Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

LÜK Mini alaptábla - LDI-200

Kattints a képre több képhez
További képek
LÜK Mini alaptábla - LDI-200
LÜK Mini alaptábla - LDI-200
LÜK Mini alaptábla - LDI-200
Ár:
3.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2020. március 31.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (31)
Életkor: 5 éves kortól 10-12 éves korig, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

LÜK Mini tábla a LÜK füzetekhez 5 éves kortól ...

A miniLÜK kirakókészlet, vagy nevezhetjük táblának, alaplapnak, a LÜK rendszer lelke. Az egyes füzetekben megoldásra váró feladatokat- játékokat ezzel az eszközzel játsszuk, és ezzel ellenőrizzük megoldásunk helyességét is. Minden mini LÜK füzethez ugyanezt az alap-kirakót használjuk, így gyermekenként- családonként elegendő egyszer beszerezni.

A Mini LÜK nem más, mint a játékos tanulás  a kezdetektől. Szinte minden tantárgy és tudásterületnél támogatja az óvodai és az általános iskolák gyermekeit.  A játék- és gyakorlati sorozatok meglehetősen igényesek, folyamatos figyelmet igényelnek, színesek, vidámak, így nem unalmasak.

Ennek a csodás, már majdnem fél évszázados játéknak a célja a gyermekek korai előmozdítása.

A miniLÜK alaptáblával minden miniLÜK gyakorlat  megoldható és ellenőrizhető.

Az egyes füzetekben átlag 16 feladatlap található egyenként 12 feladvánnyal.

Íme a miniLÜK előnyei:

sikeres - a megoldásmintázat-ellenőrzés garantálja a sikert és ösztönzi, motiválja a gyermeket

szisztematikus - lehetővé teszi a strukturált feladatmegoldást

rugalmas - bárhol játszható

naprakész - mindig naprakész a tanulási kutatásokkal, a feladatok összeállításánál a Nemzeti Alaptanterv az irányadó

változatos - több mint 80 füzet elérhető a nagycsoporttól a 4. osztályig.

Külön izgalmat és újabb sikerélményt jelenhet még az önellenőrzés lehetõsége, hiszen a kirakókészletbõl kialakított minta máris megmutatja, hogy helyes-e a megoldás.

LÜK játék menete:

LÜK Mini táblát kétféleképpen lehet használni. Másképpen a zöld színű LÜK füzetek és más módon a narancssárga és piros füzetek esetében. A zöld füzetek esetében:

1. Vegyél elő egy LÜK füzetet és a LÜK Mini táblát. Válassz ki a füzetből egy oldalt. Kihajtva rakd le a füzetet, majd az alsó részére helyezd el a kinyitott tábla átlátszó részét. Vedd ki az 1. számmal ellátott lapocskát. Keresd meg a felső lapon lévő 1-es számmal ellátott kép párját a szabály szerint az alsó lapon, és a helyes megfejtésre rakd rá a kezedben lévő (1-es) lapocskát. Folytasd így, amíg az összeset be nem rakod az átlátszó részbe.

 

3. Most ellenőrizheted, hogy jól oldottad-e meg. Hajtsd a LÜK Mini tábla piros felét az átlátszó részre, majd fordítsd meg, és hasonlítsd össze a füzetben található mintával. Ha nem egyezik, próbáld újra, ha egyezik, ügyes voltál! 
 

A narancssárga és piros színü LÜK füzetek esetében vegyük ki a számozott lapocskákat. Vegyük kézbe az 1. számú műanyag lapocskát, válasszunk ki egy feladatlapot, és nézzük meg rajta az 1. feladatot. A feladatok számai piros színűek. Gondoljuk végig, mi lehet a megoldás: a lehetséges megoldások mellett a feladatlapon egy-egy fekete szám található, 1-től 12-ig. Rakjuk a lapocskát a piros részre arra a számra, melyet a helyes megoldásnak tartunk. Ha az összes bent van, akkor csukjuk össze a táblát, forsítsuk meg úgy, hogy az átlátszó műanyag részen legyenek, nyissuk ki és ellenőrizzük a megoldást.

     

A LÜK termékcsalád országszerte közkedvelt oktató, fejlesztő játék. 

Néhány pozitív vásárlói vélemény a játékról:

"Óvodapedagógusként és logopédusként is mondhatom nagyon jó fejlesztő játék, nagyon szeretik a gyerekek! Most már saját magamnak is beszereztem :) Így a saját picikém is tud majd játszani vele."

"Nagyon hasznos, mindenkinek ajánlom!!! Ami a legfontosabb a gyermekemnek van kedve vele játszani, és eközben én nagy megelégedésemre játszva tanulunk! Amikor a visszacsatolótáblán is ugyanaz az eredmény a gyermekem arcán pedig nagy a boldogság, akkor érzem csak igazán, hogy érdemes volt rá áldozni!
Köszönöm! :) "

"Igényes kivitelezésű az alaptábla, nagyon jól, játékosan tanulva használható a készségfejlesztő kiegészítő füzetekkel."

 

Ajánlott: 5-12 éveseknek
Játékosok száma: 1 fő 

Youtube videók

Vélemények

5.00
31 értékelés
5
(31)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 15.
Negyedikes kislányom olyan osztályba került, ahol a LÜK készletet napi rendszerességgel használják, ezért nekünk is be kellett szerezni egyet. Az ügyfélszolgálat fotó alapján segített beazonosítani, hogy milyen készletre van szükségünk, mert mi még a nevét se tudtuk :) Meglepő, hogy a leányzó már az első napon milyen ügyesen tudta használni, pikk-pakk elsajátította a technikáját, azóta is szinte minden tárgyban használják. Köszönjük, tetszett a termék, az egész webáruház rendben van és a kollégák is pöpecek! :))
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 09.
4 éves unokámnak vásároltam ezt a Mini táblát, mivel imádja a "párkereső" játékokat. Ez igazán elnyerte tetszését, s nemcsak megoldja a feladatokat, hanem szívesen választ ötleteket rajzolásaihoz is a füzetekben lévő képekből.Nagyon ötletesnek tartom a feladatmegoldások ellenőrzésére szolgáló színes táblákat a hátoldalon, mely nagy könnyítést nyújt felnőttnek, gyereknek egyaránt.
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 24.
Remek játék, korábban már vettem az egyik unokámnak, most a kisebbik is kapott, nagyon örült neki.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 13.
Végre nekünk is meg van. Eddig csak az óvodában tudott vele játszani.
Kivàló fejlesztő.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 29.
Nagyon jó fejlesztő játék. Unokámnak vettem, a bambino füzeteken már túl van. Most a Mini sorozatot kapja. Talán először nem lesz annyira könnyű a megoldás, de szereti ezeket a gondolkodtató, képes feladványokat. Remélem, segít neki a fogalmak, számok, logikai feladatok megértésében mire iskolába kerül.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 08.
Óvodapedagógusként és logopédusként is mondhatom nagyon jó fejlesztő játék, nagyon szeretik a gyerekek! Most már saját magamnak is beszereztem :) Így a saját picikém is tud majd játszani vele.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 08.
Nagyon jó termék, remélem kislányom ennek segítségével megszereti az olvasást!☺
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 05.
A legjobb iskolára felkészítő fejlesztő játék!
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 02.
Tudtam, hogy jó a játék, ezért rendeltem. A boltot viszont nem ismertem, de nagyon örülök, hogy már igen. Gyors, profi ügyintézés! Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 14.
Nagyon jó,hasznos, élvezetes, szórakozva tanító játék. Megérne egy praktikus díszcsomagolást, természtesen felár ellenében.
A szállítás kifogástalan, sőt az elvártnál gyorsabb volt.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 30.
Nagyon tetszik, ajándékba adtam egy iskolába készülő gyermeknek.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 26.
Örülök, hogy rátaláltam az okosjáték.hu-ra. A LÜK-öt imádja a kislányom, nagyszerű fejlesztő játék.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 28.
6 és fél éves kislány kapta, az elején kis segítséggel ugyan de tudott vele játszani és azóta is szívesen tölti szabadidejét a többi feladattal váltakozva.
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 23.
Jelenleg második osztályos vagyok és gyógypedagógus is. Nagyon jól tudom hasznosítani a fejlesztéseken és óra alatt is. Azoknak szoktam odaadni akik előbb végeznek a feladatokkal, mondanom sem kell elég nagy a versengés.Köszönettel!
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 17.
Nagyon hasznos fejlesztő játék. 4 éves lányomnak rendeltem, a korosztályának megfelelő füzetekkel. Klassz, gondolkodtató feladatokat tartalmaz, bár van egy -két olyan feladat benne, ami nem egyértelmű, felnőtt felügyelete azért szükséges a megoldáshoz. De szívesen oldja a feladatokat, és biztosan rendelek majd később is füzeteket hozzá! :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 14.
Okos jó játék, amit imád az unokám. A szállitás is rendben volt, a csomagolással is elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 20.
Szuper! Tényleg fejlesztő!
A lányom 6,5 éves most készül iskolába, rengeteg füzet van az ő korosztályának. A későbbiekben biztosan megveszem majd a kisiskolásoknak való füzetet, illetve ha korban megérik rá akkor a nagyobb táblát is.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 10.
A rendelés és szállítás teljesen rendben volt. Csomagolás korrekt. Meg voltam elégedve.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 05.
Nagyon hasznos mindenkinek ajánlom! Értelmes játék amit nagyon élveznek a kislányaim!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 12.
Már ismertem, nagyon jó játék, a gyerekek nagyon szeretnek vele játszani. Na és persze nagyon hasznos, fejlesztő játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 06. 09.
Egyszerűen szuper! 5 éves kisfiamnak vettem, nagyon tetszik neki. Imádja hogy egy jó pofa minta a megfejtés.
| 5 / 5 csillag!
2015. 01. 09.
Nagyon hasznos, mindenkinek ajánlom!!! Ami a legfontosabb a gyermekemnek van kedve vele játszani, és eközben én nagy megelégedésemre játszva tanulunk! Amikor a visszacsatolótáblán is ugyanaz az eredmény a gyermekem arcán pedig nagy a boldogság, akkor érzem csak igazán, hogy érdemes volt rá áldozni!
Köszönöm! :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 30.
Ismerősöm által találtam rá erre az oldalra,és nagyon örülök ,hogy a Mini LÜk táblát és még néhány tanuló füzetet választottam hozzá nagycsoportos gyermekemnek. Nagyon jó választás volt,szívesen csinálja a feladatokat.
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 17.
Középső csoportos unokámnak rendeltem. Nagyon tetszett az egész családnak, ügyesen megoldotta a feladatokat.
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 04.
Igényes kivitelezésű az alaptábla, nagyon jól, játékosan tanulva használható a készségfejlesztő kiegészítő füzetekkel.
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 01.
A lányom imád ezzel az oviban "játszani", így vettem itthonra is neki! Nem bántam meg! :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 10. 28.
Unokaöcsémnek rendeltem aki jövőre kezdi az iskolát. Szuper jó. Jó kis feladatok, és a különböző feladatsorral rendelkező füzetek mindig más "agytornát" igényelnek, így nem unalmas :). Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2014. 09. 28.
Iskolába készülünk, ezzel a céllal vásároltam LÜK Mini játékot. Azt hittem, hogy a fiam nem fog vele játszani, de majd erőltetem...
Szerencsére nagyon szereti és szívesen előveszi, játszva okosodik, fejlődik. Nagyon örülök a játéknak!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 10.
Örülök,hogy rátaláltam az oldalukra mert nehéz a fejlesztőjátékok beszerzési forrásait megtalálni.
Már 3éve próbálom kisfiam számára beszerezni az ilyen és ehhez hasonló játékokat./kisebb-nagyobb sikerrel/.
Kisfiam 5éves születésnapjára vettem a Mini Lük alaptáblát a családdal meg összefogtunk és vettünk hozzá több füzetet. Nagyon nagy sikere volt, van és remélem lesz is! Köszönjük szépen!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 08.
A LÜK Mini tábla nagyon igényes kivitelezésű, jól használható eszköz, a hozzá való füzetek pedig pedagógiai szempontból is magas színvonalúak.
| 5 / 5 csillag!
2012. 04. 22.
"Lányom középső csoportos óvodás. Gondolkodtam, hogy Bambinot vagy már Minit vegyek neki. Örülök, hogy a LÜK Mini mellett döntöttem. A legegyszerűbb füzeteket választottam hozzá, és az első feladatokkal kezdtük, mert azok könnyebbek. Nagyon hamar át tudtunk térni a nehezebb feladatokra a LÜK füzetekben."

Kapcsolódó termékek