Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

​Viselkedés fejlesztő és kreatív játékok minden korosztálynak

A kicsi gyerekek fejlődése szempontjából fontos, hogy különböző ingerek érjék őket, hiszen csak így fejlődnek ki a kicsik szociális, mentális és fizikai képességeik.

Ezt segítheted a különböző kreatív játékok alkalmazásával is. Ezt a tényt már több tanulmány és kutatás is bizonyította, és alátámasztotta, hogy az a gyerek, amely ingerszegény környezetben cseperedik, később különböző viselkedési zavaroktól fog szenvedni. Persze az sem minden, hogy milyen tárgyakkal, eszközökkel játszik a lurkó. Egyes játékok agresszivitásra, vagy aszociális viselkedésre nevelhetnek. Ezért alapos körültekintéssel kell kiválasztani a megfelelő ajándékokat a gyerkőcöknek. A kreatív játékok viszont nagyon hasznosnak bizonyulnak, mivel ezek fejlesztik a gyerek kreativitását, kézügyességét és a problémamegoldó képességét is. Nem utolsó sorban a megfelelő szociális viselkedés elsajátításában is nagy szerepe van ezeknek a játékoknak, főleg, ha azokkal kisebb nagyobb csoportok is szórakozhatnak egyidőben. Webáruházunk gazdag kínálatában megtalálható kreatív játékok remek karácsonyi, vagy akár születésnapi ajándékként szolgálhatnak a család legkisebb tagjainak. Így játszva, szórakozva fedezhetik fel és fejleszthetik különböző képességeiket. Nálunk nem kell azon tört a fejed, hogy a kiszemelt kreatív játékok megfelelnek e már a gyereknek, hiszen a termék alatt fel van tűntetve, hogy melyik korosztály számára ideális választás. Így egyszerűen ki tudod választani a tökéletes meglepetést a gyerekeknek. Kattanj rá internetes áruházunk oldalára, és válogass kedvedre a kreatív játékok közül!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek