Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Az elhagyatott könyvtár szabadulós társasjáték - Moses. MSBSDVB

Kattints a képre több képhez
További képek
Az elhagyatott könyvtár szabadulós társasjáték
Az elhagyatott könyvtár kártyái
Ár:
3.490 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Életkor: 12 éves kortól, 1-4 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Az elhagyatott könyvtár szabadulós társasjátékkal átélhető egy igazi szabadulószoba-élmény anélkül, hogy ki kellene mozdulni otthonról! Most egy elhagyatott könyvtár a helyszín, teli rejtvényekkel és izgalmakkal.

Leírás

Az elhagyatott könyvtár szabadulós társasjáték

Az ajtó zárva és ti bent ragadtatok. A szobában különböző kombinációs zárakat találhattok. Fejtsétek meg a zárakhoz tartozó rejtvényeket, hogy kinyithassátok azokat.
Csak akkor szabadulhattok ki az elhagyatott könyvtárból, ha szorosan együttműködtök egymással és összedugjátok a fejeteket nyomok után kutatva.
Mind együtt játszotok, nincs játékossorrend. Bárki, bármikor megoszthatja a gondolatait a többiekkel. Beszélgessetek, osszátok meg a gondolataitokat egymással, ugyanis bármilyen ötlet a segítségetekre lehet. Ha alaposan megvizsgáltátok egy kártyát és mégsem jutottatok egyről a kettőre, akkor vegyétek elő az adott kártyához tartozó nyomkártyát. A nyomkártyák konkrét részleteket árulnak el a feladatról vagy rejtvényről. A különböző zárakhoz különböző mennyiségű nyomkártya tartozik.
Ahhoz, hogy izgalmasabb legyen a játék, és nagyobb kihívást jelentsen, azt javasoljuk, hogy versenyezzetek az idővel! Próbáljátok meg kinyitni mind a 18 zárat 75 perc alatt, úgy, hogy még a könyvtárból is kijussatok! 

Ha megoldottátok mind a 18 feladatot és kinyitottátok a megfelelő zárakat, akkor eljött a játék elején félretett két kijáratkártya ideje. A felső kijáratkártya egy ajtót ábrázol. Ennek a kinyitásához egy négyjegyű számkombinációra van szükség. Nézzetek végig a 18 megoldott feladaton!
Ha a 18 kártyát a megfelelő módon rakjátok össze, akkor megmutatják a megoldást. 

Izgalmas, logikai fejtörőkkel teli kaland vár rátok!
Fejlesztik a szociális készséget, a kommunikációt, a logikai készséget, emellett a kiváló matematikai feladványok miatt jó matematikai játék nagyobbaknak.

A játék egyszerjátszós, mert az összetartozó kártyákat könnyen meg lehet jegyezni.

Tartalma:

  • 90 db kártya
  • 1 játékszabály

Az összes szabadulószoba társasjáték megtekintéséhez kattints ide: Szabadulós játékok

A játékról véleményünket lentebb olvashatjátok a "Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt..." fülön!

Ajánlott: 12 éves kortól
Játékosok száma: 1-4 fő
Játékidő: 60-75 perc 

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Party, buli társasjátékok
logikai játékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Szabadulós játékok
kooperatív játékok
Nyomozós játékok

Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt...

Elhagyatott könyvtár

Az elhagyatott könyvtár egy otthon játszható szabadulószobás élményt nyújtó társasjáték. Kooperatív, tehát a játékosoknak közösen kell gondolkodniuk és megoldaniuk a feladatokat. Erősen gondolkodtató játék, sok feladat benne matematikai ismeretekre épül.

Mint minden szabadulós társasjáték, ez is sajnos csak egyszer játszható, viszont úgy alakították ki a játékot, hogy a feladatok megoldásához, nem kell a kártyákat hajtogatni, tépkedni, illetve ráírni sem, így kijátszás után akár tovább is ajándékozhatjuk. Talán, ha hosszabb ideig nem vesszük elő, elfelejtődnek a feladatok, így újra elővehetjük, ha semmikép se szeretnénk tovább adni. A matematikai feladatok miatt célszerű papírt, tollat vagy ceruzát az asztalra készíteni.

12 éves kortól ajánlja a gyártó. Ez szerintünk is reális. Igazi kihívás lehet még akár felnőtteknek is. Mivel kooperatív játék, ezért a játékosoknak segíteniük kell egymást, de egy kisebb gyermek, nem biztos, hogy meg fogja tudni oldani a feladatokat, és így nem éri sikerélmény a játék során. Vannak közte könnyebb feladatok, de a legtöbb nehezebb. A 18 feladatból egyetlen egy feladat van, ami lehet, hogy nem fog nektek gondot okozni, de nekünk az összes segítséget el kellett használnunk, hogy tovább jussunk, és még most se áll össze bennünk a kép, miért pont az a megoldás, ami. A játékban minden feladathoz adnak nyomkártyákat, melyek segítségünkre lehetnek a rejtélyek megoldásában.  

A játékidő 60-75 perc. A játék kezdetekor, meg kell beszélnünk, mennyi idő alatt szeretnénk teljesíteni a feladatokat. Könnyítés képen, lehet idő nélkül játszani, ebben az esetben akár hosszabb ideig is eltarthat a játék.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 04. 21.
Nagyon jó és gondolkodtatós kártyajáték. Hasonló élményt ad, mint a szabadulószobák. Vannak benne könnyed, de igazán nehéz feladványok. Megoldottuk a barátnőimmel mindet, egyetlen egy volt ami számunkra nem volt érthető, még most is azon gondolkodunk. De alapjában véve nagyon jó. Ajánlom mindenkinek aki szereti a rejtvényeket, fejtörőket. A lapokat nem kell összetépni, hajtani, de egyszer játszható, mert szerintem lehet a feladványokra később is emlékezni. Más társasággal lehet összeülni, akkor jó lehet, vagy ajándékba továbbadni.