13.390 Ft

Fisher-Price: Kacagj és fejlődj tanuló játéktábla

13.390 Ft
Legfontosabb jellemzők

Interaktív, társasjáték kinézetű tanulótábla a legkisebbeknek, amely dallamokat, dalokat, különböző kifejezéseket játszik, miközben rengeteg matatnivaló van rajta.

Életkor: 9 hónapos kortól

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. május 15.
Cikkszám: HRB72
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Fisher-Price: Kacagj és fejlődj tanuló játéktábla

Interaktív, társasjáték kinézetű tanulótábla a legkisebbeknek 9 hónapos kortól, amely dallamokat, dalokat, különböző kifejezéseket játszik, miközben rengeteg matatnivaló van rajta.

A játék külsőre egy társasjátékra hasonlít, hiszen a formák helyei, valamint a megszámozott mezők úgy néznek ki, mintha egy társas lépésmezői lennének. Az aranyos kutyusos grafikával ellátott játéktáblán viszont rengeteg tevékenység vár a kíváncsi kisgyerekekre: a középen lévő könyvecske lapozható, a dobókockás henger megforgatható, a felső sorban lévő keretet csúsztatni lehet, a játékhoz tartozó formákat ki-be lehet rakosgatni, a bal alsó sarokban lévő nyilat pedig meg lehet pörgetni. Valamint a 6-os számú mező rolója lehúzható a 10-es szám pedig ide-oda kapcsolgatható.

A sokféle tevékenység mellett ráadásul a játék interaktív, 40 különböző hangot, dallamot és dalt játszik, miközben fényt is ad - a csillag világít, lekötve ezzel a kicsik figyelmét. A hanghatásokat különböző gombokkal lehet beindítani: a csillagot meg kell nyomni, a könyvet lapozni kell, a dobkockás hengert pedig megpörgetni.

A játék kikapcsolható és szintezhető is a könyvecske felett lévő gomb megfelelő helyre húzásával. Emellett a játék több nyelven is beszél - A földgömb gomb hosszabb benyomásával a magyar mellett angol, lengyel, cseh és szlovák nyelven is megszólaltatható a játék.

A játékkal fejleszthető a legkisebbek szem-kéz koordinációja, finommotorikája, beszédkészsége valamint megismerkedhetnek a színekkel, formákkal, számokkal, és az ábécével is.

A sokak által ismert és kedvelt Fisher-Price játékgyártó Kacagj és fejlődj tanuló játéktáblája 2023-ban az Ország Játéka győztese lett Bébi játék kategóriában a közönségszavazatok alapján.

Tartalma:

  • 1 db interaktív játéktábla

A játék 3 db 1,5 V-os AA (R6) elemmel működik, amit a játék tartalmaz!

Ajánlott: 9 hónapos kortól
Csomagolás mérete: 32,5 x 33 x 6 cm

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Fejlesztő játékok babáknak
Fejlesztő játékok bölcsiseknek
Bébijátékok teljes választéka
Úti,utazó játékok
Finom-motorika fejlesztő játékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu