Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Smartmax My First Sounds & Senses: csörgő, szenzomotoros és mágneses játék egyben

Kattints a képre több képhez
További képek
Smartmax My first sounds and senses
smartmax  érzékelés
smartmax sounds and sense
smartmax mágneses csörgőépítőjáték
smartmax érzelmek csörgők
Ár:
8.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Életkor: 1 éves kortól
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Smartmax mágneses építőjáték, melyben az építésen túl a tapintás és a csörgők hangjai is kiemelt szerepet kapnak, csakúgy, mint az érzelmek.  

Leírás

Csörgő, szenzomotoros és mágneses játék egyben: Smartmax My First Sounds & Senses

A Smartmax játékok a Geomag mágnesrúdjainak és vasgolyóinak felnagyított változata, melyek a kicsiknek is megadják a lehetőséget arra, hogy megtapasztalják a mágnesesség és az építés okozta örömöt. A készletek tervezésénél és gyártásánál elsődleges szempontok a biztonságosság, a tapasztalás útján történő fejlődési lehetőségek. A készlet elemei akkorák, hogy az 1 éves gyermekek is tudnak játszani a játékkal, kimondottan az ő kis kezükhöz méretezték azokat. Ebben a szettben az építésen túl a tapintás, a csörgő golyók eltérő hangjai és az érzelmek kapták a főbb szerepeket. A mágnesrudak más-más színűek és felületűek, hogy segítsék a szenzoros funkciók fejlődését (vékonyan bordázott, szélesen bordázott, rücskös, és csavart bordázott); a csörgőként működő golyókba eltérő mennyiségű és nagyságú töltet került, így máshogyan csörögnek; a golyók egyben érzelmeket is megjelenítenek (mosolygós, aggódó, szomorú, sírós, csodálkozó ) A színfelismerést, színpárosítást is lehet fejleszteni a játék segítségével.
Igazán bájos, vidám játék, mely rágókaként is megállja a helyét. 
A SmartMax mágneses végű rúdjai és a golyók kompatibilisek a többi készlet elemeivel, így a különböző szettek szabadon variálhatók egymással.

Ajánlott: 1 éves kortól

Mágneses építők teljes választékát itt találod: Mágneses építőjátékok

fejlesztő játékok babáknak
fejlesztő játékok bölcsiseknek
finom-motorika fejlesztő játékok
térlátást fejlesztő játékok

Youtube videók

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 15.
Ajándékba vettem egyéves kislánynak, és sikert aratott! Saját kisfiamnak is van ettől a gyártótól másik készlet. Lehet gyűjteni és kreatívan variálni a különböző csomagolat!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 16.
Ettől a gyártótól már ez a második játék, amellyel az egy éves kisfiam rengeteget játszik, nagyon szereti és elbíbelődik vele.