Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Viva Topo, Sajtbirodalom társasjáték - 2003-as Év Gyerek Társasjátéka (GA)

Viva Topo, Sajtbirodalom társasjáték - 2003-as Év Gyerek Társasjátéka (GA) Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 30.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 4 éves kortól, 2-4 játékos
Szerezhető hűségpontok: 70
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

A Viva Topo, merthogy ez a játék eredeti neve, az Év gyerek társasjátéka volt 2003-ban. A játékosok együtt menekülnek a nagy macska elől. Nem az győz, aki legelőször ér be a célba, a játék ennél izgalmasabb és összetettebb.
Ügyesen kell a sajtdarabkákat gyűjtögetnünk, az egereinket mozgatnunk, hogy ne érjen utol a macska.

Rendkívül izgalmas, taktikus játék, mely során a gyerekek konkrét tapasztalatot nyernek arról, hogy „sok kicsi sokra megy”; illetve megismerkednek a törtek, rész-egész fogalmával, mert a sajtok kiválóan szemléltetik mindezt.

A Sajtbirodalom játék folyamán a kézügyességet, számolást (kockapöttyök) és előretervezést (mikor bújjunk el, mikor vegyünk fel sajtot) tanítja játékos formában. 

Paraméterek
Életkor 5-8 év
Játék kategória Társasjáték - gondolkodós
Márka Egyéb
Mit fejleszt Taktikai, stratégiai
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 5001-9999Ft
Gyártó Abacus
Játékosok száma 2 - 4 játékos
Korosztály 4 éves kortól
Jelleg taktikai, gyerek társasjáték
Fejleszti probléma megoldó képességet, koncentrációt, megfigyelő képességet
Játék Webáruház Okosjáték játékbolt
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 28.

Jó játék, igényes, szép kivitelben. 5 éves gyerkőc kapta, hamar megtanulta a szabályokat és egyből több kört kellett játszani.
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 12.

Nagyon szép társasjáték, szép a grafika, aranyosak a bábuk. A szabályok egyszerűek, a játék mégis izgalmas! 5 éves gyerekeknek tökéletes ajándék volt!
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 05.

Nagyon szép, jó minőségű játék, növeli a használati értékét, hogy kisgyerekek számára is kényelmesen foghatóak a bábuk.
A játék nagyon szuper, lehet gondolkodva játszani, de nem kell túlstratégiázni magunkat. 5 éves unokahúgom kapta ajándékba. Tetszik neki, de még nem sikerült vele egy teljes játékot végigjátszani.
Röviden: a játék rajtja az egérlyuk, innen mindenki tetszőleseges sorrendben viszi ki az egereit és indul velük sajtgyűjtésre. Közben a macska is halad a pályán, ha a dobókocka azt mutatja, fontos, hogy nem kerülhetünk mellé, ill. nem előzhet le minket, egereket, különben elveszünk. Amint a macska eléri az egérlyuk bejáratát, a még bent lévő egerek kiesnek a játékból, tehát érdemes mielőbb kimenni onnan.
Kétféleképpen lehet sajtot szerezni: a tábla 4 csücskében vannak elhelyezve sajtok (egyikben a legkisebb méret, következőben a nagyobb és így tovább), megfelelő dobás esetén ki lehet menni egy darab sajtért a pályacsücsökre, de a sajtgyűjtő egér már nem játszik tovább, ill. a sajtbirodalomba is el lehet jutni, ott vannak az egész sajtok. Lényeg, hogy az nyer, akinek a legtöbb sajtja van. A játék addig tart ameddig vannak egerek a pályán, de ha türelmetlen a kisgyerek, vagy nincs ennyi idő, lehet többféleképpen szabályozni.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 30.

Szuper játék! Imádjuk! ☺
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 29.

Kedves kis játék, a gyerekek (4,5 valamint 6,5 évesek) azonnal megkedvelték, pillanatok alatt megtanulták a szabályokat és az első kör után már ők tanították a felnőtteknek. Igényes kivitelezés, kedves grafika. Egyetlen pici bibi volt a játékbábukkal: mennyiségre megvolt mind, de az egyik színből 1-el több van, míg egy másikból 1-el kevesebb, de ezt egy kis festéssel tudjuk javítani. Az élvezeti értékből nem von le.
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }