Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Tipp Kick asztalifoci vélemények

2017. 02. 16. 20:31:36

Kipróbáltuk a Tipp Kick focijátékot

Mindenki, aki a családból kipróbálta és játszott vele, imádta! Hangos lett az étkező, mivel a játékot az étkező asztalon játszottuk. Nézőink is hamar lettek, akik nem játszottak, gyorsan körénk gyűltek.

Az adrenalin hamar felfutott, a játék nagyon izgalmas!

Miből áll a Tipp Kick asztali focijáték? Egy kigurítható megrajzolt focipályából, két kapuból, két kapusból és két csatárból, továbbá két focilabdából.

A csatárok fején lévő gombot megnyomva előrelendítik a lábukat, és így rúgnak a labdába. A játék során szükség van az ügyes kezekre és térlátásra.
A kapusok gomb lenyomásával nagyon viccesen hirtelen jobbra vagy balra vetődnek, így védik ki a feléjük guruló labdát.

 

Ha már ügyes vagy, akkor a labdát úgy tudod megrúgni, hogy magasabbra is tud repülni, tehát a profik már a jobb vagy bal felső sarokba is tudnak gólt lőni!

Előnyei:
Akár játékszabály elolvasása nélkül is elkezdhető. A viták elkerülése végett azért jobb ha elolvassuk a szabályt és aszerint játsszuk.

Sok játékkal játszunk, sokat van lehetőségünk kipróbálni, de ilyen izgalmat ritkán érzek játék közben.

Van egy kis rugósfocis retro érzés is a játék során. A focisták nagyon viccesek, ahogy rugják a labdát. A kedvenceim mégis a kapusok vetődése. Ha megnyomod a gombot, akkor jobbra vagy balra vetődik.

A játékfelület játék után könnyen összetekerhető, így jóval kisebb helyet igényel, mint például egy rugós foci vagy egy csocsó.

Hátránya a játéknak:

A focilabdák eléggé hamar szétestek, de megragasztható könnyen, csak meglepő volt. Pillanatragasztóval túlestünk ezen a kis kellemetlenségen, és folytattuk is a játékot, mert egyértelmű volt, hogy folytatjuk!
A játékosok viszont igen strapabíróra sikerültek, fémből vannak, nem műanyagból! Kézzel festett bábuk, melyek megadják a játék hangulatát.

A focipálya néha „huplis” lesz játék közben (a játék hevében), érdemes néha kisimítani a felületét, hogy egyenesen menjen rajta a labda.

A focilabda eléggé messze el tud gurulni, pláne ha az asztalon játszunk. Csak a drágább változatoknál van szegély a pálya szélén. De ezt is megoldottuk. Könyvekkel és egyéb dolgokkal körberaktuk, hogy ne kelljen a labda után rohangálni állandóan.

Mindent összevetve egyértelműen a család kedvence lehet ez a játék. Még azoknak is, akik különösebben nincsenek oda a fociért. Akik pedig szeretik a focit, kihagyhatatlan!

A Tipp Kick már 1924 óta létező asztali foci játék. Magyarországon a szerencsések külföldről juthattak hozzá régebben. Most az Okosjáték jóvoltából már itthon is kapható és játszható!

A TippKick az egyik legélvezetesebben játszható asztali foci a világon! Az Okosjáték Boltban ki is próbálhatod Budapesten a 16. kerületben a Veres Péter út 99-ben! Gyere, várunk játszani!

TippKick megvásárolható az Okosjáték játékboltban és webáruházban, keresd a focis játékok között itt >>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek