Termékek Menü
0

Törtek torony - törtek gyakorlása játékosan LER2509 (LR)

Törtek torony - törtek gyakorlása játékosan LER2509 (LR) Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
5.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2018. február 27.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 9 éves kortól, 2-4 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

Törtek tanulása, gyakorlása játékosan ezzel az oktató játékkal. Vizuálisan megjeleníti a törteket, ezáltal könnyebb a megértése, tanulása.

Ötletek:
- Szedd szét majd rakd össze a darabokat egy egésszé!
- Rakj össze különböző tizedestörtekből egy oszlopot, és rakd mellé a hányados törttel jelölt oldalukkal az azonos darabokat. Kezdjétek az egy egésszel!
- Rakd egymás mellé az összerakott oszlopokat, és nézd meg, hogy hol vannak egyenlő vonalak! Például az 1/2 és 2/4, 4/8 egy magasságban van. Egyszerűsítsd ezáltal a törteket!
- Szedd szét a darabokat, és próbálj különböző méretekből egyforma magasságokat összerakni. Írd le a végeredményt, rajzold le egy egyenesre
- 3/5-höz mennyi kell, hogy 1 egészet kapjunk?
- Egy egyenesen jelöljük be az arányokat. Húzzunk egy vonalat, és például az 1/4-et jelöljük be, majd a 2/4-et az egyenesen.
- házifeladat ellenőrzéséhez is kíváló
 
Egy torony magassága 12cm. Három oldalukon vannak feliratozva a kockák: tört, tizedes tört és százalék, és egy üres oldal.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációval vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor az űrlapunkat töltsd ki a legfelső menüsorban a Vevőszolgálatra kattintva, a reklamációt ne ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni! Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő