Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

ZOOB építőjáték 75 db-os 11075 (KW)

 ZOOB  építőjáték 75 db-os 11075 (KW) Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
6.790 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 30.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 6 éves kortól
Szerezhető hűségpontok: 68
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

A ZOOB egy nagyon különleges építőjáték. Ellentétben a hagyományos építőkockákkal, a ZOOB-ból készült alkotások mozgathatók. Nem csak nézheted a kész művedet, hanem játszhatsz is velük! A dobozban 75 db építőelemet találsz. Egy ötletfüzet segít az indulásnál, aminek segítségével 27 féle figurát készíthetsz. Ha már belejöttél, használd a fantáziád, és építsd meg saját ötleteid. Doboz mérete: 26,2cmx25,7cmx7cm. Ajánlott korcsoport 6 év felett.

Paraméterek
Életkor 5-8 év
Játék kategória Kreatív, építő, ügyességi
Márka Egyéb
Mit fejleszt Térlátás fejlesztése
Fiú/Lány kimondottan fiús
Árkategória 5001-9999Ft
Gyártó Egyéb
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6 éves kortól
Jelleg építőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, reakció készséget, forma felismerést, ábra olvasást, finommotoros készségeket,
Kompetencia hatékony önálló tanulás, esztétikai kompetencia
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 03.

Szuper játék. :) A kisfiam nagyon szeret legózni. Ez a játék is a legóhoz hasonló, kreativitásra, a képzelőerő használatára ösztönöz. A különbség, hogy a legó statikusságához képest ez egy dinamikus játék, a kirakott figurák - a felhasznált elemektől függően mozgathatók. Ma pl. egy zsiráfot és egy kengurut raktunk össze (egyiket én, a másikat a kisfiam). Utána még sokáig játszottunk velünk. A játékban 5 különböző típusú elemet lehet összesen 20 féleképpen kombinálni. (Mi egy 75 darabos készletet vettünk.) Először célszerű összerakni azokat a figurákat, amelyeket a leírás tartalmaz, hogy megszokjuk, milyen módon lehet az elemeket kapcsolni. Utána már csak tényleg a képzelet szab határt a lehetőségeknek.
Az elemeket néha nem könnyű összerakni, a 6 éves korhatár orientáló pont. Nagyon örülök, hogy ezt a játékot választottam, a minősége is nagyon jó. csak ajánlani tudom.
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }