Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

IQ Blox - logikai tetrisz játék Smart Games - GA

Kattints a képre több képhez
Ár:
2.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2019. október 22.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 6-tól 99 éves korig, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

IQ Blox  Smart Games egyszemélyes készségfejlesztő, logikai játék

Gondolkozz a Bloxokban!
Az IQ Bloxban a falak nem akadályoznak, hanem segítenek a megoldás megtalálásában. Használd a falakat, hogy megtaláld a színes játékelemek helyét. A 120 feladványban a könnyűektől a nehézig fejlődhetsz. A feladványt felpakolni könnyű lesz, de a Bloxokban rejlő megoldás elgondolkodtat.

A Smart Games játékcsalád IQ sorozatában tetrisszerűen kell a területet lefedni. Mindegyik fajtája kicsiben eltér egymástól, úgyhogy kedvünkre válogathatunk, hogy melyik a legszimpatikusabb a számunkra.

Ha tetszett az IQ Blox, próbáld ki a többi fajtáját is: IQ Fit, IQ Puzzler Pro, IQ Star, IQ Focus, IQ Twist, IQ Link és az IQ XOXO.

Játék menete:

  • Helyezd fel a fehér falelemeket a játéktáblára, ahogy a feladványfüzetben látható. A játéktáblán számok segítik a falak megfelelő helyre és irányban történő felhelyezését.
  1. A könnyű feladványokban 4 falat kell felhelyezni. A későbbi feladványokban már kevesebb falnak a helye van meghatározva. A játék folyamán a falakat nem szabad felemelni, sem áthelyezni.
  2. A STARTER feladványok nem csak a falak helyét, hanem néhány színes játékelem helyét is meghatározzák, hogy könnyebb legyen megoldani a feladványt.
  • A játék célja a színes játékelemek helyének megtalálása. Az összes játékelemet fel kell tenni a táblára, a falak közé. Azonban a játékelemek nem lóghatnak egymásra.
  • Megtaláltad a megoldást, ha az összes játékelem a táblán van. A megoldáshoz a feladványban nem szereplő fehér falakra nincs szükség. Minden feladványnak pontosan egy megoldása van, melyet megtalálsz a füzet hátuljában.

A játék 120 feladványt tartalmaz. A füzet hátoldalában az egyes feladványok megoldásait is megtalálhatjuk. Célszerű sorrendben haladni a feladatokkal, hiszen 5 különböző nehézségi szint van a játékban. Így haladva könnyebben vág majd bele az egyre nehezedő feladatokba a gyerkőc, garantált lesz számára a sikerélmény. Könnyebb ráhangolódni a játékra, és megtalálni a megfelelő logikát a feladatok megoldásához.

A játék hordozhatósága és kis mérete miatt bárhol, bármikor játszható, jó választás utazáshoz autóban, vonaton, strandra, orvosi rendelőbe. Zsúros árkategóriája miatt kedvelt ajándék lehet születésnapokra, vagy névnapokra.

Fejleszti a következő kognitív képességeket: koncentráció, problémamegoldás, térlátást.
Az IQ család játékai egytől egyik alkalmasak az időseknél előforduló demencia kezelésére.

Azoknak a gyerekeknek is ajánljuk, akik sokat kütyüzhetnek, mert az egyre nehezedő pályák megadják azt a fajta játékélményt, amit a kütyüs játékok.

A kiváló minőségű műanyagból készült elemek és tábla ellenáll az időnek, egyszerűen és gyorsan tisztítható.

Játék tartalma:

  • 1 db tárolódoboz, mely a játéktábla is
  • 7 db színes tetrisz szerű játékelem
  • 4 db fehér falelem
  • 1 db magyar játékszabály
  • 1 db 120 feladványt tartalmazó feladatfüzet megoldással

Doboz mérete: 10x 14,5x 3 cm
Játéktábla házikó mérete: 9x 14x 3 cm
A játék elemek mérete: kb. 3,5-5,5 cm


Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!