Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Társasjáték bolt

Társasjáték bolt - Okosjáték Budapest 1163 Veres Péter út 99. H-P 10-18, Szombat 10-13
                                                                                          Társasjáték webáruház itt >>>

Az Okosjáték társasjáték bolt Budapesten található a 16. kerületben. Sokan többszáz kilométerről eljönnek hozzájuk, mert egy különleges társasjáték bolt.

Az eladók ismerik a játékokat, "kötelező" nekik kipróbálni a társasjátékokat, hogy el tudják mondani a vevőnek, hogyan kell játszani. Továbbá hogy a vevő igényei szerinti legjobb társasjátékot tudják ajánlani.

Több mint 200 kinyitott társasjátéka van a boltnak. A társasjátékok kölcsönözhetőek is, hogy ne zsákbamacskát vegyünk ha hosszabb távra keresünk a családnak vagy baráti társaságnak igazán jó társasjátékot, amit az évek alatt többször is előveszünk, nem kerül a szekrény mélyére vagy a polcra porosodni.

Az Okosjáték Társasjáték boltnak Társasjáték klubja is létezik. Elsősorban gyerekes családokat várnak a klubba, ahol megismerkedhetnek a társasjáték kedvelők az újdonságokkal, de olyan is előfordult már, hogy egy család elhozta a vásárolt társasjátékát amivel nem tudtak játszani, mert nem értették pontosan a játékszabályt. A klubban pedig elmagyarázták a játékmenetet, azután pedig már játszhatott a család a játékkal.

Sok egyedi, máshol nem található társasjátékot is lehet találni az Okosjáték Társasjáték boltban. Vannak magyar társasjátékok, kézműves társasjátékok, valamint díjnyertes, ritka társasjátékok.

Érdemes személyesen ellátogatni hozzájuk, mert amiből csak pár darabot tudnak beszerezni, a webáruházukban nem találod, viszont a játékboltban nagy kincsekre lelhetsz a játékbolt polcain.

Sokszor előfordult már, hogy máshol nem volt kapható egy társasjáték, de az Okosjáték boltban igen. A legkedveltebb társasjátékokból jelentős készlettel rendelkeznek.

Az Okosjáték milyen játékbolt igyekszik lenni? Szerintük milyen egy jó társasjáték bolt? "Igyekszünk olyan társasjátékokat a polcainkra rakni, amik valóban, több éven át örömet okoznak a gyerekeknek és szüleiknek. Nem arra törekszünk, hogy a TV-ben reklámozott játékokat árusítsuk. Ezáltal jóval nehezebb dolgunk is van. Teszteljük a játékokat. Persze nincs olyan játék, ami mindenkinek tetszik. Más a gyerekek és felnőttek ízlése, más jellegű játékokat keresnek. Folyamatosan figyeljük a nemzetközi és hazai szakmai díjazásokat, véleményeket a társasjátékokról. Vannak olyan játékok, amik a nemzetközi piacon már sikeresek, de hazánkban még kevésbé ismertek. Nálunk sok megtalálható ezekből a társasjátékokból. Nehezebb a dolgunk, mert nem támogatja őket TV reklám. Viszont aki betér hozzánk, tudja, hogy hozzáértő segítséget kap, így valószínű, hogy valóban olyan társasjátékot vihet haza a boltból, amivel sok éven át szívesen játszanak és valóban leköti a gyermeket. Ha valaki betér a játékboltba, szinte elveszettnek érzi magát. A társasjátékok dobozáról semmi nem derül ki a legtöbb esetben. Nálunk sok társasjáték nyitva van, bele lehet nézni, elmondjuk a játékszabályát röviden. Akár még ki is lehet kölcsönözni, ha valaki a 100% biztosra szeretne menni, hogy olyan társasjátékot vegyen ami tuti siker lesz. A jó hírnevünket viszik kedves vásárlóink, ami többet ér nekünk, mint a TV vagy egyéb reklám." - Vágó Erika, az Okosjáték Társasjáték Bolt tulajdonosa.

A névtől, hogy "Okosjáték" sokan megijednek, pedig sok könnyed és vicces társasjátékot is lehet kapni. Az Okosjáték játékbolt budapesti elérhetősége itt >>>

Társasjáték bolt vevőszolgálat elérhetőségéhez kattints ide >>>

OLVASD EL MÉG:

Hogyan válasszunk társasjátékot >>>

Társasjáték tesztek, társasjáték vélemények >>>

Kölcsönözhető társasjátékok >>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek