Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Zsebre megy Noris társasjáték gyerekeknek (SI)

Zsebre megy Noris társasjáték gyerekeknek (SI) Kattints a képre több képhez
Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha ma 13.00 óráig megrendeled Dpd-vel: 2017. május 03.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 5 évtől, 2 játékos
Szerezhető hűségpontok: 70
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

Egy vidám játék a zsebpénzről és arról hogyan gazdálkodj vele jól. Nincsenek arra nézve szabályok, hogy mikortól és mennyi zsebpénzt kapjanak a gyermekek. A zsebpénz összege függ a gyermek életkorától és a szülők anyagi helyzetétől egyaránt. Abban azonban a legtöbb szakember egyetért, hogy jó, ha a gyermek kap zsebpénzt, mert ez segít abban, hogy megtanuljon a pénzzel bánni, azt megfelelően értékelni és beosztani. A zsebpénz bevezetését érdemes az iskolakezdésre időzíteni. Kezdetben kisebb összeget javasolt adni a gyermeknek heti rendszerességgel, majd ezt fokozatosan emelve jó áttérni a havi zsebpénzre. A ZSEBRE MEGY egy igazán vidám játék, ahol minden a zsebpénzről szól. Játékos formában megtanítja a gyermekeket arra, hogy hogyan kell saját kis ?vagyonukkal? gazdálkodni. A játék során mindig újabb és újabb meglepetések várnak a gyermekekre, akik mindeközben megtanulják a pénzt beosztani, hogy takarékoskodniuk kell és, hogy vannak olyan esetek, amikor nem jut mindenre, tehát dönteniük kell, hogy mi mennyire fontos a számukra. Aki a játék végére a legtöbb értékkel rendelkezik készpénz, megtakarítás és értéktárgy formájában, az lesz a játék győztese, ami egyben azt is jelenti, hogy ő az, aki a legjobban sajátította el, hogy miképpen kell helyesen gazdálkodni a zsebpénzzel.

Paraméterek
Életkor 5-8 év
Játék kategória Társasjáték - könnyed
Márka Egyéb
Mit fejleszt Szociális készség
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 5001-9999Ft
Gyártó Noris
Játékosok száma 2 játékos
Korosztály 5 éves kortól
Jelleg gazdálkodós társas játék, lépegetős társasjáték
Fejleszti probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, számolási készséget
Kompetencia matematika, tudásszerző képesség, tanulási képesség
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 09.

9 éves kisfiú unokámnak szereztünk ezzel az ajándékkal nagy örömöt. Nagyon élvezte a játékot, igyekezett minél több zseppénzt megtakarítani és persze a játék során gyakorolta a számolást is. Nagyon aktuális és okos játék a 6-10 éves korosztálynak!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 10.

Nagyon jó társasjáték, nagyon szeretjük! A kislányom 6 éves születésnapjára kapta, és nagyon jól megtanulta a használata során a cent-euro értékeket, a kamat és az érték fogalmát.
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Év Internetes Kereskedője Díj 2017