Termékek Menü
0

Trükkös ujjak - finommotorika fejlesztő játék (ED)

Trükkös ujjak - finommotorika fejlesztő játék (ED) Kattints a képre több képhez
Ár:
3.290 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2018. február 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 5 éves kortól, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

"Ügyes ujjak" - mintakirakó, kézügyesség fejlesztő játék...

Válassz a mintakártyák közül.

Ujjaiddal mozgasd a golyókat ügyesen a rács lyukain (alulról). Ha nem finoman mozgatod, túlszaladhat. Légy ügyes! Jó játékot kívánunk hozzá!

 

Játékszabály
A játék célja, hogy a játékosok az ujjaik segítségével elrendezzék a golyókat a dobozban a mintakártyáknak megfelelően. (a fehér körök a feladatlapon üres helyeket jelölnek).
A játék kezdete előtt rázzuk össze a dobozban a golyókat. A kártyákat keverjük össze és a színes felével lefelé helyezzük el azokat a játékosok elé.
A játék a legfelső kártya megfordításával kezdődik. A játékosok az ujjaikkal próbálják mozgatni a golyókat azért, hogy kirakják a kártyán látható mintát. Akinek ez először sikerül magához veszi a kártyát. Ez után a játék előröl kezdődik és egészen addig tart, amíg az összes kártya el nem fogy az asztalról. A játékot az nyeri, aki a játék végére a legtöbb kártyát gyűjti össze. 
A játék egyedül is játszható. Egyéni játék esetén nagyobbaknak célszerű időre játszani a játékot. A kártyák üres fele lehetőséget ad saját minták elkészítésére.
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 23.

Már régóta ismertem, és finommotorika fejlesztésre használom az oviban - most saját tanítványaimnak is rendeltem egy szettet :) Nagyon szeretik, szívesen játszanak vele. Természetesen mindig van, akinek nehezen megy - de idővel ügyesen használják ők is :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 25.

Kisunokámnak vásároltam meg ezt a terméket a finommotorika fejlesztésére gondoltam mindenképp.
Nagyon tetszett neki és ügyesen rakta ki a mintákat a feladatlap után.
Őszintén örülök, hogy rátaláltam erre a játékra, és máskor is fogom Önöket keresni.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 24.

Nagyon egyszerűen kezelhető, de fantasztikusan jó játék. Hatékonyan fejleszti a finom-motoros koordinációt. Csak ajánlani tudom. Az önellenőrzési lehetőség még külön vonzóvá teszi.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 22.

Hatéves fiamnak rendeltem, először nem tudott mit kezdeni vele, nehéz. Miután párszor együtt bökdöstük a golyókat, ráérzett, egyre ügyesebb. Figyelem, türelem, koncentráció, és egyre jobban élvezi. Már tervezi majd ő mit rajzol a kártyák hátára, ha kiraktuk mind! öröm nézni hogy milyen gyorsan fejlődik!
Mindenkinek ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 29.

5 éves lányomnak rendeltem, de ő túl nehéznek találja (vagy csak türelmetlen). Lehet ha majd ráérez, tetszeni fog neki. Viszont 9 éves nővére le sem teszi. (Azt gondoltam , hogy ő már idős ehhez). Neki nagyon tetszik, főleg ha valakivel versenyezhet.
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 20.

A játék csillagos ötös. 5 éves kisfiamnak rendeltem, de a 3 éves öccse és a 8 éves nővére is szívesen játszik vele. Ami számomra nagy meglepetés volt, hogy 2 db 9x9 cm-es játékdoboz van benne, illetve a kártyák hátlapjára mi is készíthetünk feladványokat.
Nagy kedvenc lesz, azt gondolom.
| 5 / 5 csillag!
2016. 06. 24.

Koraszülött kis unokám (620 gr 26. héten) 6 éves, rendben van nagyjából mindene, még szemüveg sem kellett egyetlen elmaradása a finom motorika terén akad. Hasznos nagyon! Jó szívvel tudom ajánlani!
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 15.

6 éves fiam kapta finom motorikája fejlesztésére.Nagyon tetszik neki,pedig a játék maga nagyon egyszerű.
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációval vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor az űrlapunkat töltsd ki a legfelső menüsorban a Vevőszolgálatra kattintva, a reklamációt ne ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni! Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő