3.990 Ft

Huzzle: Cast - Baroq ördöglakat

3.990 Ft
Legfontosabb jellemzők

Két darabból álló közepesen nehéz fém ördöglakat, melyben az egymásba fonódó részeket a Bach-dallamok képére alakítottak ki. A dinamikus felépítést követi a finálé, amikor a két darab elegánsan elszabadul egymástól.

Életkor: 8 éves kortól

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. május 22.
Cikkszám: 515053
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Huzzle: Cast - Baroq ördöglakat

Ez az Akio Yamamoto alkotás két darabból áll, amelyeket az egymásba fonódó Bach-dallamok képére alakítottak ki. A dinamikus felépítést követi a finálé, amikor a két darab elegánsan elszabadul egymástól.

A japán Huzzle ördöglakatok különleges dísztárgyaknak néznek ki. Minden darabja a japán igényességet, letisztultságot és tervezést dícséri. A Huzzle ördöglakatok fémből készülnek, arany- ezüst- és brornz színűek, esetleg feketék. Az elnevezés két angol szó, a hug (ölelés) és a nuzzle szavak összevonása.

A nehézségi szinteket azért érdemes követni, hogy hozzászoktassuk az agyunkat, hogy másként nézzünk rá a darabokra, hogy ne a szokásos logikánkkal akarjuk megoldani. Egy ördöglakattal nem csak addig kell foglalkoznunk, amíg szétszedjük. Össze is kell tudnunk rakni az egyes darabokat, és nem egyszer, hanem többször is.

A nehézségi szint fokozatossága a csillagok számából is tudható, és a doboz színéből is tudjuk, hogy mely ördöglakatok egyforma nehezek az 1-6-ig terjedő skálán. A szürke dobozosok a legkönnyebbek, ezeket a narancssárga, a zöld, majd a kék dobozosok követik. Az öt- és hat csillagos Huzzle ördöglakatok fekete dobozba kerültek. 

Az első szintű Huzzle logikai puzzle játékok egy részét szinte semmilyen erőfeszítésbe nem telik szétszedni, összerakni viszont annál inkább. Ezek a dobozban is félig-, vagy teljesen szétszedve érkeznek. 

Az ördöglakattal eltöltött idő olyan, mint egy jó rejtvény, megmozgatja az agysejtjeinket, a szemünket, kezünket, egy időre kikapcsol, és más dimenzióba visz. Nagyon fontos a figyelem, a koncentráció és persze a türelem.

Kiváló ajándék felnőtteknek, szép meglepetés tanároknak, nagyobb gyerekeknek.

A Huzzle Cast Baroq ördöglakat megoldását ITT találod.

Tartalma:

  • 2 elemből álló ördöglakat

Nehézségi szint: 4/6 

Ajánlott: 8 éves kortól

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Játékok 8-12 éveseknek
Térlátást fejlesztő játékok
Ördöglakatok teljes választéka
Ajándék ötletek felnőtteknek
Huzzle ördöglakatok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu