profi ügyintézés! Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 14.

Nagyon jó,hasznos, élvezetes, szórakozva tanító játék. Megérne egy praktikus díszcsomagolást, természtesen felár ellenében.
A szállítás kifogástalan, sőt az elvártnál gyorsabb volt.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 30.

Nagyon tetszik, ajándékba adtam egy iskolába készülő gyermeknek.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 26.

Örülök, hogy rátaláltam az okosjáték.hu-ra. A LÜK-öt imádja a kislányom, nagyszerű fejlesztő játék.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 28.

6 és fél éves kislány kapta, az elején kis segítséggel ugyan de tudott vele játszani és azóta is szívesen tölti szabadidejét a többi feladattal váltakozva.
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 23.

Jelenleg második osztályos vagyok és gyógypedagógus is. Nagyon jól tudom hasznosítani a fejlesztéseken és óra alatt is. Azoknak szoktam odaadni akik előbb végeznek a feladatokkal, mondanom sem kell elég nagy a versengés.Köszönettel!
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 17.

Nagyon hasznos fejlesztő játék. 4 éves lányomnak rendeltem, a korosztályának megfelelő füzetekkel. Klassz, gondolkodtató feladatokat tartalmaz, bár van egy -két olyan feladat benne, ami nem egyértelmű, felnőtt felügyelete azért szükséges a megoldáshoz. De szívesen oldja a feladatokat, és biztosan rendelek majd később is füzeteket hozzá! :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 14.

Okos jó játék, amit imád az unokám. A szállitás is rendben volt, a csomagolással is elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 20.

Szuper! Tényleg fejlesztő!
A lányom 6,5 éves most készül iskolába, rengeteg füzet van az ő korosztályának. A későbbiekben biztosan megveszem majd a kisiskolásoknak való füzetet, illetve ha korban megérik rá akkor a nagyobb táblát is.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 10.

A rendelés és szállítás teljesen rendben volt. Csomagolás korrekt. Meg voltam elégedve.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 05.

Nagyon hasznos mindenkinek ajánlom! Értelmes játék amit nagyon élveznek a kislányaim!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 12.

Már ismertem, nagyon jó játék, a gyerekek nagyon szeretnek vele játszani. Na és persze nagyon hasznos, fejlesztő játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 06. 09.

Egyszerűen szuper! 5 éves kisfiamnak vettem, nagyon tetszik neki. Imádja hogy egy jó pofa minta a megfejtés.
| 5 / 5 csillag!
2015. 01. 09.

Nagyon hasznos, mindenkinek ajánlom!!! Ami a legfontosabb a gyermekemnek van kedve vele játszani, és eközben én nagy megelégedésemre játszva tanulunk! Amikor a visszacsatolótáblán is ugyanaz az eredmény a gyermekem arcán pedig nagy a boldogság, akkor érzem csak igazán, hogy érdemes volt rá áldozni!
Köszönöm! :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 30.

Ismerősöm által találtam rá erre az oldalra,és nagyon örülök ,hogy a Mini LÜk táblát és még néhány tanuló füzetet választottam hozzá nagycsoportos gyermekemnek. Nagyon jó választás volt,szívesen csinálja a feladatokat.
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 17.

Középső csoportos unokámnak rendeltem. Nagyon tetszett az egész családnak, ügyesen megoldotta a feladatokat.
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 04.

Igényes kivitelezésű az alaptábla, nagyon jól, játékosan tanulva használható a készségfejlesztő kiegészítő füzetekkel.
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 01.

A lányom imád ezzel az oviban "játszani", így vettem itthonra is neki! Nem bántam meg! :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 10. 28.

Unokaöcsémnek rendeltem aki jövőre kezdi az iskolát. Szuper jó. Jó kis feladatok, és a különböző feladatsorral rendelkező füzetek mindig más "agytornát" igényelnek, így nem unalmas :). Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2014. 09. 28.

Iskolába készülünk, ezzel a céllal vásároltam LÜK Mini játékot. Azt hittem, hogy a fiam nem fog vele játszani, de majd erőltetem...
Szerencsére nagyon szereti és szívesen előveszi, játszva okosodik, fejlődik. Nagyon örülök a játéknak!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 10.

Örülök,hogy rátaláltam az oldalukra mert nehéz a fejlesztőjátékok beszerzési forrásait megtalálni.
Már 3éve próbálom kisfiam számára beszerezni az ilyen és ehhez hasonló játékokat./kisebb-nagyobb sikerrel/.
Kisfiam 5éves születésnapjára vettem a Mini Lük alaptáblát a családdal meg összefogtunk és vettünk hozzá több füzetet. Nagyon nagy sikere volt, van és remélem lesz is! Köszönjük szépen!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 08.

A LÜK Mini tábla nagyon igényes kivitelezésű, jól használható eszköz, a hozzá való füzetek pedig pedagógiai szempontból is magas színvonalúak.
| 5 / 5 csillag!
2012. 04. 22.

"Lányom középső csoportos óvodás. Gondolkodtam, hogy Bambinot vagy már Minit vegyek neki. Örülök, hogy a LÜK Mini mellett döntöttem. A legegyszerűbb füzeteket választottam hozzá, és az első feladatokkal kezdtük, mert azok könnyebbek. Nagyon hamar át tudtunk térni a nehezebb feladatokra a LÜK füzetekben."
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációd van vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor kérjük NE ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni, hanem töltsd ki az űrlapunkat a legfelső menüsorban a Reklamáció és Elállásra kattintva. Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő