Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Új játékok 2012 karácsonyra

Minden év szeptemberében a kiadók új játékokkal jelennek meg.

2012 év újdonságaiból gyűjtöttünk itt össze a teljesség igénye nélkül. Nagyon jó ötletek karácsonyra (gyerekeknek és felnőtteknek is), mert mindegyik  játék nagyon jól sikerült, jobbnak ígérkeznek mint az előző évek újdonságai, íme:

Kezdjük a legkisebbekkel. Az új, Bogyó Babóca Szülinapi meglepetés egy különleges játék. A játékválasztás során is érdemes olyan játékokat keresnünk gyermekeinknek, ahol a küzdelem egymás legyőzése helyett egymás edzésére, erősítésére és segítésére irányul. Segítsünk gyermekeinknek megtanulni igazi emberi kapcsolatokat kialakítani, ahol az önzetlenség, egymás segítése, a bajtársiasság, a jó testvérkapcsolat és az igaz barátságra való képesség kapja a főszerepet. 

 
Milyen más érzés, úgy befejezni egy társasjátékot, hogy utána a gyerek nem csapkod, vagy sír amiért nem Ő győzött.
Ebben a játékban nem egymás ellen játszanak a játékosok, hanem együtt próbálják megelőzni a méhecskét. Így aztán mindenki segíthet az éppen soron következőnek megtalálni a legjobb lépést.
 
Ebben fog segíteni az új Bogyó és Babóca kooperációs társasjáték, a „Szülinapi meglepetés”.
 
         
 
Nagy az igény olyan társasjátékokra, amelyekben nem egymás ellen játszanak a játékosok, hanem egy közös célt kell elérniük egymást segítve. Jelenleg kevés a választék az ilyen jellegű játékokból. A „Szülinapi meglepetés” egy hiánypótló társasjáték. Egy igazán szórakoztató játék, amely bár elég egyszerű ahhoz, hogy a kisebbek is tudják játszani, mégis elég izgalmas, hogy a nagyobbak - akár a felnőttek - is szívesen játszanak vele. Erre a játékra még a legádázabb kritikusok sem mondhatják majd, hogy csupán azért vásárolja mindenki, mert Bartos Erika grafikája, és a népszerű könyvsorozat figurái díszítik a játékot.
 
 
 
A sikerhez nagy valószínűség szerint az igényes kivitelezés is hozzá fog járulni. A már megszokott 18mm-es fa dobókockák mellett a bábuk is, a mesefigurákat ábrázoló színes fakorongok, a legjobb minőséget képviselő európai üzem termékei. Megveszem most a Bogyó Babóca Szülinapi meglepetés játékot itt...
 
 
Bill&Betty Bricks, avagy "Építkezés"  5 éves kortól, egy nagysikerű, új logikai-építő játék a Smart Gamestől. Egy kis tetrisz, egy kis logika...
Tartozik hozzá egy feladvány füzet. Miután választottál feladatot (megépítendő házat), meg kell építeni lépésenként haladva (egy-egy elemet beépítve) a házat úgy, hogy az embereket mozgatni kell az útból, viszont egyszerre csak egy emeletet tudnak menni.
 
 
A játék 60 feladványt tartalmaz.
Aki ismeri és szereti a Camelot Junior játékot, ezt se hagyja ki! A Camelotnál nehezebb játék, mert itt nemcsak el kell jutni Billel és/vagy Bettyvel valahova, hanem akár akadályozhatnak is az építkezés közben! Nem mindegy, hogy hova lépünk velük.
Újdonság a Smart Gamestől, és már sok díjat elnyert. Megveheted itt...
 
 A Colorpop 8 éves kortól egy igazán nem szokványos, különleges játék. Egy nagysikerű számítógépes játék (buborék pukkantó, ahol egymás mellett lévő, azonos színű buborékokat kell kippattintani, és a buborékokat eltüntetni) ihlette.  A Colorpop végre egy társasjáték ami elcsábít a számítógép mellől, fizikai valójában sokkal élvezetesebb, és egyedül és társaságban is lehet játszani.
 
 
Az azonos színű összefüggő részek egyszerre kinyomhatóak a táblából, a felszabaduló helyekre lecsúsznak a fölöttük lévő korongok, így a pálya folyamatosan alakul.
A cél, hogy minél többet gyűjts (nyomj ki a táblából)  titkos színedből (amit csak Te tudsz), és közben próbálj rájönni, hogy játékostársad milyen színnel lehet, és akadályozd őt. Ha megtetszett, megvásárolható, klikk ide...
 
 És végül ne feledkezzünk meg a 14 év feletti korosztályról sem, akik még szerencsére szeretnek játszani, karácsony estén az asztal köré ülni és élvezni egymás társaságát. A Good Friends egy nagyon jó társasjáték családi körben vagy baráti társaságban.
A játék közben kiderül, hogy mennyire ismerjük egymást és önmagunkat, miközben nagyon jókat nevetünk és jól érezzük magunkat. További részletek a Good Friends játékról itt, kattints ide...
 
   
 
További játék ajánlataink 2012 karácsonyra gyerekeknek és nagyobbaknak:
Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek