Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Smart Games Három kismalac készségfejlesztő játék

Kattints a képre több képhez
További képek
Smart Games Három kismalac  készségfejlesztő játék
three little pigs smart games új játék újdonság
Smart Games három kismalac játék tartalma
Smart games három kismalac logikai játék
Logikai smart games játék gyerekeknek
Smart games három kismalac
Ár:
8.990 Ft
7.990 Ft
Kedvezmény: 11%
Kizárólag WEBÁRUHÁZAS akció:
- 2021. 09. 30.
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Életkor: 3 éves kortól, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

A Három kismalac egy óvodáskori készségfejlesztő játék a Smart Gamestől, melyben 48 különböző nehézségi szintű feladvány kapott helyet. A feladat a tetrisz elemekkel lefedni a területet vagy a házakkal eltakarni a malackákat a farkas elől.

Leírás

Három kismalac Smart Games játék már 3 éves kortól a klasszikus mese alapján.

Vidám, színes, izgalmas egyedül játszós játék a kedves malackákkal és házikóikkal és persze a gonosz farkassal.

Fontos: kétfajta feladvány található a játékban. 24 farkas nélküli és 24 farkasos feladat.A füzet két részre van osztva, az egyik fedlaptól az egyik típus feladatai láthatók, a másik fedlaptól a másik típusúak.

Fontos még továbbá, hogy a játéktábla megfelelő irányba legyen állítva, pont úgy, ahogy a feladatfüzetben látható.

Lássuk, hogyan segíthetünk a malackáknak:

1. NAPPAL- feladványok a malacokkal, a farkas nem játszik. A feladat ezekben a feladványokban, hogy az összes játékelemet a táblára helyezzük, miközben minden malac a házakon kívül játszik.

* Állítsd fel a malackákat a táblára, ahogy a választott feladványban látható. Néhány feladványban csak 1 vagy 2 malacka játszik, a többi ilyenkor nem.

* Helyezd fel a 3 házikóelemet a táblára úgy, hogy a malackákat ne fedje el házikó. A malacokat nem szabad máshová helyezni.* Minden feladványnak pontosan egy megoldása van, amit a feladvány hátoldalán lehet leellenőrizni. Amennyiben a feladatban 1 vagy 2 malac helye van megadva, akkor 1 vagy 2 mező a játéktéren üres marad.

2. ÉJSZAKA- feladványok a farkassal és a kismalacokkal. Ezekben a feladatokban a cél a három játékelemet a pályára helyezni úgy, hogy a házak rákerüljenek a malacokra, ezzel megvédve őket a gonosz, éhes farkastól.

* Állítsd fel a malacokat és a farkast a játéktáblára, ahogy a választott feladványban látható. Néhány feladványban nincs szükség az összes kismalacra.

* Helyezd fel a 3 játékelemet a táblára úgy, hogy az összes kismalac házba kerüljön és biztonságban legyen. A farkas nem kerülhet a házakba.

* Minden feladványnak pontosan egy megoldása van. Amennyiben a feladatban csak 1 vagy 2 kismalac helye adott, akkor 1 vagy 2 ház üresen fog maradni, emellett minden feladványban 2 házon kívüli terület is üresen marad.

Célszerű a gyerkőcnek az első feladvánnyal kezdeni, majd növekvő sorrendben a többivel, hogy megismerje a játék menetét, rájöjjön a logikájára. Nem utolsósorban pedig sikerélménye lesz, így könnyebben vág bele a nehezebb feladatokba

A kiváló minőségű műanyagból készült elemek és tábla ellenáll az időnek, egyszerűen és gyorsan tisztítható.

A Smart már több mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre .
A SmartGames-ek több nehézségi szintű logikai játékok. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A kínálatban megtalálható nagyobb asztalon játszható, vagy akár kisebb méretű asztali, illetve utazásokhoz alkalmas mágneses játékok. 

   

A Három kismalac játékkal fejlődik a gyermek térbeli tájékozódása, problémamegoldása, koncentrációja, logikus gondolkodása.

Ki ne ismerné a mesét a kismalacokról és a farkasról...?

.

A játék tartalma: 1 db játéktábla, 3 db nagyméretű játékelem, 3 db kismalac, 1 db farkas, 1 db feladványfüzet, 1 db képeskönyv

A Játék mérete: kb 19x 19x 6 cm

A bábuk magassága: 5 cm

A doboz mérete: 29x 24x 6 cm

Ajánlott: 3 éves kortól

Játékosok száma: 1 fő

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
logikai játékok
fejlesztő játékok óvodásoknak
állatos játékok
iskola előkészítő játékok
játékok 3-5 éves gyerekeknek

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 07.
3 éves lányom kedvence. Amióta megkapta (kb egy hónapja) minden nap játszik vele, akár egyedül is.A mesét is imádja, van hogy ő "olvassa fel" a képek alapján. Hamar ráérzett a lényegére, már nagyon gyorsan ki tudja rakni a feladványokat, bőven van sikerélménye! De úgy vettem észre a különböző nehézségi szintek ebben a játékban nem különülnek el eléggé.