Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Trükkös ujjak - finommotorika fejlesztő játék - 600050

Kattints a képre több képhez
További képek
Trükkös ujjak
Trükkös ujjak - finommotorika fejlesztő játék - 600050
Ár:
3.390 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (13)
Életkor: 5 éves kortól, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
A Trükkös ujjak egy kimondottan finommotorika fejlesztő játék 5 éves kortól. A gyermek választ egy mintakártyát, majd a golyókat a rács alsó lyukain megpróbálja az ujjbegyével mozgatni, hogy a golyók a feladatlap szerint helyezkedjenek el.

Leírás

Trükkös ujjak készségfejlesztő játék

"Ügyes ujjak" - mintakirakó, kézügyesség fejlesztő játék. Az átlátszó tetejű kis doboz alulról lyukacsos, ezekbe a lyukakba ülnek bele a színes golyók. A feladat az, hogy a golyókat a mintakártyán láthat helyre mozgassa a gyermek alulról, az ujjait használva. Mivel mindkét kézre szükség van, ezért több szinten fejleszti a kisgyermek képességeit, készségeit. 

Válassz a mintakártyák közül.

Ujjaiddal mozgasd a golyókat ügyesen a rács lyukain (alulról). Ha nem finoman mozgatod, túlszaladhat. Légy ügyes! Jó játékot kívánunk hozzá!

 

Ajánlott: 5 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő 

 
Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
fejlesztő játékok óvodásoknak
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
montessori játékok
iskola előkészítő játékok
játékok 5-8 éveseknek
finom-motorika fejlesztő játékok

Játékszabály

A játék célja, hogy a játékosok az ujjaik segítségével elrendezzék a golyókat a dobozban a mintakártyáknak megfelelően. (a fehér körök a feladatlapon üres helyeket jelölnek).
A játék kezdete előtt rázzuk össze a dobozban a golyókat. A kártyákat keverjük össze és a színes felével lefelé helyezzük el azokat a játékosok elé.
A játék a legfelső kártya megfordításával kezdődik. A játékosok az ujjaikkal próbálják mozgatni a golyókat azért, hogy kirakják a kártyán látható mintát. Akinek ez először sikerül magához veszi a kártyát. Ez után a játék előröl kezdődik és egészen addig tart, amíg az összes kártya el nem fogy az asztalról. A játékot az nyeri, aki a játék végére a legtöbb kártyát gyűjti össze. 
A játék egyedül is játszható. Egyéni játék esetén nagyobbaknak célszerű időre játszani a játékot. A kártyák üres fele lehetőséget ad saját minták elkészítésére.

 

Vélemények

5.00
13 értékelés
5
(13)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 06.
Termékleíeásnak megfelelő, ügyesedő játék.
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 25.
Szuper játék! Ovis fiam imádja. Tényleg egyszerre logikai és ügyességi.
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 10.
Szuper játék!
Egyedül is játszható, de párban izgalmasabb.
Fejleszti a koncentrációt, kézügyességet, látást.
Csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 26.
Egyszerű, de nagyszerű játék. Elsősorban a finommotorika fejlesztésére gyerekeknek ajánlják, de idősebb embereknek is kiváló elfoglaltság lehet. Én a gyermekemnek vettem, de ismerősöm a 80 éves édesanyjának vásárolta meg ugyanezt a játékot, és bevált.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 22.
5 éves unokámnak rendeltem, nagyon élvezi. Nagyon jó elfoglaltság, hiszen ez logika és ügyesség - nem a számítógépet nyúzza.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 23.
Már régóta ismertem, és finommotorika fejlesztésre használom az oviban - most saját tanítványaimnak is rendeltem egy szettet :) Nagyon szeretik, szívesen játszanak vele. Természetesen mindig van, akinek nehezen megy - de idővel ügyesen használják ők is :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 25.
Kisunokámnak vásároltam meg ezt a terméket a finommotorika fejlesztésére gondoltam mindenképp.
Nagyon tetszett neki és ügyesen rakta ki a mintákat a feladatlap után.
Őszintén örülök, hogy rátaláltam erre a játékra, és máskor is fogom Önöket keresni.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 24.
Nagyon egyszerűen kezelhető, de fantasztikusan jó játék. Hatékonyan fejleszti a finom-motoros koordinációt. Csak ajánlani tudom. Az önellenőrzési lehetőség még külön vonzóvá teszi.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 22.
Hatéves fiamnak rendeltem, először nem tudott mit kezdeni vele, nehéz. Miután párszor együtt bökdöstük a golyókat, ráérzett, egyre ügyesebb. Figyelem, türelem, koncentráció, és egyre jobban élvezi. Már tervezi majd ő mit rajzol a kártyák hátára, ha kiraktuk mind! öröm nézni hogy milyen gyorsan fejlődik!
Mindenkinek ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 29.
5 éves lányomnak rendeltem, de ő túl nehéznek találja (vagy csak türelmetlen). Lehet ha majd ráérez, tetszeni fog neki. Viszont 9 éves nővére le sem teszi. (Azt gondoltam , hogy ő már idős ehhez). Neki nagyon tetszik, főleg ha valakivel versenyezhet.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2016. 07. 20.
A játék csillagos ötös. 5 éves kisfiamnak rendeltem, de a 3 éves öccse és a 8 éves nővére is szívesen játszik vele. Ami számomra nagy meglepetés volt, hogy 2 db 9x9 cm-es játékdoboz van benne, illetve a kártyák hátlapjára mi is készíthetünk feladványokat.
Nagy kedvenc lesz, azt gondolom.
| 5 / 5 csillag!
2016. 06. 24.
Koraszülött kis unokám (620 gr 26. héten) 6 éves, rendben van nagyjából mindene, még szemüveg sem kellett egyetlen elmaradása a finom motorika terén akad. Hasznos nagyon! Jó szívvel tudom ajánlani!
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 15.
6 éves fiam kapta finom motorikája fejlesztésére.Nagyon tetszik neki,pedig a játék maga nagyon egyszerű.