Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

LR Snap it up! kártyajáték - LER 3044 NFT

Kattints a képre több képhez
Ár:
4.390 Ft
3.890 Ft
Kedvezmény: 11%
Kizárólag WEBÁRUHÁZAS akció:
- 2019. 12. 31.
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2019. november 22.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 6 éves kortól
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

A Snap it up! egy gyors, pörgős matematikai játék, amelyben az összeadást és a kivonást gyakorolhatjuk. Minél gyorsabban váltogasd a lapjaidat, hogy helyes matematikai megoldásokkal rukkolj elő. Az első játékos, aki 3 helyes megoldást talál, nyer!

A játék célja: Te legyél az első, aki három helyes állítást (összeadást/kivonást) rak össze.

Először is válogassátok szét a szám kártyákat (lila kártyák sárga számokkal) az eredmény kártyáktól (fekete kártyák zöld számokkal). A fekete kártyákat tegyétek az asztal közepére lefordítva. A játékosok közt osszátok szét az összes lila kártyát. A játékosok 3 lila kártyával kezdenek, ezt a kezükbe fogják, míg a többi lila kártyából egy húzópaklit képeznek lefordítva, maguk mellé helyezve.

A kezdő játékos (döntsétek el, hogy ki legyen az) felfordít egyet az asztal közepén lévő kártyák közül, és „Gyerünk!” felkiáltással elindítja a játékot.

A játékosok egyszerre elkezdik nézni a lapjaikat és megpróbálnak egy igaz állítást összerakni a kártyáikból és a felfordított fekete lapból. A játékosok használhatnak 2, vagy akár 3 kártyát is a kezükből, a lényeg, hogy az összeadás, kivonás összege a fekete kártyán lévő szám legyen. Figyelem: a játékban nincsenek összeadás és kivonás jelek, a játékosok fejben végzik ez a műveletet, és a felhasznált kártyákat lehelyezik maguk elé. Pl. az asztal közepén lévő fekete lap egy 6-os. Ha a kezünkben van egy 2-es és egy 4-es, már van is egy helyes megoldásunk, ugyanis 2+4=6.

Ha egy játékos nem tud a kártyáival helyes állítást mondani, kiválaszt egyet a kártyái közül, leteszi maga elé balra és húz egyet a jobb kezénél lévő húzópakliból.

Addig dob, húz, míg nem talál helyes megoldást.

A játékosoknak 3-nál több kártya nem lehet a kezükben!

Amelyik játékos először rak össze egy helyes összeadást, kivonást, az elveszi az asztal közepéről a fekete kártyát, maga elé teszi a felhasznált lapokkal együtt és felcsap egy új fekete lapot.

Majd újra kezdődik az egész, a játékosok keresik a helyes megoldásokat, eldobnak kártyát, húznak a saját húzópakliukból.

Ám ha saját húzópaklink elfogyott, akkor sincs még vége a játéknak, ugyanis húzhatunk a mellettünk jobbra ülő játékostársunk dobópaklijából.

Mikor az első játékos helyes megoldást tesz le, bekiabálja „Snap”, ha a második helyeset teszi le, bekiabálja „It”, és a harmadiknál „Up-ot” kiált. Ekkor a játékosok megállnak és ellenőrzik, hogy helyes-e a három állítás, amit a leggyorsabb játékos talált, ha igen, ő nyert.

Ha bármelyik állítás hibás, a fekete kártya visszakerül az asztal közepére és a játék folytatódik.

Wild Card: Ez a joker a játékban, bármely lila számos kártya helyettesíthető vele.

Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 2 vagy több fő
Játékidő: 20 perc 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!