Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Sherlock Holmes - Négy rejtély kaland képregény

Kattints a képre több képhez
További képek
Sherlock Holmes négy rejtély kaland játék kockázat képregény
Sherlock Holmes könyv
Sherlock Holmes négy rejtély
képregénykönyv
Ár:
4.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Életkor: 14 éves kortól
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Sherlock Holmes Négy rejtély egy kaland képregény, melyben nagyobb gyerekek vagy felnőttek a nyomozó bőrébe bújva fejthetik meg a bűntényeket. Különlegessége, hogy nem lapról lapra kell haladni, hanem az olvasó dönti el, melyik oldalra lapozva szeretné folytatni a történetet. Logikai gondolkodás, alapos nyomtanulmányozás segítheti a főhőst a sikeres nyomozásban.

Leírás

Sherlock Holmes- Négy rejtély

Ez a képregényes interaktív kaland könyv a KRK vagyis KépRegényesKalandok sorozat része. Történetvezérelt, egyszemélyes játék.

Emlékszel? Volt neked gyerekkorodban kjk, kaland játék kockázat, szerepjátékos könyv, kalandozó könyv? Ez azokhoz hasonló, izgalmas Sherlock Holmes témával.
Választhatsz, hogy Sherlock Holmes vagy Dr. Watson leszel a "játék" során.

"Lopások, rejtélyes eltűnések.. A feladatok halomba állnak a híres detektív asztalán. Bújj Sherlock Holmes vagy Dr. Watson bőrébe, és fejts meg négy ínyenceknek való szövevényes rejtvényt. Kihallgathatsz gyanúsítottakat, követhetsz nyomokat és meglelheted a megoldás kulcsát. Hozd meg a megfelelő döntéseket, mert a főhős TE vagy! "

Ennek a könyvnek a segítségével nagyobb gyerekek és felnőttek egy igazi nyomozó bőrébe bújhatnak. Az olvasónak választania kell, hogy Sherlock vagy Dr. Watson szerepébe bújnak. 
A detektívek négy új feltárandó esetet kapnak. 

  1. Mrs. Hudson macskája eltűnt. 
  2. Mrs. Yvette-et valaki megölte. 
  3. Ki a rejtélyes John Doe és ki miatt vesztette el az emlékeit? 
  4. Ki lopta el a múzeumi szkarabeuszt? 

A legnagyobb kérdés pedig, hogy van valami összefüggés a négy eset között?
Vajon sikerül megoldani a rejtélyeket? Légy figyelmes, tanulmányozd alaposan a nyomokat, vonj le következtetéseket, használd a logikádat és sikerrel járhatsz! Rajtad múlik, hogy a nyomozás sikerrel zárul-e, vagy megoldatlan rejtély marad.

A '90-es évektől kezdve hazánkban is elterjedtek a lapozgatós és Kaland játék kockázat könyvek. Ezt az élményt elevenítik fel a KRK regények, azaz a Képregényes Kalandok sorozat. Ezekben a regényekben az olvasónak, vagyis a főhősnek kellett döntéseket hoznia, ami azt jelentette, hogy a számozott fejezetek között kellett ide-oda lapozgatnia. Ez vezette a főhőst a célba, vagy ez okozta a hős bukását. 
Éppen ezek miatt voltak különlegesek ezek a történetek, mert bevonták az olvasót is, így ők is a résztvevőjévé váltak az izgalmas kalandoknak. 

A lapozgatós kaland képregények jelenlegi kapható választékát itt találod: lapozgatós kaland könyvek

Jellemzők:

Keményfedeles
388 oldal terjedelem

Ajánlott 14 éves kortól

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
logikai játékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Úti,utazó játékok
Nyomozós játékok

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 27.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 03.
Nagyon szuper könyv. Senki ne gondolja, hogy csak egy sima képregényről van szó. Nem, ez több annál. Én magam vagyok a főhős, és a döntéseim alapján folynak az események. 4 remek nyomozós történetet rejt a könyv, és te magad döntöd el, hogy Sherlock Holmes vagy Dr. Watson bőrébe bújva nyomozol. Aki régen szerette a Kaland Játék Kockázat könyveket, próbálja ki ezt is.

Kapcsolódó termékek