Színezők és kifestők

Színezők, kifestők lányoknak és fiúknak:

Kreativitás színekben - Fedezd fel egyedi színezőinket!

Merülj el a színek varázslatos világában és találd meg a tökéletes színezőt, ami inspirálja a kreativitásod! Válogass a széles választékunkból, melyben minden korosztály megtalálja a kedvenc mintáit és témáit.

Alkosd meg a saját műalkotásaidat a kifestők segítségével!

Engedd szabadon a festői tehetségedet és hozz létre csodálatos műveket a kifestőinkkel! Legyen szó állatokról, tájképekről vagy mesés világokról, nálunk mindent megtalálsz a művészi kifejezéshez.

Varázsolj vidámságot színezőinkkel!

Relaxálj és tölts egy kis időt színezéssel! A kiváló minőségű színezőink garantáltan mosolyt csalnak az arcodra. Tedd felejthetetlenné a kikapcsolódást és élvezd a színek játékát!
 

Rendezés:

Színezők, kifestők nagyon sok gyermek kedvencei. Egészen kicsi kortól már el lehet kezdeni. Érdemes az ujjal festést kezdeni, majd később már színesceruzát, filctollat, és ecsetet is kézbe vehet a gyermek a színezéshez.
Ha nem szeretnénk, hogy maszatoljon alkotás közben, akkor érdemes a vízzel festést, vízzel színezést választani.
Ha a gyermek nem szeret színezni, de szeretnénk, hogy az írás előkészítése miatt gyakorolja a vonaltartást, érdemes olyan készletet választani, ahol kis erőfeszítéssel, rövid idő alatt nagyon szépet lehet alkotni. Így a türelmetlen gyerekek, akik még nem tudnak sokáig egy helyben ülni, hogy alkossanak gyors sikerélményt kapnak, ami túllendítheti őket ezen, és megszeretnek rajzolni, festeni.
Nagyobb gyerekeknek, tiniknek a Djeco francia színezők és kifestők szemet kápráztatóak, sokszor különleges technikával lehet színezni, így változatosabbá teszik az alkotást.

Gyakran ismételt kérdések

1. Milyen anyagokból készülnek a színezők és kifestők? 

Főleg papírból és kartonból, de található köztük néhány műanyag kiszínezhető állatka is..


2. Hány oldalasak általában a színezők és kifestők?

A termékek leírásában megtalálható, hogy hány színezhető oldalt tartalmaz a készlet.


3. Milyen korosztálynak ajánlják a színezőket és kifestőket?

Vannak színezők a legkisebbeknek is, 2 éves kortól, de főleg az óvodás korosztálynak ajánljuk a kifestőket, hiszen a színezés segít a kézügyesség, finommotorika fejlesztésében, így jó gyakorlás az iskola előtt állóknak, de vannak színezők nagyobbaknak, iskolásoknak, sőt felnőtteknek is.


4. Hogyan lehet letölteni vagy kinyomtatni a digitális színezőket és kifestőket?

Kattints rá a képre, amit ki szeretnél színezni, töltsd le a számítógépedre, majd nyomtasd ki, vagy már a böngészőből is ki tudod nyomtatni a képet a kis nyomtató ikonra kattintva.


5. Milyen típusú ceruzákat vagy filctollakat ajánlanak a színezőkhöz és kifestőkhöz?

Sok készlet tartalmazza a festéket, ceruzát, filcet, amivel a lapok kiszínezhetők, de ha nem, akkor azok sima színes ceruzával, papírra való filctollal kiszínezhetők.


6. Hol találhatok további ingyenes színezőket és kifestőket az interneten?
Itt ingyenes,nyomtatható kifestőket találsz gyerekeknek >>

Bevonunk az izgalmas játékok világába

Árukereső.hu Árukereső.hu