Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Szórakoztató mozgásfejlesztő játékok gyerekek számára

Szórakoztató mozgásfejlesztő játékok gyerekek számára

Nem szeretnéd azt látni, hogy gyermekeid a hétvégéken otthon ülnek a tévét bámulva? A megoldás végtelenül egyszerű! Látogass el webáruházunkba és válassz egyet megannyi mozgásfejlesztő játékunk közül, majd irány a szabad levegő! 

Rengeteg olyan mozgásfejlesztő játékkal szolgálunk, amelyekkel kellemesen eltölthettek egy napot a szabadban különböző szórakoztató játékok társaságában. Ugrálókötél, ping pong szett, Yoga Spinner, Air Power Soccer, és még sorolhatnánk. Megannyi kiváló szabadtéri és szabadidős játék közül válogathattok, melyek között garantáltan találtok megfelelőt akár az egész család számára! A Yoga Spinner például egy mókás játék, amellyel beléphettek a jóga világába. Nincs más feladat, mint megforgatni a kereket, és már indulhat is a móka.

Tíz másodpercig kell megtartani egy bizonyos pozíciót és a játékos már kapott is egy kártyát! De a fehér kártya mindig páros pozíció, ezért keresni kell egy társat is! A Yoga Spinner remek családi elfoglaltságot jelenthet, ha jó idő van és senki sem szeretne otthon maradni. Hasonló izgalmakat tartogat az óriás tollas szett, mellyel kicsik és nagyok egyaránt játszhatnak a szabad levegőn.

Ez első sorban a kisebbek számára kifejlesztett, a szokásostól jóval nagyobb, de továbbra is könnyű tollaskészlet, mely remek választás, ha egy minőségi mozgásfejlesztő játékot kerestek! Webáruházunkban minden termékünkről részletes leírást találtok és kedvetekre böngészhettek termékeink között. Ha valami megtetszett, akkor a rendelés leadása csupán pár kattintás! Szeretettel várunk mindenkit!

Tartalomhoz tartozó címkék: játék mozgásfejlesztő játékok