Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Sherlock Express társasjáték

Kattints a képre több képhez
További képek
Sherlock Express
Sherlock Express
Sherlock Express kártyajáték
Ár:
3.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Életkor: 7 éves kortól, 2-6 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
A Sherlock Express egy gyorsasági megfigyelős állatokkal teli nyomozós játék, melyben a játékosok feladata, hogy megfigyeljék a gyanúsított kártyákat és megvizsgálják az alibiket, majd ezeket összevetve megfejtsék a bűnös kilétét. 

Leírás

Sherlock Express

Segíts Sherlocknak leleplezni a bűnözőket, és a nyomokat ravaszul felhasználva találd meg Sherlock esküdt ellenségének, Moriartynak a bűntársait. Ha senki sem bűnös, kapd el magát Moartyt! Mindenki gyanúsított, amíg nincs bizonyítva, hogy ártatlan.
A gyanúsítottak számát a játékosok elé felcsapott korongok információi alapján csökkenthetitek. De elkapni az fogja az igazi bűnöst, aki a leggyorsabban rájön a kilétére!

A játék célja: Figyeld meg a gyanúsítottakat, vizsgáld meg az alibiket és használd a dedukciós képességeidet, hogy megfejtsd, hogy ki az igazi bűnös!

Előkészítés:
Keverjétek meg az alibikártyákat és utána osszátok el a kártyákat egyenlően a játékosok között. A játékosok ezeket a paklikat maguk elé teszik képpel lefelé. Ezután tegyétek a gyanúsított kártyákat egy pakliba lefordítva az asztal közepére. Fordítsatok fel 6 gyanúsított kártyát, és rakjátok őket az lefordított pakli köré. 
A játékot az kezdi, aki utoljára látott detektívfilmet.

Játék menete:
Az első játékos felfordítja az első alibikártyáját maga elé, úgy, hogy mindenki jól láthassa és bejelenti az alibit. Minden alibi kártyának jól láthatónak kell lennie, ezért a kártyákat egymás mellé sorba tesszük le az asztalra. Ezek fogják bizonyítani a gyanúsítottak ártatlanságát. Az alibikártyák mutathatnak helyszínt, szereplőket vagy kiegészítőt.
pl.:
A pandáknak van alibijük, a tettes nem viselt kalapot, de nem is járt a könyvtárban. De csak az egyik nem visel monoklit – akkor a tigris az!


Itt lép képbe a gyorsaság, hisz nem elég megnevezni a bűnöst, hanem gyorsan rá kell tennie a tenyerét, ugyanis az viszi el a kártyát, aki a leggyorsabban csapott a kártyára. De még mielőtt elvinné le kell ellenőrizni, hogy a vád helyes-e. Ha helyesen vádolt, elviheti a kártyát, ha nem, akkor a játékos ki van tiltva a kör hátralévő részéből. 
Amikor egy bűnöst megtaláltak. A helyére egy újat fordítunk fel, visszavesszük az alibi kártyákat, jól megkeverjük és jöhet a következő kör.
A játéknak akkor van vége, ha valaki összegyűjt 5 gyanúsított kártyát, és ezzel megnyeri a játékot.

A játékszabály tartalmaz egy másik játékváltozatot, a Vádló alibiket.

A doboz tartalma:

  • 27 db gyanúsított kártya
  • 36 db alibikártya
  • 1 db magyar játékszabályt

Doboz mérete: 11x 18x 4 cm
Játékosok száma: 2-6 fő
Játékidő: 30 perc
Ajánlott 7 éves kortól

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Party, buli társasjátékok
Kártyajátékok gyerekeknek
fejlesztő játékok óvodásoknak
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Vicces játékok
Úti,utazó játékok
állatos játékok
Nyomozós játékok
iskola előkészítő játékok
játékok 5-8 éveseknek

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 25.
Szuper játék! Imádják a gyerekek!

Kapcsolódó termékek