Unikornisos játékok

Unikornisos játékok, társasjátékok unikornissal. Minden ami unikornisos, vagy van benne bármilyen formában unikornis. Egyszarvúak imádóinak unikornisos kreatív játékok, társasjátékok gyerekeknek. Válogass az unikornis termékek között:
Rendezés:

Itt unikornisos játékokat találsz. Játék unikornist, vagy egyszarvúval ábrázolt kreatív játékokat, mint színezők, kifestők. De vannak társasjátékok is ebben a témában.

Kisebbeknek cuki unikornisos játékokat találsz. Nagyobbaknak már példáula a Schleich figuráit tudjuk ajánlani, mint szivárvány unikornist, vagy szárnyasat.

Mi az unikornis?
Mitikus állat, aminek fehér lóteste van, és a fején szarva. Középkor óta sok népnél találkozunk vele. Például Skócia nemzeti állata. Máshol címerállat volt, vagy mágikus képességeket, illetve gyógyító erőt tulajdonítanak neki.

Miért kedvencei a lányoknak?
Bizonyára a rajzfilmeknek is köszönhető, de általánosságban egy csoda és titokzatosság lengi körül ezeket a lényeket. A kislányok különösen szeretik a lovakat. A ló szabadságot jelent és egy életre szóló társat. Ez lehet az érzés mögött.

Az egyszarvú ábrázolása sokat változott az idők alatt, de körülbelül a középkorra tehető a jelenlegi, európai forma mondhatni végleges formája.

Árukereső.hu Árukereső.hu