Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Szabadulószoba játék a Thinkfuntól

2016. 06. 01. 00:00:00

A ThinkFun, Inc. bemutatja a világszerte népszerűvé vált szabadulószoba játék első otthon játszható változatát

A világ első otthoni szabadulószoba játéka! Mostantól az otthonodban is megrendezheted saját szabadulós játékodat a ThinkFun, Inc. új, "Escape the Room", a "Csillagles-villa rejtélye - szabadulószoba" társasjátékával. Magyar nyelven is megjelent "A csillagvizsgáló rejtélye" néven.

Szabadulós játékokat, szabadulószobás társasjátékokat keresel, amiket otthon is lejátszhatsz? Kattints ide: Szabadulós játékok

ALEXANDRIA, Va., 2016. febr. 10. /PRNewswire/ -- Világszerte egyre több városban terjednek az olyan szabadulós játékok, ahol a résztvevőknek az a feladata, hogy különféle tárgyak felkutatásával és rejtvények megoldásával kiszabaduljanak egy bezárt szobából. Mostantól bármely közönséges szobában rendezhetünk ilyen játékot a ThinkFun, Inc. "Csillagles villa rejtélye" elnevezésű otthoni társasjátékával. 

A világ első otthoni szabadulószoba játéka, a "Csillagles villa rejtélye" során a játékosok feladata, hogy a rendelkezésre álló idő alatt megfejtsék a város köztiszteletben álló csillagászának titkát, és kiszabaduljanak a szobából anélkül, hogy egyetlen zárat is kinyitnának. A részvevőknek helyszínkártyákat, lezárt borítékokat és egy ún. megoldáskereket kell használniuk, hogy különböző rejtvényeket fejtsenek meg és a szabadulás kulcsainak nyomára bukkanjanak, mielőtt kifutnának az időből.

„A "Csillagles villa rejtélye" megalkotásához számos működő szabadulószoba játékot tanulmányoztunk, hogy rájöjjünk, miképp lehet hiteles, kihívással teli és izgalmas egy bárhol játszható hasonló játék” - nyilatkozta Bill Ritchie, a ThinkFun, Inc. igazgatója és társalapítója. – „A kritikus gondolkodásra, kreativitásra és csapatmunkára ösztönző játék nagyszerű közös szórakozást kínál az egész családnak.”

A ThinkFun, Inc. egyedülálló online súgórendszerrel is segíti a játékosok kiszabadulását, valamint különböző jelmez- és dekorációs ötleteket is ajánl a játékélmény fokozására. A "Csillagles villa rejtélye - szabadulószoba" társasjáték 10 éves kor felett ajánlott, 3 vagy több játékos játszhatja, az ideális csapatlétszám 6-8 fő. Ajánlott fogyasztói ár: 21.99 USD. Megjelenés: 2016 márciusában.

A ThinkFun, Inc.-ről

A ThinkFun, Inc. már 30 éve küldetésének tekinti, hogy olyan játékokat készítsen, melyek kíváncsiságra ösztönöznek, bizalmat építenek és a tanulásra egy életen át nyitott embereket nevelnek. Társasjátékai a játékos tanulás izgalmát kínálva segítik a tudomány, a technológia, a mérnöki tudományok, a művészetek és a matematika iránti érdeklődés felkeltését (ezek közös angol elnevezése a szavak kezdőbetűiből: STEAM). Az innováció, a kreativitás, az érték és a szórakoztatás az a négy fő elem, amely köré minden játékuk fejlesztése épül. Céljuk, hogy játékosaik elméjének lángra lobbantásával megváltoztassák számukra a világot.

Forrás: www.thinkfun.com ThinkFun, Inc.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek