Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Társasjáték bulikra, partikra, házibuliba

Társasjátékot keresel baráti összejövetelekre? Szilveszter estére, ha inkább otthon maradnánk a szilveszteri buli helyett, szülinapokra, házibulikra, mert nincs jobb, mint egy társasjáték parti a barátokkal. Íme 10 társasjáték, amivel garantált a szórakozás és a nevetés!

1.Activity Irkafirka társasjáték

Az Activity család legújabb tagja kifejezetten a bulikhoz tervezve! Nem baj, ha nem tudsz rajzolni! A játék annál viccesebb lesz! :-)
A fejedre erősített rajztáblán kell lerajzolnod a feladványt, így mindenki láthatja mit csinálsz, csak te nem. Két próbálkozásod van, ha elsőre sikerül a többieknek megfejtenie a feladványt, akkor dupla pontot kapsz!

Mi kipróbáltuk, bekerült a kedvenc partyjátékok közé!

http://www.okosjatek.hu/activity_irkafirka

2.Aljas hetes - Die fiesen 7 kártyajáték

Azt hiszed tudsz 7-ig számolni? Hát nagyon tévedsz! Gengszterek között nem fog menni! Szivatós, számolós, röhögős, fergeteges partijáték Jacques Zeimettől, a Csótánysaláta szerzőjétől. A nevetés és az élmény garantált!

http://www.okosjatek.hu/aljashetes

3.Imagine társasjáték

Te vagy az asszociációs játékok királya? Rá tudnál vezetni másokat úgy is a megoldásra, hogy nem mutogathatsz és hangot sem adhatsz ki? Próbáld ki a formabontó Imagine társasjátékot és legyél te a legkreatívabb játékos! Használd a fantáziádat és készíts elképesztő alakzatokat, hogy rávezesd játékostársaidat a megoldásra!

Imagine társasjáték >>

4.Fedőnevek társasjáték - Codenames világsiker magyar kiadása

A Fedőnevek társasjáték a világ legkedveltebb szójátéka, party játéka! Legyél Te is titkos ügynök, fedd fel a többi ügynök kilétét! A játékosok csapatokat alkotnak, és igyekeznek az összes ellenséges ügynök fedőnevét felfedni. Hogy hogyan? Egyikük a feladatkártya jelöléseinek megfelelően megpróbál a kirakott szavakból minél többet összekapcsolni egyetlen fogalommá, amit a társainak vissza kell fejteniük, hogy vajon mely szavakra utalhatott velük? A tévedés azonban végzetes lehet, és akár az ellenfél csapatának jelenthet pontot!
Asszociáció, következtetés, de legfőképpen a másik fejével való gondolkozás - ezt nyújtja a Fedőnevek, az új generációs parti játék!

www.okosjatek.hu/fedonevek

5.Mysterium társasjáték

Rejtélyes gyilkosság történt az ősi kastélyban. A ti feladatotok kideríteni a titkot... A tettes semmi nyomot nem hagyott maga után, a rendőrség tehetetlen - az ügy felgöngyölítése a játékosokra vár!
Egyikük, az áldozat szelleme festett álomkártyákat ad a társainak, akik, mint tapasztalt médiumok, egymást segítve próbálnak meg rájönni, hogy a felkínáltak közül ki, melyik eszközzel és hol követte el a gyilkosságot? Borzongatóan misztikus társasjáték, ahol semmi sem az, aminek látszik!

http://www.okosjatek.hu/mysterium

6.Bang társasjáték, vicces, izgalmas vadnyugati kártyajáték

A BANG társasjáték egy igazi western hangulatú játék, amelyben egy csapat ravasz bandita és egy elszánt  seriff küzd egy mással. A seriffet inkognitóban dolgozó seriffhelyettesek segítik, de feltűnik a színen egy renegát is, aki saját céljai eléréséhez ki akarja használni a harcoló feleket!

http://www.okosjatek.hu/bang_tarsasjatek

7.Tabu társasjáték

A Tabu a tiltott szavak és jókedv társasjátéka!...Minimum 4 játékos részére!
Húzz egy kártyát, írd körül a kártyán szereplő szót, amit csapattársaidnak kell kitalálni. De vigyázz, nem használhatod a megadott szavakat. Amennyiben kimondod a tiltott, tabu szót, ellenfeleid megnyomják a dudát, és az a kártya többé nem érvényes. Ha sikerül kitalálni a szót, előreléphettek a játékmezőn! Legyen a Te csapatod a leggyorsabb a Tabu társasjátékban, és nyerjétek meg a játékot.

www.okosjatek.hu/tabu_tarsasjatek

8.Concept társasjáték, családi vagy party társasjáték

A Concept társasjátékban beszéd nélkül, képek segítségével kell rávezetned játékostársad a feladvány megoldására. Csak ha nevetsz, akkor adsz ki hangot, asszociációs kitalálós társasjáték. Barkohba szavak nélkül, képekre való mutogatással. Nagyon egyedi, izgalmas társasjáték. Például ha a feladvány napóra, megjelölöd a táblán a "tárgy", "idő" képet és a napot. Ez egyszerűbb feladvány, de vannak nehéz feladványok is, ahol akár 10 jelzőt is fel kell tenned.

www.okosjatek.hu/concept_tarsasjatek

9.Tick -Tack Bumm társasjáték

Villámgyors, bombajó szójáték! ...

A játék menete:

1. Dobjunk egyet a különleges dobókockával!

2.Indítsuk el a Tick-Tack Bumm-ot

3. Csapjuk fel a legfelső kártyát! Ezután a játékosoknak villámgyorsan kell szavakat kitalálniuk a kártyán lévő betűkombinációkkal, és ha ez sikerül, gyorsan tovább kell adni a soron következő játékosnak a Tick-Tack Bumm-ot. Ha például a kártyán a HI szótöredék van, akkor: hibás, hihetetlen, hideg, elhisz stb. Kétszer ugyanazt a szót nem lehet mondani. A ketyegő Tick-Tack Bumm így jár kézről kézre, míg az idő le nem jár. Akinek ekkor kezében van a Tick-Tack Bumm, az kapja meg a kártyalapot, majd új kör kezdődik egy új kártyával. Az győz, akinek a 13. kártya felvételének idején a legkevesebb kártyája van.

www.okosjatek.hu/tik_tak_bumm_267

10.Dixit társasjáték, az év társasjátéka

Végül, de nem utolsó sorban a személyes kedvencem!

Dixit társasjáték az év játéka volt 2010-ben, azóta is töretlen sikerű! A sejtelmesen fogalmazás és szárnyaló képzelet izgalmas társasjátéka...

Válassz egy képet, mondj róla valamit, majd a többiek is választanak a saját képeik közül egy olyat, ami az általad mondottakra legjobban hasonlít.  A választott képeket megkeveritek, kirakjátok képpel felfelé és mindenki tippel, hogy melyik kép lehetett a Tied (melyikről meséltél te). Pontot az kap, aki kitalálta, valamint az is, aki olyan képet tett, amiről mások azt hitték, hogy azt az rakta, aki éppen mesélt. A mesélő akkor kap pontot, ha legalább egy ember kitalálta, hogy melyik az ő képe, de nem mindenki! Nem is olyan könnyű úgy egy képről mesélni, hogy az legalább egy embernek felismerhető legyen, de azért ne legyen olyan egyértelmű, hogy mindenki kitalálja. Gyönyörűen illusztrált kártyalapok!

www.okosjatek.hu/dixit_tarsasjatek

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek