Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Vérfarkas - gyilkosos játék új köntösben - One night ultimate werewolf magyar kiadása

Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
5.490 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2020. február 25.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Életkor: 8 éves kortól, 3-10 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Vérfarkas, a rettegés éjszakája

Te is szeretted a "gyilkosos" játékot gyerekkorodban? Ez a játék új köntösben hozza vissza azt az élményt!

Ebben a parti játékban  3-10 játékos élheti át egy vérfarkasok fenyegette falu lakóinak életét, de vigyázat, a játékosok közül néhányan maguk a rejtőzködő farkasok. Az éjszaka folyamán a vérfarkasok garázdálkodnak, reggel viszont a falu lakói meglincselnek valakit maguk közül, akikről gyanítják, hogy likantróp. Lássuk milyen izgalmakat rejt ez a parti játék!

A játék tipikusan a „gyilkosos” játékok mechanikájával működik.

A játék elején a játékosszámhoz képest hárommal több karaktert kell kiválasztani, ezek közül mindenki kap egyet, 3 pedig az asztal közepére kerül, képpel lefordítva. A játékosok ezután becsukják a szemüket, majd a szerepek sorrendjének megfelelően kinyitják a szemüket és végrehajtanak egy-egy akciót, de olyan játékos is lesz, akinek nincs különleges képessége, így végig csukva lesz a szeme. Miután mindenki végzett, a játékosok kinyitják szemüket, és megbeszélik gondolataikat. Van olyan karakter, aki megnézheti a középen lévő kártyákat, van aki kicserélhet két karaktert, de olyan is akad, aki meg akar halni, vagy éppen fogalma sincs, mit csinál.

A játékosok a megbeszélés után szavaznak, vagyis mindenki rámutat egy szerinte gyanús játékostársára. Ha a többség valamelyik vérfarkasra szavazott, a falusiak nyertek, ha azonban egy ártatlan falusit szavaznak ki, a vérfarkasok nyertek.

Alszik a város...de nem a szokásos módon! A játékosok dönthetik el, milyen karakterekkel szeretnének játszani - és ezek között egészen érdekesek is akadnak, például a Részeg, aki valakivel karaktert cserél, így fogalma sincsen, kicsoda ő. Mivel az asztal közepén is van három karakter, így megeshet, hogy nincs is köztetek a vérfarkas! Ha pedig mégis te lennél a vérfarkas, vajon ki tudod dumálni magadat és rá tudod kenni a gyanút egy ártatlan falusira?

A játék levezényléséhez (hogy a különböző karakterek mikor kerülnek sorra és mit csinálhatnak), egy telefonos applikáció is segítségül hívható.

A nagysikerű One Night Ultimate Werewolf magyar kiadása.

Ajánlott életkor: 8 éves kortól, legkedveltebb tini és felnőtt korosztályban csapatépítésre, táborba, valamint buli és party játékként

Játékosok száma: 3-10 játékos

Játékidő: 5-30 perc

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 27.
Szenzációs! Legjobb játék!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 12.
Mi módosítottunk a játékszabályon, hogy megnézhessük a kártyánkat éjszaka után is. Így nekünk sokkal jobb volt. Nagyon jót szórakoztunk! Nem is gondoltam volna, hogy nem csak felnőttek körében, de a gyerekekkel is jó lesz. Ügyesek voltak, jól érveltek, sokat nevettünk!

Kapcsolódó termékek