Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

SmallWorld társasjáték (GA)

SmallWorld társasjáték (GA) Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
14.900 Ft
ÁTMENETILEG NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2016-10-25
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 8-99 éves korig, 2-5 játékos
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

A Rizikó társasjátéknál kicsit összetettebb területfogalalós fantázia társasjáték a Days of Wondertől.

A Small World egy könnyedebb civilizációfejlesztéses játék 2-5 játékos számára. A cél a táblán látható világot elfoglalnunk, amely azonban kicsi lesz mindenki számára. A különböző speciális tulajdonságokkal szereplő fajokat megfelelőképpen kell bevetnünk. A terjeszkedést gyakran a szomszédos gyengébb fajok kárára kell megtennünk, ezzel számtalan ellenségre szert téve. A túlterjeszkedett birodalmat megfelelő időben kell feladni, hogy egy újat indítsunk útjára. 

Small World a Days of Wonder legújabb nagydobozos játéka  gyönyörű kivitelezéssel, kíváló minőségben készült el. A  játékidő 40-80 perc, de ennél még hosszabb is lehet.

14 különböző faj lakja Small World kicsiny világát - saját különleges, egyedi képességgel felruházva. Mindenkinek megvan a maga megkülönböztető lobogója és jelzői, amikkel megjelölheti birodalmának területét.

Ahhoz, hogy újabb területeket hódítsanak meg és győzelmi pontokat halmozzanak fel, a fajok Small World 4 különböző térképének egyikén fejlődhetnek.

A csapatok különböző régiókban történő lehelyezésével és ezáltal elfoglalásával (csapat jelző) győzelmi pontokhoz juthatunk a körünk végén.

A fajok a 20 különleges képességjelző jelvény (hős, diplomata, repülés, stb.) egyikével felruházva indulhatnak hódító útjukra - amelyek egy különleges képeséghez jutattják a tulajdonosukat. Tapasztaltabb játékosok hamar megtanulják, hogy egyes kombinációk milyen nagy erővel is bírnak

A Rizikó társasjátéknál kicsit összetettebb területfogalalós fantázia társasjáték a Days of Wondertől...

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő