Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Szabadtéri játékok gyerekeknek

A szabadtéri játékok gyerekeknek úgy lettek megalkotva, hogy szórakoztató kikapcsolódást biztosítsanak, sőt a készségek fejlesztése sem szorul háttérbe.

A játszás már önmagában számos pozitívummal jár. A fantázia, a képzeletvilág kiteljesedik, ami a gyermekek életében prioritást élvez. Ők így tudják levezetni lelki problémáikat, a nap folyamán felgyülemlett feszültségeket. Érdemes figyelned gyermeked „színházát”, mert a maga alkotta jelenetek sokat elmesélnek belső világának állapotáról.

A kerti játékok keretet adnak a kinti szabadidő eltöltésének, ami azért nem egy utolsó szempont. Hiszen az udvari csodavilág mindig nagyon érdekes, megannyi felfedezésre váró, rejtett zuggal, búvóhellyel. Ezeknek persze gyermeked örül, de valószínűleg te a nyugodtabb kikapcsolódás híve vagy, nem a sufniban bújócskát játszós fajtának.

A szabadtéri játékok gyerekeknek pótolják az udvari rosszalkodás perceit, mégis többet nyújtanak az egyszerű csintalanságnál. Lefoglalják a játékosokat, készség, képesség szinten fejlesztve őket, miközben ők csak a vidámság, jókedv, szórakozás pillanatait élik meg, tiszta szívből.