Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Társasjáték szaküzlet Budapest

Budapesten egy olyan társasjáték szaküzlet vár, ahol az eladók szakértők. Ismerik a játékokat, a társasjátékok közül sok nyitott példányban is van a boltban, így a dobozba is belenézhetünk. 

Ha szeretnénk, ki is kölcsönözhetjük, mielőtt megvásárolnánk, így biztosan nem zsákbamacskát veszünk.

Melyik ez a játékbolt? Az Okosjáték játékbolt, mely a 16. kerületben található a Veres Péter út 99-ben. Kívülről nem is tűnik fel, hogy milyen kincsek találhatóak a boltban. Webáruházuk is van, de a Veres Péter úti játékboltban rátalálhatsz a polcokon megbúvó ritkaságokra is, amiket a webshopban nem találsz meg, de máshol sem.

Itt tanácsot kérhetsz, ha társasjátékot keresel. Nagyon kedves és segítőkész eladók várnak szeretettel.

A választékban elsősorban családi társasjátékokat találsz meg. Vannak felnőtt, összetett, úgynevezett "gamer" játékok is, de ezekből kisebb a választék.

Az eladók folyamatosan tájékozódnak a nemzetközi és magyar díjas társasjátékokról, így ebben is tudnak segíteni, hogy melyek a szakmai vagy közönség díjas társasjátékok.

Az Okosjáték játékbolt szervezésében egy évben egyszer megrendezésre kerül a Játékválasztó esemény, ahol több mint 200 társasjátékot lehet kipróbálni. Részletesebben a Játékválasztó eseményről itt olvashatsz >>>

Az Okosjáték webáruházat itt találod: www.okosjatek.hu

Az Okosjáték játékboltot itt: 1163 Budapest, Veres Péter út 99. Játékbolt további információ itt >>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek