7.990 Ft

Zombie Kidz evolúció társasjáték

7.990 Ft
Legfontosabb jellemzők

A Zombi Kidz egy díjat nyert, szuper kooperatív társasjáték, melyben a játékosok feladata, hogy közösen elűzzék a zombikat, majd bezárják az iskola összes ajtaját. Különlegessége az egyre nehezedő szintek és borítékok, melyek új lehetőségeket és remek kihívásokat tartogatnak.

6 éves kortól, 2-4 játékos

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. június 25.
Cikkszám: 12175
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: (8) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Zombie Kidz evolúció társasjáték

Megérkezett 2020 legjobb gyerek társasjátéka!

A szülők ne ijedjenek meg a zombis témától. A játék maga "barátságos", izgalmas és nagyon élvezetes minden korosztálynak 6 éves kortól. Továbbá ebben a játékban nem egymás ellen, hanem  egymást segítve, együtt játszunk.

A Zombie Kidz: Evolúció kooperatív társasjáték 2019-ben elnyerte a UK Games Expo legjobb gyerek társasjátéknak járó díját is.

A játékosok célja közösen elűzni a zombikat, és bezárni az iskola összes ajtaját, még mielőtt túl késő lenne. Több játékmenet vár, minden játékmenet újdonságot rejt. Ha ügyesek vagyunk, jutalmul matricákat ragaszthatunk a füzetünkbe. Ha a matricákkal eljutunk egy boríték jelöléshez, ki lehet nyitni egy borítékot, ami meglepetéssel vár, még izgalmasabbá és változatosabbá teszi a játékot. A gyerekek nagy izgalommal nyitogatják a borítékokat.
Mit találhatunk a borítékokban? Meglepetés, de kb. új szabály, új zombi, új mechanika… valamit mindig kapunk, ami miatt a társas ismét az újdonság erejével hat.

Minél előrébb haladtok, a játék annál izgalmasabb és színesebb lesz ahogy átalakul, folyamatosan változik!

A játék tehát folyamatosan fejlődik: minél többször játszanak vele a gyerkőcök, annál több és több új kiegészítőt fedezhetnek fel, amiket zárt borítékok rejtenek. Izgalmas, legalább 55 játékalkalmat magában rejtő, végtelenszer újrajátszható társasjáték, akár már 6 éves kortól.

A Zombie Kids: Evolúció egy kooperatív társasjáték, azaz a játékosok együtt próbálnak elérni közös célokat, és együtt nyernek vagy veszítenek. A célotok az, hogy eltávolítsátok a felbukkanó zombikat, és bezárjátok az iskolát, mielőtt még nem késő. A győzelemhez 1-1 lakatot kell helyeznetek az iskola 4 bejáratára.

A JÁTÉK MENETE

A játék körökre oszlik, és az óramutató járásával megegyező irányban halad. Amikor rád kerül a sor, ebben a sorrendben hajtsd végre a következő akciókat:

Helyezz egy zombit az iskolába! Igen, ez kötelező.
Mozgasd a hősöd egy szomszédos mezőre, vagy maradj vele ott, ahol most áll!
Távolítsd el a zombikat arról a mezőről, ahol a hősöd áll!
Helyezz egy lakatot egy bejáratra!


A JÁTÉK EVOLÚCIÓJA

Minden alkalommal, amikor befejeztek egy játékot, helyezzetek egy agymatricát a szabálykönyv végén található útlevél haladási naplójába, az első üres mezőre (akár ti nyertetek, akár a zombik)!

A szabálykönyvben ezen kívül egy küldetéslistára bukkanhattok, aminek segítségével gyorsabban haladhattok majd. Ha valamelyik küldetést sikerül teljesíteni egy játszma végére, akkor helyezzetek egy trófeamatricát a 12-14. oldalon található küldetéslista megfelelő sorába, továbbá helyezzetek egy trófeamatricát a haladási naplóba is!

Ha a haladási naplóban elértek egy boríték jelölést, akkor végre eljött a titkos borítékok ideje! Bontsátok fel a megfelelő számú borítékot, és tegyétek még izgalmasabbá a játékot a benne rejlő új kiegészítővel! A borítékokban a következő kiegészítőket találhatjátok:

További játékelemek: Meglepetés! 
Kitüntetésmatrica: Szintet léptetek! Ragasszátok a matricát a szabálykönyv végén található útlevélben a számára kijelölt helyre!
Haladó szabály matrica: Ragasszátok a matricát a következő oldalon található haladó szabályok részbe, a hozzá tartozó mezőre!
Új küldetés matrica: Ragasszátok a matricát a 14. oldalon található küldetések részbe, a hozzá tartozó mezőre!


A DOBOZ TARTALMA

4 hősjelölő, 8 zombijelölő, 4 lakatjelölő, 1 zombikocka, 8 műanyag talp, egy kétoldalas játéktábla, 1 szabálykönyv, és 13 lezárt boríték

Szedd össze barátaid, hogy ragyogó taktikával együtt győzedelmeskedjetek a rettenetes szörnyek felett ebben a lehengerlő kooperatív játékban!

Ajánlott: 6-7 éves kortól
Játékosok száma: 2-4 játékos
Játékidő: kb. 15 perc
A játék nehézségi szintje a BGG szerint: 1.39/5 ( nagyon egyszerű )

  • A játékról véleményünket lentebb olvashatjátok a "Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt..." fülön!
  • A Zombie Kidz és a Zombie Teenz képességeit és hőseit kombinálhatjátok. A leírás letölthető a "Letölthető játékszabálynál"!

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
kooperatív játékok
játékok 5-8 éveseknek

játékok 8-12 éveseknek

Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt....

Zombi Kids Evolúció

Leírás röviden pár mondatban:
4 hős gyerkőc a játék főszereplője, akiknek fő célja bezárni az iskolát, mielőtt a zombik ellepnék. A győzelemhez mind a négy bejáratra 1 lakatot kell helyezni. 
Első lépésként dobni kell a dobókockával. Amilyen színt dobunk, abba a színű helyiségbe fel kell helyeznünk egy zombit. Ezután lépünk a bábunkkal, de maradhatunk is. 
A lényeg, hogy távolítsuk el a zombikat arról a mezőről, ahol a főhősünk áll, majd a külöböző szinteket teljesítve minél több borítékot tudjunk kinyitni. 

A társasjáték 7 éves kortól játszható. Kipróbáltuk és az a véleményünk, hogy ez reális. 
A játékidő eltérhet a dobozon feltüntetett időtartamtól ( függ a dobás kimenetelétől és a nehézségi szintektől ).
A játék során fontos szerepe van a szerencsének, pl. mit dobunk a kockával.
Van benne taktikai rész is, hisz a tábla kétoldalas ( nehezítésnél kevesebb átjáró van a helyiségek között). 
A szintek előrehaladtával egyre több stratégia is szükséges lesz majd. 

A Zombi Kids különlegessége, hogy a játszma folyamán minden egyes játékot jelölni kell a szabályfüzet erre kialakított oldalain. 
Így haladhatunk a különböző nehézségi szintek felé, melyeket borítékot jelölnek.
Mindegyikbe különböző hős képességek, kitüntetések, küldetések és egyéb haladó szabályok találhatók, melyek nehezítik a játékot.
Nekünk különböző számítógépes játékok ugrottak be a játékról, mert azokban is hasonló küldetések voltak, melyeket teljesíteni kellett.
Mindezek motiválhatják a gyerkőcöt az újabb és újabb játszmákra.

A játék kinézete a téma ellenére egyáltalán nem rémisztő.
Ami még nagy előny, hogy kooperatív. Össze kell dolgozni, hogy együtt legyőzzük a zombikat és be tudjuk zárni az iskola bejáratait. ( Ehhez az összes játékosnak egy azonos mezőn kell állni ).
Ajtóbezáráskor a társainkkal pacsiznunk kell, így jelezve, hogy sikerült a küldetés. 

 

A doboz mérete meglepő lehet, mert kisebb mint egy hagyományos társasjátéké, de a belső kialakítás nagyon jó. Minden elfér benne és így nyaralásra és utazásra is elvihető, mert nem foglal sok helyet. 

Összességében az a véleményünk, hogy nagyon jó kis társasjáték, akár az egész család számára.
Igaz, hogy mi a könnyített módban játszottunk csak és már ott elvéreztünk, de nem adtuk fel és eljutottunk a második borítékig. 
Kíváncsian várjuk, hogy mi rejlik a többi borítékban. 

 

Vélemények

5.00
(8 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Eleinte könnyű, aztán igazán izgalmassá váló, együttműködést igénylő játék. Nem csalódtunk!
2021. 12. 13.
Nem csalódtunk! A leírásnak megfelelően, valóban szórakoztató, együttműködésre sarkalló társas. Remek ötlet, hogy a titkos borítékokkal hosszú ideig izgalmas marad a játék. Lehet egy kör 5 perc vagy 15, garantáltan addig újra fognak játszani, míg le nem győzik a zombikat. 5 évesem is tudja már értelmezni, és a 12 éves is szívesen jatszik vele.
2021. 07. 14.
A játékban ahogy haladunk előre, egyre nehezebb. Eleinte könnyű nyerni, de aztán már nem ronthatunk, mert egy rossz döntés is eredményezheti, hogy vesztünk a játékban. A nehezebb szinteken már a szülők is nagyon élvezték a játékot, a gyerekek is lelkesek maradtak. Szuper!
2021. 05. 07.
Remek!
2021. 01. 29.
Nagyon jó játék! Imádom a gyerekeimmel együtt! Annyival egészíteném ki, hogy egyszerűnek tűnhet a feladat -lezárni a kapukat - de ha csak egy picit is elkalandozik a figyelmünk már el is vesztettük a játékot:(
2020. 08. 03.
Szuper játék!
2020. 06. 04.
Nagyon jól kitalálták ezt a játékot! Fiam nem tudta abbahagyni. A matricázást is imádja, a boríték nyitogatást különösen. És az is nagyon jópofa, hogy a lakatolásnál pacsit kell adni egymásnak. Mindezek izgalmasabbá, interaktívvá teszik a játékot nem csupán a gyerekeknek, de a felnőtteknek is :)
2020. 05. 26.
Nagyon izgalmas, ahogy haladunk előre a játékban, mindig van benne újdonság. Éppen ezért végre a gyerekek nem akarták abbahagyni. Arról, hogy csak egyszer használható: Úgy ahogy legelőször játszotok vele, valóban csak egyszer játszható, és bár másodszorra, harmadszorra nem adja ugyanazt az élményt (mivel már nincs kinyitható boríték, nincs beragasztható matrica stb.) de még így is lepipál nagyon sok társasjátékot! Tehát játszható akármennyiszer, csak nem a kezdeti élménnyel, de továbbra is nagyon jó! Így is előkerül sokszor.
2020. 05. 23.
Árukereső.hu Árukereső.hu